Wordless Wednesday #23: Aduh du du, dia pun nak berpoket jugakkk tuh ! HAHA




39 comments:

NAL said...

haha..berpoket :)

Cik Nur said...

mestilah..barang lama itu antik tahu..hihihi

zera eira said...

kenapa tu kak?

Chic Na said...

errr tp ni dah thursday. huhu..

henfon sape la tu jd mangsa. ;)

Si Matatajam said...

Sejuk tu dia pun nak baju gak...

~~oOpEt~~ said...

err.. sejuk kot.. tu y nk berpoket tu :D

Yumida said...

bgs kasi poket ni..spy tahan lama..n x mudah tergores

Miss BaNu said...

hp nokia..sy pun guna jenama nokia hehe

are_lin@yu said...

tak pernah beli lg untuk hp..hehe

fieda said...

dia nk pakai baju jugak jaa..

Nyue said...

kasi la dia poket..dia pon nak ad poket jgk..ahahahaha

Tihara said...

alaa line akak slow..tk dapat tgk pic..huuu

Deqla manjew said...

eh bukan poket la tp baju...dia pun tau malu gak...hihi

cendol said...

haha comel je dia berpoket :p

Solehah Shamsuddin said...

cantik jgk baju nye ye.hehe

Deq's Qienz said...

ujan2 gini dia pon sejuk..hikhik

lelamaisara said...

hee...die nak pakai baju jugak la...tu nak kena berpoket jugak..kan lawa..:)

putryteya said...

waa, macam seronok je die kena selimut tidurr zzzz

Ayumi Comot said...

hahaha...hp sape tu kak? kemain...hehehe

eita said...

3 kali loading baru leh tengok gambo...
antik tu

Wanieys said...

cian dia nak baju juga la tu heheeee

Che Rosliza Che mat said...

hubby punyer adalah satu...tak beli dapat free...

shar90 said...

xpnh pkai poket utk tepon... sbb dia xsejuk... hee xD

Michelle Hopell said...

dia pun nak .. nanti panas. hihi

~Sweet Honesty~ said...

ko hengat cik blekberi jek mampuu?? hikhikkk.. comel je kak henpon tuh..

Nurulee said...

Hehehe, Ee tak penah poketkan handphone =)

eita said...

ja....
kalau free jom ambik tag ni

http://zitaomar.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-dayah-snow-heukau-can.html

Iam Yanty said...

Macam kita jugalah..nk bbaju cantik walaupun ia hanya benda lama..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi...dia pun nk pkai baju:p

etuza said...

gunakan sebaik2nya, alat komunikasi yg canggih tu..NOKIA

etuza said...

gunakan sebaik2nya, alat komunikasi yg canggih tu..NOKIA

si kiut lavender said...

whoa....

belum pernah lagi beli poket utk phone nih..hihi

izan mama mia said...

cover untuk keselamatan...hihi

Yana Libra said...

hehe..nak jugak dia ye~~~ :p

anisalya said...

okay apa. takkan yg branded je nak ada poket kan?

maszull said...

assalamualaikum fariza...dia pun nak baju juga kan...:)

IntaNBerliaN said...

dia pun nak ada baju jugak.. hihii

Masha Meisters said...

hehe...saya pun ada baju la!!! kiikii

wan nurul hezrina said...

ku punya yang tak berbaju.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama