SEGMEN : KENANGAN MANIS KORANG

 
Oh hari ni saya sangat penat. Kenape? Hee. Rahsiaaa. Lepas ni, saya akan ceritakan dalam entri akan datang. Sabar ye. Sekarang ni, saya nak join segmen. SEGMEN : KENANGAN MANIS KORANG. First segmen dari Shafiqah. Kenelah sapot. Ye dakkk? Hee. Ni segmen ke 5 saya join kot? (macamla banyak sangat join segmen, sampai lupe kan. hee.) Jom kita join,nak? Klik klik klikkk kat banner yang comel ni :)

Kenangan manis saya ade banyakkk, tapi kat sini saya ceritekan suku aje daripada kenangan tu. Sebab? Kalau cerite sume kang tak muat plak. Ye takkk? Hee. Kenangan paling manis ialah pada hari lahir saya yang ke-25. Dapat surprise cake! Macam bese, banyakla dapat wish dari keluarga & kawan². Petang sikit, adek perempuan saya balik rumah bawak 2 kotak. Satu kotak kek & satu kotak hadiah. Senyum meleretlah saye. Hee. Bukak aje kotak kek tu, KEK KIWI. Oh, baru semalam saya cakap dengan spesel boyfren saye (sekarang hubby lahhh. hee.), yang saya teringin betul nak makan kek kiwi SR. (sekarang tak jual dahhh). Ni tetibe depan mate! Adek saya bisik kat saye,” Si die suh belikan!” Heeeeeee. Owhhh rupenye dorang berdue berpakat. Jauh punye pakatannn. Siap transfer duet bagai. Yelahhh kan. Sorang duk Seremban, sorang lagi duk sini ha, Tranunggg. Comel je kannn. Itu lah kenangan paling manis saya. ;)

Okey. Sweet takkk? Hee. Anda bagaimana? So, nak join tak? Mesti lagi manis dari saya punye. Kan kannn. Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik SINI. Cepat. Sampai hari ni aje. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:

9 comments:

syaiful said...

huhu...lambat sangat..da nak abis tempoh da,sye xde mood nak mnulis,klu esok atau luse abis ok jer...tpi nnti ade segmen yg mnarik n tempoh die panjang akak tag la saya

ni ade satu segmen saya nak ajak akak join ni,Pejuang Cinta yang buat,tarikh tamat xde lagi rasanya:

http://epol92.blogspot.com/2011/12/contesti-love-my-blog-by-pejuang-cinta.html

Shafiqah said...

thanks sebab join segmen pertama saya kakak :)

auww,sweet like sugar,hihi :)

9n0L4 said...

alaaaaa epol ni. hee. nak seribu dayaaa. hihi. insha Allah nanti akak usha segmen contest tu eh. :)

TQ shafiqah. nanti buat lagi eh. Chaiyokkk! ♥

Si qusowt said...

huk3!best betol la surprised bday !!kite kene la hargai ape setiap kenangan kan?

btw done do ur taging!tq 4 taging me..hehe..jemput singgah my kenangan manis ya..
http://siqusowtamer.blogspot.com/2011/12/segmenkenangan-manis.html

9n0L4 said...

TQ amer. tu kenangan yg diceritekan. yang belum tu pasti lagi manis. :))

najihah said...

wahhh . sweetnye akak . dapat sprise dari hubby sendiri :)

9n0L4 said...

hee. sgt seronot dpt surprise kannn. rase best tu xbleh dicakap cmne. ;))

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kek kiwi SR dh xder klu da blh cuba rasa hehe

Karukord jagau said...

selamat bersegman hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama