Contest PHEWWIT by Aisyah Halim : Spread The Love


 

Bulan Disember ni memang orang sibuk buat contest/GA/segmen eh? Phew. Berrrderet² invitation kat event FB. Cume tunggu giliran ajeee tu untuk saya join. Insha Allah kalau berkesempatan lahhh. Thanks for inviting ya. Oke sekarang saya nak join, Contest PHEWWIT by Aisyah Halim : Spread The Love. Banner kata GA , tapi sebenarnya contest ye. Comel je banner contest die kannn. Tak buruk lah dear. Dannn bawah ni banner penaja & syarat²nye. Klik sini klik sini. ;)

 
·          Jadi follower blog AisyahHalim nih , okayy ?
·          Buat satu entry bertajuk kat atas tu , dan sertakan sekeping gambar yang paling menarik yang pernah hampa ada 
·         Sebelum tu letak dua banner atas niyy , first banner contest , second banner penaja utama kami keyy - dian pixy enterprise 
·         Ceritakan apa yang best kat pic tu okeyy . Ayat yang paling tertarik menarik kebabommm akan paling menjadi perhatian juri #akulettewww
·         Buat satu sticky post entry selama 5 hari tentang salah seorang sponsor , iaitu JCS . niyy contohnyaa akuu dah buat -  http://miszledy.blogspot.com/2011/12/jom-shopping-dengan-jcs_14.html
·         LIKE semua fanpage dan FOLLOW semua blog sponsor okeyyy ? ALL DONE! ;)

  1. Dianpixy -   http://www.dianpixy.com/ PENAJA UTAMA
  2. AuraDamia - FB   https://www.facebook.com/ADKcollection - Blog   http://auradamiakuncollection.blogspot.com
  3. JCS -  http://www.facebook.com/jcsenterprise
  4. Fieyonashouse - Blog  http://fieyonashouse.blogspot.com/ - FB  https://www.facebook.com/pages/saye-memang-suka-penuhkan-lemari-bajuhuuuu/123462701021843
  5. HealthyBeauty -  http://www.facebook.com/pages/HealthyBeauty/209411939094301?sk=info
  6. FeaBeads -  http://www.facebook.com/pages/FEA-Beads/234206223264637
  7. OMG IT'S US -  http://www.facebook.com/omg.its.us
  8. Kurung Glam -  http://www.facebook.com/KurongGlam?sk=wall
  9. shawlforyou -  http://www.facebook.com/pages/shawlforyou/107355685966600


  •  Pemenang ada lebih 10 orang , whutt ! Cepat lekaihhh , aku akan tutup contest ni bila-bila masa saja and bila aku rasa dah ada pemenang okeyyy ?
  • Salin semua syaratsyarat niyy . Kalau nampak ja takdak kat post , TETTT X laah jawabnya HIHI
  • Tag kan kat 2 orang kawan , atauuu publish ur link kat wall FB , bagi orang tahu yaa !
  • Kurang penyertaan dari 15 orang , BATAL !
Simple je kot? ;)

Ni diaaa gambar paling menarik yang pernah saya ada. Lawa kan pic ni. Ye takkk? Hee. PHEWWITTT. Perasan kemain! AisyahHalim mesti nak jugakk cenggini kannn. Auw auwww. :p

    Haa. Mase ni, sesi fotografi dalam bilik pengantin. Nak jugakkk letak teddy bear atas katil. Mengade je pengantin perempuan ni kannn. Saye laa tuuuuuu. Hee. Teddy bear tu lahhh peneman tidur & jadi bantal peluk saye selame ni. Alih² hubby letak bawah & cakap, "Tak perlu dah Adek (name teddy bear) ni kan Sayang. I kan ade." Then, jadilah scene ni. Yang best tu, saye amek balik teddy bear tu & belasah hubby. Hee. (acah je, ala² manje la kot?) TQ Kak Farahdura sebab snap gambar ni. ;)

    Oke. Saya sudahhh. Anda bile? Apa lagi, cepatlah join sekarang! Klik sini untuk further info. Contest dilanjutkan sehingga EndYear okey. Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:

    4 comments:

    fyza said...

    waw besarnya tdy bear tu! nk boley?

    9n0L4 said...

    heeeeee. takde harge la nak jual kat fyza. :p

    nuha zahari said...

    wahh. merah youu! hihi. good luck :)

    http://duniacheriteranuha.blogspot.com/2011/12/contest-candid-photo-contest.html <-- contest baru yaang nuha tagkan. yang menang tuh contest lama. hehe

    9n0L4 said...

    oh okey. gune gmbr same eh. hee. TQ nuha for tagging! ;)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama