Contest | I Love My Blog


Saya diajak bersegmen lagi. Aduhaiii, belum sempat nak menulis hal penat tadi. Epol punye pasal la ni. Orang tag die, die tak join. Alih² kite pulakkk yang di ajaknye join contest ni. Waduh². Hee. Contest | I Love My Blog dari Si Pejuang Cinta. Nak join jugak? Klik kat banner yang kiut miut di atas ni :)

Kenapa saya sayang blog saya? Kenapa saya sayang blog saya? Kenapa saya sayang blog saya? Sebab dia beeeessstt. Hee. Bila sebut ayat tu tibe² teringat dengan satu iklan. Iklan Hari Merdeka 2007. Ingat tak iklan ni? Comel je budak tu kannn. Okey. Okey. Back to the point. Kenapa saya sayang blog saya? Sebab saya boleh berinteraksi dengan sume orang walau di mane² ajeee dorang sume berade. Lagipun, saye ni tak banyak cakap orangnye. (kalau tak caye, tanye sape yang kenal saya di luar lahhh. hee). So, di blog ni lah tempat saye bercakap. Pendek kate, I'm not a great talker, but a great writer. (cehhh perasan tak ingat tuuu. hee.). Most times, my thoughts come out better in writing than they do when I speak. :)

Kenapa saya sayang blog saya? Sebab saya boleh berkongsi macam² ilmu, tips & cerita² terutamanya share tentang sunnah Rasulullah S.A.W. Kadang² kite tak sedar & tak tahu ape yang kite buat seharian rupe²nye adalah sunnah. So, dari blog ni, saye dapat menambah pengetahuan saye. Sebab blog jugak, saye boleh jadi cekgu & pelajar. Selalu belajar nak cantikkan blog selain ajar kawan² blog main masak². Kadang² tu senyum sorang² aje depan lappy mase reply komen. Hee.

So, nak join tak? Kenapa anda sayang blog anda? Kongsikannye dengan kite² sume. Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik SINI. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:

p/s: Sedikit selingan iklan saya suka rumah saya di bawah ni ye. Enjoy! Takpe kan Pejuang Cinta? Jangan marah aaa. Hee. :p
video

16 comments:

PeJuAnG CinTa said...

wah2 .. tq join !!!! semoge semakin kuat bercakap.. heheh

btw. tq join !!!!

9n0L4 said...

hee. thanks eh wat contest ni. sapottt. :)

PeJuAnG CinTa said...

hai.. senarai peserta dah kuar .. jom terjah !!!!!

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/senarai-peserta-contest-i-love-my-blog.html

9n0L4 said...

aikkkkk. cepat. kate due date esok. hee. tak sabar nak BW eh. :)

Spanar Buruk said...

nape letak link entry awak ni kat link blog kita?..

9n0L4 said...

tak boleh eh. sori ye. tadi komen entri contest tu, lupe nak ltk link entri sx. tu pasal la jadi 2 komen asing². :)

3no gr33ny said...

hamba singgah sini =)

9n0L4 said...

TQ tuan hamba. hee. good luck eh. ;))

ratu zuleyqha said...

dtg dari contest yg sama, follow #349. jom terjah blog eqha plak

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

9n0L4 said...

TQ eqha. terjahhhh. hee. ;)

AZILARINA TERMEZAI said...

saya singgah :D dari pen-join Contest I Love You

9n0L4 said...

thanks azila. best of luck eh. :)

Siti Sabariah Hashim said...

thanks terjah, hehehhehe

9n0L4 said...

hee. puasss duk nak abiskan terjahan. :)

Lutfi Azmi said...

salam .. bila nk tuntut hadiah ni ? haha

Karukord jagau said...

hadiah dah ambik ke belum tu hehheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama