segment strawberry maneh



Segmen pulakkk. Aduhaiii, sekarang ni busy bebenor join segmen/contest/GA. Yelahhh. Kene arr sapot blogger lain. Ye takkk? Hee. Kali ni mari kita join segment strawberry maneh. :)

Ape azam tahun baru 2012 saya? Haa. Meh sini nak bagitauuu. 
FIRST, Nak baiki diri & ibadah - Nak jadi seorang yang lebih positif, lebih berdikari, lebih matang, lebih tenang, lebih punctual, lebih banyak membaca, lebih banyak bercakap/berbincang tentang perkara ilmiah, kurangkan membuang masa tak tentu hala, sentiasa challenge diri sendiri & belajar benda baru. Kalau selama ini solat asek lambat/skip/malas-malas ajeee, nilahhh masanya untuk baiki sebelum ajal datang. Ye takkk? Hee.

SECOND, Nak kumpul duet - TEKAN SINI. So, saya berazam akan rancang perbelanjaan saya dengan lebih bijak, berjimat cermat, & buat side income. Insha Allah. ;)) 

THIRD, Nak jadi blogger best - Saya kena bekerja keras untuk ini. Jadi, saya mesti sentiasa challenge diri saya sendiri untuk berkongsi info yang menarik, terrrtarik, dannn semuanya takkan berjaya tanpa anda semua. ♥ ♥ ♥ 

Okeyyy. Anda bagaimana? Selamat membuat azam tahun baru 2012 buat semua blogger sekalian. Kongsikanlahhh dengan kami. JOIN SINI. Selamat Tahun Baruuuu! Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah

7 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

awak thanks join segment sha :),
sha doakan semua azam awak tercapai ea. aminn :D
*pastikan semua azam ada "lebih-lebih tau ! hik2

9n0L4 said...

hee. aminnnn. TQ sha. lenkali wat GA pulak eh. :)

dean said...

singgah sini ..

miss chillax said...

May your dream comes true. Kena plan and buat budget+cashflow tau. in order to kumpul duit. Hehe.
Btw, blog awak best. So, yang no 3 tu on the way je nak realise =)
go chillax yaw!

9n0L4 said...

TQ chillax for the tips & spirit. hee. chill yo :)

Fazi Isma said...

hope smua azam kamu trlaksana... =))

9n0L4 said...

aminnn. thanks fazi. same goes to you. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama