1st Giveaway by Anis and Aina



Lame betul rasenye tak join segmen. Duduk bercuti di kampung ni, paham² ajeee lah. Banyak aktivitinye. Line pulakkk tak brape nak elok. Tapi bile tengok GA ni, rase nak join. Hee. 1st Giveaway by Anis and Aina. Saye pun 1st time join GA. Comel kan banner ni? Jom join. Klik kat banner yang kiut miut ni :)

Simple ajeee syarat²nye. Hadiah² pun superb. So, nak join tak? Kalau nak join & nak tahu lebih lanjut, klik AINA atau ANIS. Cepat. Cepattt. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah: 


4 comments:

hazanis said...

nak join..:)

9n0L4 said...

selamat joinnn hazanis. tadi mmg nak tag kamu jgk, tapi tak dpt bukak ur blog. line sini weng² sket. :)

Najwa Rahman said...

http://eabufairytale.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

sy tag awk dlm GA tu. klu sudi join lah ye. hehe. sy dlm proses join Ga tu. hehe.

9n0L4 said...

TQ tag. insha Allah, nanti akan diUSHAkan GA itu. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama