Segment | Santai Blogger 3


Sehat hari ni? Alhamdulillah. Saya kurang sehat sebenarnya ni. Tapi dah okey sikit lepas pekena milo panas & bubur McD. Hee. Bolehlah bukak blog. Lepas siap reply komen dari entri segmen sebelum ni, seperti biasa saya akan tengok cekgu² blog saya di sidebar blog. Nampaknya abah Ku Azhar ada post entri baru. Segmen | Santai Blogger 3. Ni mangsa segmen ketiga lah saya join agaknya. Walaupun abah tak join segmen yang saya tag sebelum ni, saya nak jugak join die punye segmen. Tak merajuk punnnn. Hee. Nak join? Klik kat banner di atas. Comel kan banner ni. :)

Oh abah nak tahu hobi ajeee. Memang sempoi lahhh abah ni. Setiap orang mesti ada hobi. Teringat pulakkk mase sekolah dulu, kalau cekgu tanye mesti saya jawab hobi suke bace buku. Yelahhh dulu mane ade internet kannn. Ye dakkk? Hee. Dulu suke sangat beli majalah Remaja. Membaca la sangatttt kan. Berlambak² kat rumah mak tuuu. Kalau dikire balik/jual balik, mahunya dapat RM1000++. Kalau novel pulak, jarang beli. Tapi suka pinjam ajeee. Adil la kan. Awak pinjam magazine kite, kite pinjam novel awak. Sistem barter la katekan. Tukar². Yang penting dapat sama² baca. :p

Tapi lately ni kan, ade satu lagi hobi. Hari² mesti nak blogging/surfing internet. Dah addicted macam tengok show Masterchef. Malaysia ke US ke Australia ke. Sume tengokkkk. Sampai hubby pun cakap, “Sayang ni kan asal rehat, asek berFB aje pastu suke betul LIKE status orang eh. Kejap lagi blog pulak kan kannn. Semangat betul!” Yelahhh siape yang suruh ite wat blog? Hee.

Okey. Terrrlebih sudahhh. Hee. So, nak join tak? Mehla join. Kot² ada hobi yang pelek² ke. Kan kannn. Ada bela ular ke. Hee. Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik SINI. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:


11 comments:

siti hidayah said...

Thanks for taging. btw, tak tahu lah taman seroja tu kat mana. hehe. awk stay sane ke?

9n0L4 said...

hee. binjai tahu kan? klu kenal, dtgla jln² eh. ade ksmptn, join lah segmen. :)

syaiful said...

kak,sya tak join kot segmen ni,lagipun saya blur ngan ape sebenanye die nak buat,sampai ade pecahan grup lagi,sori la ek,

Ku Azhar said...

waaa!! ske novel gak? hehehe thanks for joining! ermmm yg bab segment tag tu..maaf T_T mungkin xsdar or xsmpat kowt T_T jgn mrh ek :) hehehe

9n0L4 said...

oh takpe² epol. akak saje je tag kot² awak nk join. :))

sukelahhhhhh abah. hee. tak marah pun. sape la kite kan. kannn. :p

Pink Lavender said...

salam tuan tanah...
salam kenal...

membalas kunjungan ke sini...=)

9n0L4 said...

hee. TQ tuan pink. sori eh. lambat berkunjung. sedang segmen sudah lame berlalu. (skemanyeee rs) :p

Asningtiyas Nasdja Putri said...

terjah sini !!.. >.< comel.. putri suka blog comel ;D

9n0L4 said...

TQ putri sudi terjah. better late than never kannn. :))

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mula2 berblog jd addicted kejap hehhe..mesti nk on9 jer kan :)

Karukord jagau said...

selamat bersantai santai segmen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama