SEGMEN : ONLY YOU,JUST YOU BY SHAFIQAH RAHIM


 

 
Wow. Makin menjadi² eh budak kecik ni wat segmen. Ni kali ke3 la ye? Congrats dear. Thanks for inviting. (alarrr, group invitation, satu group pun dapat kannn. hee.) Kali ni SEGMEN : ONLY YOU,JUST YOU pulakkk. Ape tu? Klik sini. Kalau nak join & nak tahu lebih lanjut tentang syaratnya, klik SINI atau header tuan punye segmen yang comel di atas. 

Ape yang menarik tentang saya? Oh ye, ade 99 info & fakta pasal saya di sini. Lame dahhh buat page About Me tu. Sejak mule² launch blog ni lagi, 42 hari yang lepas. Hee. Menarik ke tidak, tu terpulang pade Shafiqah a.k.a tuan punye segmen la kannn. Tapiii yang tu numbering 1 hingge 99. Tuan punye segmen nak dalam perenggan. Pheww~ ;p

Okey. Okeyyy. First, cube tengok no. 12. Hee. I think I'm not a great talker, but a great writer. Most times, my thoughts come out better in writing than they do when I speak. I am an excellent listener too. Haa. Saya ni pendiam & tak banyak cakap orangnyeee. Pemalu la katekannn. Tapi kan, kalau kat FB/blog bukan main lagi pok pek pokkk pekkk reply² komen orang, msg org dll. SMS pun same. Cousins memang paham sangat lahhh saya ni macam mane. Tengokla komen FB nih. Cousin in law PELIK, saya diam jeee bile jumpe face to face. ;)
 
Second, no. 26. My legs always get tired before my heart and lungs. I have to run fast to get my heart and lungs tired first. Yang ini bikin hubby tersengih sumbing jeee. Hee. Yelahhh, semangat kemain nak gi shopping, nak gi jalan² ke mall, nak survey barang tu barang ni. Tapiii tak sampai 2 jam dah penat, dah sakit² kaki & mengamuk² nak balik rumah. (mule la muke badmood semacam. hee.) Contoh, mase mencari baju raye. Tak boleh la nak balik kalau tak setelkan cari baju kannn. Ubatnye, aiskrim McFlurry/Magnum/BR/Tutti Frutti. (kopak wallet hubby. hee.) :p

Okey, pendapat tentang blog penganjur pulakkk. Sejujurnye la kan kannn, header Shafiqah sempoi & sangat comel. Comel macam tuan die. Ye takkk? Hee. Betul. Series. Tak payah tukar² dahhh tau. Nak jugakkkkkk header comel. Kalau boleh, buat arr untuk akak satu eh. (sempat lagi tuuu. hihi.) Then, gambar di sebelah kiri ni. Dari segi saiz gambar dah okey, view background pun sejuk je mate memandang, cumeee kalau model tu duduk ayu sikit, mesti nampak lebih comel & sweet. Hee. Tapi yang penting, natural kan kannn. Oh ye, warna background macam garang sikit. Mungkin lebih manis kalau amek kaler purple lembut sikit dari yang asal tu. Sikit je. Kalau banyak² nanti pucat pulakkk. ;)

Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:
 THL
 

6 comments:

Shafiqah said...

kakak,tag 3 orang tau,kakak baru tag 2 orang.Thanks for join :),haha ! duduk puns dah mcam laki,haha !

9n0L4 said...

aikkkkkkk. bukan ke dah 3 ke tu? huhu. eiyna, hanafi & THL.

Shafiqah said...

hihi :),sorryyyyy~terlepas pandang :)

9n0L4 said...

gelojoh benorrr bace eh. hee.

ツ Inas Syuhaidah ツ said...

singgah =D

9n0L4 said...

TQ inas. tak perasan inas komen. soriii. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama