SEGMEN AKHIR TAHUN : AZAM BARU 2012

   
Segmen super duper girl kembali lagi. 1st segmen sudahhh, ni yang 2nd pulak. SEGMEN AKHIR TAHUN : AZAM BARU 2012. Maklumlahh dah nak masuk tahun baru kan. Tahun baru tak sah kalau takde azam baru. Ye takkk? Hee. Bulan lepas baru ajeee kita celebrate tahun baru Hijrah 1433. Next 8 days, tahun baru Masihi 2012 pulakkk. Tahun baru ni, kita diberi nafas untuk hidup lagi bukan nak suruh kita terloncat² sambut tahun baru, sebaliknya muhasabah apa yang kita dah buat & rancang untuk buat yang lebih baik. :)

Ape azam tahun baru saya? Haa. Meh sini nak bagitauuu. 
FIRST, Nak baiki diri & ibadah - Nak jadi seorang yang lebih positif, lebih berdikari, lebih matang, lebih tenang, lebih punctual, lebih banyak membaca, lebih banyak bercakap/berbincang tentang perkara ilmiah, kurangkan membuang masa tak tentu hala, sentiasa challenge diri sendiri & belajar benda baru. Kalau selama ini solat asek lambat/skip/malas-malas ajeee, nilahhh masanya untuk baiki sebelum ajal datang. Ye takkk? Hee.

SECOND, Nak kumpul duet - TEKAN SINI. So, saya berazam akan rancang perbelanjaan saya dengan lebih bijak, berjimat cermat, & buat side income. Insha Allah. ;)) 

THIRD, Nak jadi blogger best - Saya kena bekerja keras untuk ini. Jadi, saya mesti sentiasa challenge diri saya sendiri untuk berkongsi info yang menarik, terrrtarik, dannn semuanya takkan berjaya tanpa anda semua. ♥ ♥ ♥ 

Okeyyy. Anda bagaimana? Harapnya entry ini santai lagi menenangkan jiwa pihak penganjur. Hee. Selamat membuat azam tahun baru 2012 buat semua blogger sekalian. Kongsikanlahhh dengan kami. JOIN SINI. Selamat Tahun Baruuuu! 
Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah

15 comments:

Shafiqah said...

Ya Allah kakak,saya mintak maaf sangat2,sebab tak prasankan komen kakak,sebab komen kakak dah masok bahagian spam link

saya dah tutup pun segmen tu,dah ada yg bertuah pon..

mintak maaf sgt2 lah kakak :( ,saya memang tak prasankan komen kakak, komen kakak dah jadi spam link.Saya pun tak tau kenapa :(

insyallah nanti saya buat segmen lagi,saya akan inform kakak ,:)

maafkan saya :(

9n0L4 said...

hah? spam link mcm mane. huhu. sadisssnyeeeeee.

Shafiqah said...

kakak punya link dah dispamkan :(

mcm ni lah,lain kali saya buat segmen kakak join ehh,sorryyyyyy :(

9n0L4 said...

akak tgk mcm same je link entri tu dgn yg lain. sob sob sob. (menangissssssss)

Shafiqah said...

kakak ! gud news ! link kakak dah berjaya dimasukkan,akhirnya~jangan marah..........xD

9n0L4 said...

hehe. TQ shafiqah sayang. stkt dah tersenarai setelah segmen ditutup pun kire bertuah la jugakkk tu kannn. :p

Shafiqah said...

hehe,,,jgn mrh aaaaaaaa ~

9n0L4 said...

tak marahhh, merajuk aje cikit. hee. thanks eh. yeayyy, bleh BW. :)

hazanis said...

nak alamat ke???xfaham...:)

Teesaz said...

selamatt kumpul duet...heheh, peace yaw!!

ツ Inas Cikinas ツ said...

singgah + follow + singgah dari segmen yg sama . Sya klik churP-2 kamu =D

yana said...

semoga impian azam awk tercapai...amin...

Jom join Bloglist yana...http://almiraalwani.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-almira-alwani-2012.html

9n0L4 said...

TQ teesaz, inas & yana. :)

A'ishah Kamaludin said...

Salam kak

Balas kunjungan.. Saya follow sini

Hehs

Cam lebih kurang je azam kita berdua..

Moga tercapai insyaAllah, Gambatte yo!

Latest entry-->Tentang THL #1: Berangan Nak Jadi English Writer

9n0L4 said...

TQ hehs. Insha Allah. semoga dipermudahkan. Chaiyokkk! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama