Wordless Wednesday #26: Kenangan MANTAI, sape yang lebih rajin?




44 comments:

~Sweet Honesty~ said...

hamboii..siap duduk atas pemarut lagi kauuu..sah ne yg paling rajinn..hikhikk

Yana Libra said...

kurus je akak tgk gambar tu..huhuh~ :p

Fikri said...

MANTAI tu apa?

~MiZz Atie ZieYa~ said...

heheh..comey..dua2 rajin

Yumida said...

dua2 rajin..wah sronoknye..kerjasam nih..memasing ngn senyuman sweet

jaakechik said...

itukah si dia? hehehe...btw dua2 rajin!

putryteya said...

both rajin ! heheheh . hubby kak eh ?

Misya Mialen said...

dua-dua rajin;)

profmie said...

dua dua sme rjin..

Chic Na said...

rajinnya.. huhu.. biar betik ja reti pakai kukur kelapa tu. tabik spring lah. :)

izan mama mia said...

err..mantai tu apa yaa..?..suami jaa ker tuu??..hehe

ieedaz @ mama_isha said...

Seronok nmpk! Rajin tu~~

NAL said...

wah, ayam kampung..masak gulai sedap ni.

Asyiqin Haulisah said...

alolo sopanyeww makwe tu.

Deqla manjew said...

dua2 buat2 rajin je tu.. haha.. husben jaa ke tu? kalo tgk betol2 la kan, husben jaa tu mcm rumit je kejenya..so, dia la yg rajin! kalo jaa pulak deqla xnk komen rajin atau tak, deqla nk komen jaa pakai baju biru tp tdg pink... mcm tak kena je.. hihihi... eh! ada kaitankah?? :p

lelamaisara said...

wah wah...terlebih rajin ni...
dua2 rajin ni....anak sapa la ni..hehehe

Wanieys said...

dua2 rajin hihihi...pandai ker kukur kelapa tu sis hihihi

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dua2 rjin..hihi

Ayumi Comot said...

wah...semangat akak siang ayam....akak rajin..akak rajin,huhuhu...

akak, baru pasan, akak org kemaman gak ek? huhuhu...sekampung ler kiter:)

Dieyna said...

Gambor kedua tu macam action je... hahak

HeNRieTTa JoSe said...

dua dua pown rajin...

are_lin@yu said...

ayu tak pernah cabut bulu ayam lg..hehe..pandainya kukur kelapa..hehe..salam 6 ramadhan dear ;-)

Masz Sidek said...

nak makan punya pasal mestilah rajin.. heheheh
nak masak lauk apa tu...

maszull said...

assalamualaikum fariza...semuanya rajinkan...:)

Cendol said...

sape rajin?haha ntah.Cendol kot.kikihh

wan nurul hezrina said...

hehe nak cabut bulu ayam2 penuh kesabaran2.hikhik

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. is paling tak pandai kukuq nyuq guna pengukuq tu.. hehe

Masha Meisters said...

cik misi lagi rajin...haha...amboi,salaing bekerjasama mcm wonderpets dan klengkawan kan:)

dyabunga said...

dya yg terlebih rajin..hahahaha

aReLaN said...

mantai tak jemput pon.wuuuu

etuza said...

best lah ada ayam kampung, nak buat sup kah tu arh!. selamat berpuasa ya

LYAfrina said...

cabut bulu ayam tu xtahan.. susah gak nak tarik2 tu kan.. sbb melekat kuat

Che Rosliza Che mat said...

ayam kampung memang sedap...walaupun isinya keras tapi manis...

azievee said...

hihihi abg tu kira bulu ayam ker?...hehehe... x pandai guna kukur kelapa 2 ..

chot ok..! said...

dh mcm perempuan mlyu terakhir dah chot tgk..hee

chot tak lupa,chot dtg lgi sini:)http://chot91.blogspot.com/2012/07/jatuhbangkit-semula.html

Arina Shamsul said...

Senyum2 saya tengok gambar kamu ni yang..sorang jejaka melayu terahir dan sorang lagi wanita melayu terahir..hihihi

zera eira said...

sweet nya. sama2 rajin nih kakak manis! :)

anisalya said...

dah lama tak kukur kelapa. entah ada skill lagi ke tak.

Cik Nur said...

dua2 nmpak rajin.. tapi kerja akak lagi berat..hihih

psstt..mantai tu smbutan sbelum puasa yee..?

Knor said...

wah masak apa tu.?.nampak dua2 pun rajin

Miss BaNu said...

hehehe rajinnyerrr...

yN crEATioNs said...

pandai tu kukur nyor..hehe

QasehnyaRania said...

hye fariza...:D
kukur manual tu..dah lama tak buat..hehe

meh singgah sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/peserta-masterchef-follow-qr.html

IntaNBerliaN said...

wah.. hebat ni.. siap parut kelapa lagi :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama