Happy 5th Month Blogging!



Sudah 5 bulan saya berblog. Kalau preggy ni, tentunye perut dah mule nampak kan. Huhu. Tak banyak yang saya buat sepanjang bulan ni. Maklumlah, aritu 2 minggu blog diprivatekan. Tapi yang manisnya, blog ni selamat di make over kan oleh Bunga Hati Mama. Terima kasih Arina. ;)

Dalam tempoh sebulan ini, saya jugak berjaya selesaikan 1st segmen yang bagi saya, cukup membantu saya mengenal kawan² yang tak jemu menyokong saya dalam dunia blog ni. Syukra jazilan ya ukhti. (:

All readers, thanks banyak² kerana sudi memeriahkan blog ni dan tak lokek tinggalkan komen walaupun sekadar menaip icon senyum. Hee. Anda sume telah menceriakan hidup seharian saya. Yang mana saya terlepas pandang untuk membalas segala komen/jejak anda, maafkan saya ye. Just let me know. Okeh?

Begitu jugak, buat yang tag saya untuk join contest/GA/segmen, sorry kalau saya tak dan nak amek tagging eh. Bulan ni rase semput sangat! Sebab? Sekarang saya dah ade banyak list untuk terjah setiap hari. Dengan GSF lagi, peserta² segmen lagi, jenuhhhhh tapi suke. Hee. Dapat pulak geng yang suke main klik klik ni kan. Harapnya yang mane saya drop klik nuffy/churp tu,  akan bertambah lah earning korang. Kalau tak bertambah, bagitau tau. Tapi rasenya, tiap kali klik saya dah tunggu sampai iklan tu abis loading & godek² jugaklah ape yang ade bila dah abis loading tu. ;)


54 comments:

Cik Nur said...

wow..! xmacam 5 bulan pun..
dah mcm blogger otai dah ha...
nur yg terkedek2 lagi dlm berblogging ni..huhuh

xpe2pun, teruskan berblogging ye.. :)

9n0L4 said...

@Cik Nur
jauh lagi perjalanan nak dpt title otai tu dear. ;)

Chic Na said...

selamat ulangbulan ke-5. boleh camtu? hihi.. sy pnye 4 bulan. tp dok terkial2 lg tu. keep on blogging Jaa. :)

Miss BaNu said...

5 bulan blogging follower hampir 1000 org hehe mantap tuh..jangka msa yg cepat gak tuh..tahniah yer..tetiba rasa tua lak blog den nih hahaha..

etuza said...

tahniah ya..teruskan belajar, diajar mengajar..blog ni best!

Yana Libra said...

hehe..saya pun baru je start blogging ni..hehe~~ :)

Azzah said...

hepy annervesary

~Sweet Honesty~ said...

wahh..tahniah..blog saya pun 5 bln tau..tak ingat lebih ke kuran?? hihi.. keep on blogging..ada ilmu, kita kongsi..(^_^)

Dieyna said...

5 bulan blogging?? Dah hampir ribuan follower.. pasti jaa berusaha keras untuk itu kan../??? Apa2 pun happy 5th month blogging

NAL said...

tahniah..teruskan berblogging..best blog awak dah mcm otai dah ^^

NAL said...

tahniah..teruskan berblogging, dah mcm blogger otai dah ^^

Cik Aini Lavender's said...

hepi bloging ye..
even br 5 bln tp info2 & persahabatn dlm blogging ni mcm dh betahun2 kan =p

aReLaN said...

wow...baru 5 bulan tapi cam dah lama je.ngan follower dekat seribu lagi tu.papepon teruskan berblogging ye.nanti dah femes jangan lupa member.heheh

Tihara said...

itulah sepatutnya..bantu membantu sekadar mampu..seblom ni akk ada jugak klik yg kawan2 yg datang jenguk akk sbg tanda membalas budi orang tp nuffy dah penah bg warning dulu kalau klik jgn hebah2 kan nanti dia detect, payah loni..blogger pn dah makin ramai...byk persaingan..happy blogging.. :)

Arina Shamsul said...

wah 5 bulan tapi follower dah banyak tu ye dear :) tahniah :)

happy anniversary wahai belog..ngeee.nak nyanyi ke?takyah la ek..hahaa

si kiut lavender said...

wah!

baru 5 bulan tapi dan macam blogger yg bertahun kecimpun lam blog nih

tahniah dan teruskan menulis ya..:)

lisa said...

baru 5 bulan? ramainya followers :)

Ayumi Comot said...

la....baru 5 bulan ye kan? ayu ingt akak ni dah lame....cun la blog!!!hihihi...

teringin nak main klik2 ngn akak tp hold dulu la...ngah bz skang ni:P

eita said...

cepat je masa berlalu kan...
kita pun selalu juga klik2 apa yang patut kat situ..
:)

xnak cakap banyak meh ambik tag sini..

http://zitaomar.blogspot.com/2012/04/mia-duniaku-1st-giveaway.html

9n0L4 said...

@Chic Na
hihi. boleh la diterima. thanks chic na. ;)

9n0L4 said...

@Miss BaNu
haha tue bape tu banu? org lain lg mntap kot. bese je ni. ;)

9n0L4 said...

@etuza
terima kasih cekgu, selalu lah bw ke sini ye. ;)

9n0L4 said...

@Yana Libra
hee. ye ke, same samelah kite blogging ye. ;)

9n0L4 said...

@Azzah
thanks. enjoy bw here okey. ;)

9n0L4 said...

@Dieyna
mekacihhh. ye mule mule dulu sgt berusaha keras. leni je slow sikit. hee.

9n0L4 said...

@NAL
terima kasih. takde lah otai mane pun. hee.

9n0L4 said...

@Cik Aini Lavender's
huhu. thanks. smmgnye friendship dlm blog ni sgt menceriakan hidup. ;)

9n0L4 said...

@aReLaN
alahhh takde ape pun stkt follower dekat seribu kalau trafik tak dpt seribu sehari. hee.

9n0L4 said...

@Tihara
ooo camtu eh. sensitive benorlah nuffy ni eh. huhu. lps ni notify dlm msg FB je laaa. ;)

9n0L4 said...

@Arina Shamsul
hihi. ye ye je nak nyanyi. terima kasih. ;)

9n0L4 said...

@si kiut lavender
huhu. terima kasih. macam je kan tapi realitinye tak sampai setahun pun lagi. byk lagi perlu belajar. ;)

Khairunnisa' said...

Suka baca susunan kata. You might be new, tapi your words macam blogger yang sudah lama.

Nisa'

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

br lg berblog ye..blog ni pun makin comel:)

9n0L4 said...

@lisa
ramai sekadar di pinggiran tuh. hee.

9n0L4 said...

@Ayumi Comot
hihi. ye baru lagi, nnt dah tak sibuk, kite main eh. ;)

9n0L4 said...

@eita
terima kasih. dan lagi tuh suh org amek tagging. huhu. ;)

Nurul Aisyah said...

wah!! 5 bulan pun dah ramai follower..hebat...

hii sy dpt msj tu...sy klik balk!

9n0L4 said...

@Khairunnisa'
ye keee. ur blog really amaze me. ;)

9n0L4 said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~
makin comel la sbb ade org editkan. hee.

9n0L4 said...

@Nurul Aisyah
thanks. takdelah hebat mane pun dear. yg penting ramai readers kan. ;)

9n0L4 said...

@~Sweet Honesty~
terima kasih. tahniah utk sweety juge. sharing is caring kan. ;)

Cik Penguin_Solehah said...

wah,dah maju lah walaupun baru 5 blogging.. keep on blogging,sis^^

9n0L4 said...

@Cik Penguin_Solehah
thanks sis. maju la sikit sikit. hee. perlu improve byk lg. ;)

Nazayiena said...

Baru 5 bulan blo follower dah dekat 1000,tahniah....

lelamaisara said...

Wah.....hebatnye...baru 5 bulan followernye ramai sekali....
Cayok2...

maszull said...

assalamualaikum fariza...wah dah 5 bulan ye... pasti dah byk segmen yg telah dilalui n moga sentiasa hepi semasa berBW yer...:)

9n0L4 said...

@Nazayiena
terima kasih. takde ape sgt follower sbyk tu kalau readers ciput aje kan. ;)

9n0L4 said...

@lelamaisara
thanks. berkat gsf jugak yg byk menyokong dan membantu. ;)

9n0L4 said...

@maszull
waalaikumussalam mama. tersgt byk jugak dulu join mcm² segmen. hepi dpt kenal sume org. ;)

fieda said...

baru 5 bulan...?biar betul..ingatkan dah bertahun...

9n0L4 said...

@fieda
betulllll. picisan aje kite ni. baru je lagi. byk lagi perlu belajar. ;)

shahdiana said...

tahniah...dah lima bulan..pejam celik esok jadi 5 tahun...horey....

9n0L4 said...

@shahdiana
mekacihhhh yana. byk lagi esok² yg bakal dilalui utk nak cukupkan 5 tahun tu. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bila baca komen2 diatas hebakknyer cikgu 5 bulan jer blog followerdh ramai hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama