Dapat hadiah top commentor !



Sebenarnya hadiah ni selamat saya terima pada hari Isnin lepas. Dan malam ni baru sempat nak buat entri. Terima kasih banyak ye Kak Tiha. I love you lah. Suke sangattttt. Keychain dari Tranung tu balik semule ke tempat asalnya kan. Hehe.

Sekarang ni prestasi saya mengomen agak menurun gara² broadband saya agak gile sikit bulan ni. Bese² duk paling top, lening turun merudum. Mintak maaf la ye sume. Tiap kali singgah blog korang, sempat tinggal satu komen ajeee. Aktiviti follow blog pun turut tergendala. Tak kuar² page nya. Grrrrrr.


44 comments:

~~oOpEt~~ said...

waa.. sgt bertuah.. top commentor lagi.. siap dpt hadiah.. congratz :)

Deqla manjew said...

sejak kebelakangan ni ramai jugak ahli GSF dpt hadiah kan.. tahniah... cikgu mmg rajin BW dan komen2...selayaknya menang... :)

hafiziqin said...

wahwah.dpt anugerah gitu.:)
broadband.mmg bnyk prob.kan2?@_@

Michelle Hopell said...

wah untung la .. hehe :)
sabo je la ngan bb tu ..

N.Aima K said...

tahniah ;)

Chic Na said...

bestnya dapat hadiah. dr org tranung utk org tranung. huhu.. :)

izan mama mia said...

tahniah yew

Tihara said...

alhamdulillah, sampai gak keychain ke negri asal..hik3.. :)
brodben akk pon selalu problem dpt tinggal satu mesej kira bertuah sangat dah rasa...bila la nk dpt wifi free yg laju desup tu :)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah...tenet rietta pown tenat kebelakangan nie....

fieda said...

tahniah..

Dieyna said...

tahniah.. perasan tak jaa punya feed masih lagi di takhta sebabnya jaa masih lagi top pengomen sejati blog akak bulan JUn...hehe so, ianya akan bertakhta di situ sehingga 7 hb 8 yer... hehe

Yumida said...

wah...santek la sis...tahniah..sis mmg pengomen tegar

Asyiqin Haulisah said...

hehe tahniah. rajin komen ye. :)

cendol said...

tahniah!
kamu mmg rajin komen2 pun..entri lame pon komen , rajin betol..tapi Cendol takde duit nk bagi hadiah..bagi senyuman boleh?hehe
^_________^ tenkiu

Si Matatajam said...

Tahniah.....

~MiZz Atie ZieYa~ said...

wah..tahniahhh

NAL said...

TAHNIAH..NAL punya tak pasti sampai ke belum..tak sempat nak check peti surat..hehe

Misya Mialen said...

Ni sorg dpt hadiah.rmi hsf dpt hadiah minggu ni.bestyeee.;)

eita said...

sama lah..
aktiviti bw terpaksa di kurang...
duk umah orang susah nak bertenet ni..

Mrs Velentine said...

tahniah

shahdiana said...

takpe masih ada dalam ranking kira bagus tu...hahaha...lepas ni pecut tau bila BB dah okay...

eintan nurfuzie said...

wa.. best la dapat hadiah

lelamaisara said...

wah tahniah...
u memang rajin...habis n3 ku yg lelama di komen nye..hehehe

Wanieys said...

tahniah sis....bestnyer dpt hadiah

Nyue said...

Wahhh..dapat keychian..cantik :)

Masz Sidek said...

tahniah....

line internet 2 3 hari ni kat tempat sy pun slow... huhuhu

Cik Nur said...

Tahniah akak..!
akak sememangnya blogger yang tegarrr..!

Nurulee said...

Seronoknya dapat hadiah. hmm, nak jugak. kekeke =D

are_lin@yu said...

wahhh beznya tahniah dear..;-)

wan nurul hezrina said...

tulah mmg berukband hanginnn je pakainyer...nurulpun ujung bulan pasang line maxis home..speed power punyer..geram line cam siput.nak2 bila bukak blog lagilah

Yana Libra said...

saya pun dah start tgk youtube ni, dah macam nak start slow la pulak..tak sukanya~~~ huhu

sHaR!Na eLyaNa said...

wah bestnya..tahniah hehe

Masha Meisters said...

cekgu ni memang...pengomen tegarrrrrr!!!!! hehe...mane2 je jumpala name pelik yang susah nak nyebotnyer ni...hehehe

putryteya said...

waa .. tahniahh , top commentor . hebadnyee :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

sama la kite,nk bw smua dlm 1 hr xleh sbb line slow..kna bw blog skit2 dlm 1 hr..huhu..bestnya dpt hdiah;)

Azza Afdzal said...

jom rebut samsung galaxy note :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/review-dan-menang-samsung-galaxy-note.html

teratak hati said...

Line mmg slow kn skrg..bestnya dpt hadiah..

Arina Shamsul said...

tahniah dear :)
line saya pun lembab nak gila..mood pun down nak blogging..hukhuk

si kiut lavender said...

wah...tahniah2...

xpe2..memahami jerk..hihihi...:)

anisalya said...

tahniah ye...

Cinta Misteri said...

alorhhhh lorhhh lorhhh...sweetnyeee..... best erkk dapat adiah..

CiM tak penah dapat. huhuhu :(

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..bestnye...comey la keychain terengganu tu! hehe

IntaNBerliaN said...

biasalah.. bila broadband bermasalah.. mmg susah nak bw.. ;-)

ieedaz @ mama_isha said...

Bestnye! Tahniah dear! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama