Kecoh la sangat !



Kecoh blog ni tak boleh diterjah sepanjang 11 hari. Huhu. Nasib baik tak masuk paper je. Rata² sume menanya soalan yang sama. KENAPE BLOG JAA TAK BOLEH BUKAK?! NAPE SEKARANG TAKLEH MASUK BLOG JAA EH? Baik di Twitter, dan di FB, sampaikan ada yang buat entri. Sume risau dengan macam² andaian. Hee. ENTRY HOT: Kenape Blog Fariza Fairuz dah private...??? by Herba Tihara. Mekacihhh Kak Tiha. ;)

Selama tempoh hampir 2 minggu tu, sebenarnya blog ni di edit oleh blogger yang baik hati. Mule² nak bertugas mengedit pun kene masuk no pin rahsia dari Google. Sian die. Dan selama 11 hari itu lah die duk melayan saya nak macam tu, nak macam ni. Hee. Saborrrr je die. Sampaikan kami berdue pening² dan tak dapat nak update entri sepanjang tempoh tersebut. Saya sangat tersentuh dengan kesabaran die melayan saya yang banyak songeh ni. Hee. Sebagai tanda penghargaan, saya abadikan blog Arina jadi RSS blog saya nun di atas sana. Tu pun rasenye, masih belum cukup untuk membalas budi die!

Pape pun, banyak juge yang saya belajar tentang templete coding. Dek kerana pembelajaran itu, ade beberapa kod hilang! Huhu. Dannnnn akhirnyaaaa, siap juge make over ni. Amacam? Santek dakkkkkkk? Comel kan kannn kannnnn. Terima kasih buat Arina. Big big millions thanks to her! Jom terjah blog beliau. Mane lah tahu rezeki anda pulak kan, dapat header free atau edit blog free. Hee. ;)

|
|
|
\/


Sweet kan header Arina. (:


17 comments:

Aine Ainun said...

Cantik tertarik menarik da bOoM!;)
hihiksss

SyamimiNazifa said...

pandailah dia edit .

lelamaisara said...

Hai2...singgah sini...

Miss BaNu said...

dua2 sama menghilang hehe..tpi skrg dua2 dh come back.

Tihara said...

Cantik..terbaekkk Jaa..tp line akak slow..duk tunggu background tak keluar2..mmg color putih ke..still tunggu lagi ni :)

Tihara said...

yey dah nampak dah, background dot2 pink..lawa :)

kay_are said...

tukar rupa blog rupe nye.. memang cantik!! pandai blogger tu wat

maszull said...

assalamualaikum fariza....wah !!! mama ingatkn salah blog tadi rupa2nya dah bertukar tatarias nyer ye...:)

Cik Nur said...

blog ni mmg berubah 110% lah..!
mmg cantik..!!
2 minggu xboleh masuk, dan hasilnya..mmg da boom..!

Arina Shamsul said...

ngeeeee..saya senyum je baca entri ko ni daling..gembira dan terharu pulak..uhuk..btw..terima kasih banyak2 :)

lega hati bila hasil kerja kita orang menyukainya ..alhamdulillah..:)

Chic Na said...

punyela lama make over kan. hasilnya komfem la meletuppp!! :)

9n0L4 said...

hehehe. terima kasih sume. (ceh, statement mcm edit blog sendiri kan.) :p

Solehah Shamsuddin said...

wah cantiknye blog ni.ske2.theme pink n ungu jgk yeye.same dgn sy la.hehe
sy nk jalan2 sini jap..

Pen MErah said...

rajin dia main coding. :)

9n0L4 said...

hehe. berkat rajin, jadi lah theme pink purple yg santek ni. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

BHM terbaekkk la :)

kinara kinatara said...

owh itu sejarahnya..huhuhu..mama arina orangnya kan..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama