Wordless Wednesday #25: Name kedai yang sempoi !




59 comments:

eita said...

ingat tipon je cap ayam..
rupanyer kedai pun ada nama macam ni...

nanieybarnieylurviey said...

TERBAIK.. SNG NK INGAT NIH..

izan mama mia said...

heheh..pandai dia pilih...bertambah glamer ayam tu..

cendol said...

hahaha lol cap ayam

Chic Na said...

pernah jumpa kedai mcm ni kat melaka. tp design t-shirt dia kreatif2 semua & murah lak tu. :)

Yumida said...

ooo...ni la yg org sllu cakap tu..cap ayam..cap ayam..rupanya kedai ni....

♥ sitifarhana ♥ said...

haha...comel pulak rseny..kat mana ni?

~~oOpEt~~ said...

menarik nama kedai ni.. cap ayam.. pasni msti ada cap lembu :D hehe

Michelle Hopell said...

haha "kedai pakaian cap ayam" ke tu? heehe~ semua jenis ayam kot pakaian kat situ, kihkihkih

Kesuma Angsana said...

he he kat mana ni yek ? neway selamat berpuasa!

are_lin@yu said...

first time dgr..kt na ni ?hehe

fieda said...

mmg sempoi la.

Wanieys said...

ayam pun ada cap la hihihihi

~Sweet Honesty~ said...

wakakak..ne perli aka apa ne..hahahah

Knor said...

ada juga ye..ingatkan org saja2 ckp..

Deq's Qienz said...

ahahaha cmni pun ader ek..sis demam kew??aloloo cian get well soon ya..salam ramdhan dr sy :))

maszull said...

assalamualaikum fariza....memang 2 simple nama kedainya..;)

Masha Meisters said...

haha...memang pakai barang cap ayam kot...haha :)

Cik Nur said...

kihkihkih..mmg sempoi habis kak..!
harga brg2 dalam kedai ni mcm mana pulak ye..?

mahal ke murah...?

Tihara said...

serius??? kat mane eks, nak gi terjahhh :)

rAIHan said...

mmg sempoi betul..^^

LYAfrina said...

ermm..memang sempi la tokei ni bg name gni.. tp nama2 camni biasa leh mnarik hati planggan.. kat ner ni?

LYAfrina said...

ermm..memang sempi la tokei ni bg name gni.. tp nama2 camni biasa leh mnarik hati planggan.. kat ner ni?

hafiziqin said...

mmg sempoi
:)))

anisalya said...

adeh... pic keluar suku je. tak dapat nak baca apa yang tertulis.

jaakechik said...

ada gak nama kedai pakaian cap ayam? hehe..cam kelakar la pulak kan..tapi senang ingat...

chot ok..! said...

woww nice..nama kedai mcm ni pun ada..hee

Cik Aini said...

hahahaha
dah abis pikir kot tuan kedai tu smp ltk nm kedai cap ayam..
x pun mmg brg dlm tu brand dia cap ayam x?cer Jaa masuk intai tgk.hehehe

dyabunga said...

first time dya dgr nama tu...cap ayam..

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....kreatif btl tuan kdai tu...

Aine Ainun said...

heheheee...
jadi baju2 nya pon cap ayam la??=P

profmie said...

memg sempoi...huhu

p/s:sori lme xsggh..bt mse ni sy xsmpt nk updte blog..bw je..

aReLaN said...

memang wujud pon.ramai member pakai baju cap ayam ni tau.hohoho

Si Matatajam said...

La ada gak ka kedai cap ayam.. Macam tak percaya...

Che Rosliza Che mat said...

hihih memang sempoi...kedai cap ayam...i

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hehe..kat mana ni?xpernah jumpa kdai ni:)

Cik Penguin_Solehah said...

memang sempoi pun. design baju dia pun sempoi=p

Deqla manjew said...

memang sempoi giler ahh!! cap itik takde??

Kotak Mancis said...

dah xda nama laen kot nak letak... CAP AYAM... hahahhaa... pon bolehhh!!!

Waalid5035 ™ said...

haha..cap ayam terus nama kedai..plik2..huhu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

memang sempoi (^___^)hehe

Wanieys said...

minta tumpang singgah sini sat cikgu nah hihi

Karukord Jagau's said...

Waaaa menarik tuuu.....ayam brand laaa >_<

Cik Nur said...

tiga cubitan manja di sini..
Kak, fibox mmg bermasalah ke atau nur je yg xboleh nmpak chatbox fibox tu..?

ieedaz @ mama_isha said...

Mmg sempoi giler:-)

fieda said...

dok tubik pulok gambornya..line tenat la..

eita said...

selamat berpuasa jaa.....
best r ye...hari ahad dok sekoloh...

Cik Nur said...

Salam Ramadhan buat semua ahli keluarga GSF..mohon ampun dan maaf sekiranya tanpa sedar mahupun tidak jika Nur pernah terkasar bahasa mahupun menguris perasaan semua.. Maafkan Nur...!

Dan selamat berpuasaaa... :)

Masz Sidek said...

hehehehe... memang sempoi...
Salam Ramadhan... :D

iEdA said...

hahaha...mmg cap ayam sguh lah kn..ngee :P

Cinta Misteri said...

Hahahaha.....dah macam Sardin. Tapi baju2nya berkualiti tak??

CiM okey okey jer kalau pakai baju takda brand, lagi senang takyah nak menunjuk2 sgttt.. cap ayam pown cap ayam lahhh... AAK~~

shahdiana said...

baju-baju kat kedai ni berkualiti tak...selalu orang panggil baju cap ayam ni yang low class punya...tak sangka wujud jugak nama kedai ni ye

N.Aima K said...

dear...saya pernah jumpa kedai "cap ayam" ni kat cni..tapi tulisan jawi..1 branch ke? nanti saya share hihi

Dieyna said...

kat mana lokasi kedai cap ayam ni

Miss BaNu said...

hehehe mmg sempoi nama kedai ni

wan nurul hezrina said...

hahaha memang cap ayam sengguh arr..mmg sempoi nama kedai dia

IntaNBerliaN said...

mmg sempoi nih :-)

Yana Libra said...

haha..unik~~~

ANNA MARIANA said...

hahahha.... nama unik ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama