Happy 7th Month Blogging!



Sebenarnya kan entry ni dah terlewat hampir 2 minggu. Ye lahhh, hari yang sama bila genapnya 7 bulan saya dalam dunia blog ni, ialah birthday si dia. Aritu kan seharian saya OFF layan blog. Lepas tu dah lupe ingatan nak buat entry ni sampai lahhhh arini. :)

Semalam pun saya tak update entry kan. Ye takkk? Hee. Sampai penuh komen anda² sume di entry segmen & GA saya. Punya lah nak tinggal jejak kan. Mekasihhh ye. Maaf lah sebab saya tak bersiaran semalam. Tiap bulan memang akan ade satu hari saya duk melepek je saket bulanan. Huhu.


Saya suke nombor 7 tau. Sebab? Julai adalah bulan ke 7. Tak saborrr nak makan kek ni. Hehehehe.


47 comments:

~~oOpEt~~ said...

pet tertanya2 siapakah si dia tersebut :D haha.. apa2pun congratz 7 month dah.. kejap ja masa berjln..

p/s: cgu pn lahir bln julai ke?

Wanieys said...

nanak sikit kek tu huk huk huk

Nazayiena said...

Wah 7 bulan berblog dah ribu follower,tahniah....

lelamaisara said...

heee..siap ada kek lagi eh...bagus...

happy 7th month blogging

Ayuni said...

congratulations, walaupun berblogging 7 bln dh ader lebih 1000 follower, sye nk sampai 2 thn x sampai pun 1000, huhu....

are_lin@yu said...

tahniah dear,baru 7 bulan follower dah byk..great job ;-)

nana kamarul said...

Congrats! Teruskan berblogging ok :D

Yumida said...

congrats..selamat ulang tahun blog yg ke 7 bulan...kek tu kannn mmg menggoda..kek apa tu sis?

Michelle Hopell said...

tahniah sudah 7 bulan .. hihi~ si dia tu sape? hehe :P

Masz Sidek said...

happy 7 th month blogging...

semoga terus maju dlm dunia blogging.. :)

Deqla manjew said...

tiap2 bulan smbut befday blog eh? wahh...rajin betol..hihi

ஜ miss klanika ஜ said...

keep up blogging !

Tihara said...

happy birthday blog jaa..kek ni akk penah beli kat gua musang..rege dia masa tu rm6 seketui..mampu li seketui je..sedapp tapinye kan :)

Si Matatajam said...

M pun ska no.7 sb first time jumpa my hubby bln 7 @ Julai..kek ni pun mmg feberet M kl p kat secret recipe..kl tak silap chocolate indulgence kan...

ieedaz @ mama_isha said...

feveret mama gak tu..choc indulgence kan..:)
epy 7th months blogging yer..

IntaNBerliaN said...

sedap kek tu.. :-)

maszull said...

assalamualaikum fariza...tahniah yer...nak sambut besday ke...;)

~Sweet Honesty~ said...

waa dah 7 bln?tahniah cikguuu..follower dh beribu..

NAL said...

tahniah...

Chic Na said...

happy birthday tentang kita. 7 bulan dah ye. wahh nak kek jugak. ;)

wan nurul hezrina said...

hepi buffday blog..hikhik..kek2 nampak sodap..lambat lagi nak buka posanie.hikhik

Cik Nur said...

dah tujuh bulan, tapi mantop..!
hebat2.. :)

rAIHan said...

tahniah dah 7 bulan..raihan pon suka no.7..hehe.

shar90 said...

woo... kejap je 7bulan... hehee

zera eira said...

tahniahh kak. zera yang da 11 bulan ni pon, ta sehebat blog dia. ape rahsia? meh share siket. :)

Yana Libra said...

umur blog kita hampir2 sama..hehe~ :p

jaakechik said...

7 bulan dah 1000++ wahh... hebat! congrat... happy blogging ya!

|shuhadaothman|TM said...

sedapnye kek. hehe. slmt ulang tahun blog ke-7 bulan dear. :)

Dieyna said...

hehe tahniah.. akak lupa tarikh akak berblogging hehe

Saya Disini said...

wah..bulan 7 ni besday kamu ye..hapy besday..

Arina Shamsul said...

tahniah dear :)

no7 yang ganjil :)

Nyue said...

sedappnya kek tu...nak ckit..ehehhehhe..wahhh da 7bulan berblog yea..eheheheh

aReLaN said...

huhuhu..tahniah.moga terus menerus berblogging

dyabunga said...

dya suka num..hihi

Solehah Shamsuddin said...

wah2 tahniah akak.hehe ni msti start blogging 1 januari 2012 kan?hehe sme la solehah. :)

Asyiqin Haulisah said...

wah tahniah dgn kek nya. hehe. sedap nampak.

Masha Meisters said...

cehhhhh....dah 7 bulan...keep it up :) masha baru 2 bulan actif...sebelum tu main2 je...kiki...

suka no & jugak...sebab my bufday coming soon....hehe

Miss BaNu said...

7 bulan berblog follower dh seribu lebih..fuyooo dasyat2 tuh tahniah2 =)

eita said...

kalau mengandung ni mesti tengah tunggu hari ni kan..
hehehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kek cklt indulgence! nk..huhu..hpi brthday blog..hikhik

izan mama mia said...

sbb br 7 bln..makanya kek sepotong jelah yer..kalau cukup setahun baru dapat sebiji kek..hihi

profmie said...

congrate...nk kek ..hihii

Eca Dwinky Asha said...

mak aii...terliur tgk kek tu :D

Deq's Qienz said...

congrat sis..hehee ader aper gan bln 7 nihh yerr..sy pon suke bln julai coz, my aniversary on Julai..hehee

fieda said...

7 bulan tapi mcm dah setahun jer...hihi

anisalya said...

happy anniversary blog ni ye...

CtAyue said...

sedapnye kek tu... br 7 bulan berblog tapi follower dah ramai.. tahniah tau.. happy anniversary blog ni ye.. moga sukses sokmo!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama