Simple Contest: Ibhas Nama Blog !



Dah lame saya rancang kan tukar name blog ni. Sebab? Saya baru perasan dah ade blog guna name Tentang Kita ni. Ye takkk? Hee. Tapi saya tak dan mase nak fikirkan nama yang unik dan bersesuaian dengan imej blog ni. Jadiii, saya putuskan nak buat contest pencarian nama blog ni. The simple one! ;)

Syarat penyertaan:
1) Like fanpage ini
2) Share kan  entri ni di FB. Macam mane? Tekan je button Share to FB di bawah entri ni.
3) Tinggalkan cadangan nama blog pada komen entri ni bersama ID FB anda dengan details berikut:
Cadangan nama blog: ______________
dan
Saya dah LIKE fanpage _____________ !

Hadiah akan diupdate kedian. Fikir dan ibhassssss name yang best² cepat! (:

TUTUP jam 11.59pm, 12 Julai.


31 comments:

Deqla manjew said...

wahhh menarikkk....deqla x dpt like page tu..kalo kat opis mmg cam tu.. tunggu kat umah la yer.. mlm ni insyaAllah deqla join la yer..nk pikir nama blog yg sesuai utk cikgu dulu..huhu...

cendol said...

errr..ape ye..nanti Cendol pegi pikir sat eh hehe

Si Matatajam said...

Cadangan nama blog:From My True Heart
dan
Saya dah LIKE fanpage http://my.churpchurp.com/9n0L4/share/DrypersPPQ/!

Si Matatajam said...

lupa plak my id FB: kynyanie

Si Matatajam said...

lupa plak my id fb: kynyanie

In The Lappy said...

nice dear..skrg buzy ckit..ada masa ayu join ;-)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

TAG AWK DISNI : http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/07/special-giveaway-by-aimanainfatin-and.html

~Sweet Honesty~ said...

haah..ada dah nama blog ne.. tukar yg senang nk ingat yea..(^_^)

Wanieys said...

alamak bab2 bagi cadangan nama ni yg paling lemah...klu teka laju jer hihihi

dyabunga said...

mcm best je contest ni..

Michelle Hopell said...

banyak la yg guna nama tu .. msti ada maksud tersendiri kan..perlu ke rasa2 tukar nama? ;)

Deqla manjew said...

Cadangan nama blog: tentang rasa...haha..mcm tajuk lagu pulok.. boleh ke dakk?? main hentam... pas tu kalo rasa nk best lg letak la kat bawah tu ayat sikit..yg tu pikir sendiri la.. haha
Saya dah LIKE fanpage id fb : deqla norumara

profmie said...

mcm nk join je..huhu

Chic Na said...

ohh susah gak assignment ni cikgu. hihihi.. kalau ada idea cun cikna cuba ok. ;)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bab fkir nma yg dila xreti ni..tgk la blog dila,nama fb..hihi..

Solehah Shamsuddin said...

goodluck yea :)

Cinta Misteri said...

~Detak Hati Kita~
~Desir Hati Kita~

Cinta Misteri said...

Cadangan nama blog spt komen sblm ni..
CiM tk dpt like fanpage gn hp, tp post n3 kt fb je...boleh?

Masha Meisters said...

mauahahaha...cikguuuuuuuuu 9nola...ada soalan 1=1=? hehehe...

cadangan nama blog :
1)ceritera dari cikgu :)
2)Benua indah Fariza :)

saya dah like fanpage : Drypers Malaysia the parent pop kuiz

lelamaisara said...

Cadangan Nama Blog : FARIZA JOURNAL

saya dah LIKE Fan page : Drypers Malaysia The parent Pop Quiz

Cik Nur said...

ID FB Nur : http://www.facebook.com/ciknuramani?ref=tn_tnmn

Cadangan nama blog: BERMULANYA DISINI...

Saya dah LIKE fanpage : DrypersPPQ

izan mama mia said...

laaa..terlepas laa..

Yumida said...

Cadangan nama blog:
ni senarai..leh pilih mana sis suka:
1. Teratak Fariza
2. Fariza Fairuz
3. Astana Fariza
4. Far-Far-Fariza Gojes

dan
Saya dah LIKE fanpage Drypers Malaysia!

id fb: Yumida Huda

Masha Meisters said...

alamak! lupelaa,dah share kat fb ke lum erk? huhu

Masha Meisters said...

share skrg leh kan? kiki....done!

Arina Shamsul said...

ayok..tak sempat..huhuhukk..

shahdiana said...

dah tutup ek...good luck la untuk tukar nama baru tu...tak sabar nak tunggu nih...

ain dzaya said...

haha..apekah pelik sangat nama belog tu...hoho

Dieyna said...

semoga jumpa nama yang sesuai.... akak tak sempat bagi cadangan ....

are_lin@yu said...

sempat lagi..hihi..

ayu bagi 3 cadangan blh??hehe..tamak benor kn..hehe

1.Kisah Kau dan Aku
2.Dulu,Kini dan Selamanya
3.Perjalanan Kita

dear ok tak??idea kring ptg2 ni..hehe

Yana Libra said...

saya nak join gak ni kak..huhu~


Cadangan nama blog: "Dunia kau dan aku"
dan
Saya dah LIKE fanpage Simple Skincare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama