Kad Raya #9 dan #10



Selagi raya tak abis, selagi tulah entri kad raya ni ade. Huhu. Saya ade balance 2 hari je lagi untuk update entry kad raya. Nampaknye kene gabung lebih dari 2 kad raya untuk satu entry edisi ke 11 dan ke atas. Kalau tak, memang tak sempat kan. Okeylah, kad raya oren yang ceria di atas tu adalah dari Kak Tihara. Mekasihhh.  Moge akak cepat² dapat baby ye. Allah knows the best. Itulah yang selalu saya semat dalam hati. ;)

Ohhh ye, sekarang Kak Tihara ade buat segmen tau. Saya pun takde kesempatan lagi nak join. Sooo, pade sesiape yang masih berfikir dan terkial² nak update entry ape hari ni, bolehlah join segmen tersebut. Manelah tahu ade rezeki anda. Segmen ni ade hadiah tau. (:


Kad raya comel yang penuh dengan cik ted ni ialah dari Shu. Tulisan die kecik kiut aje. Ye takkk? Hee. Name saya pun dah jadi FARINA tu. Typing error kot. Hihi. Saya ni sampai berebut kad raya ni dengan adek kecik saya sebab name die Fareena. Perasan la die punye. Sibuk nak bukak sampul. Haha. (:

Lame dah sebenarnya saya tak jenguk blog Shu . Kad raya die ni pun saya tak dan nak balas. Kad raya Kak Tihara pun same. Maaf ye. Kalau nak tahu, Shu ni sangat kreatif orangnya dan pandai lukis doodle tau. Gi lahhh terjah blog die. ;)


25 comments:

QasehnyaRania said...

eh..eh..ada lagi kad raya..

singgah tengah hari =)

Tihara said...

eh, tak minta dibalas laa tp thn depan ingat nak spare kad raya banyak2 bg hidup nostalgia..insya Allah :)

***mekasih doakan akak, akak pon doakan jaa n kawan2 bloger lain yang tkde anak, cepat2 dikurniakan cahayamata.. :)

Cik Nur said...

cantik2 kad raya tu.. betul, tulisan shu kiut miut mcm orgnya.. :)

duniafana said...

saya igt mesti sampai raya haji pun duk dpt kad lagi nih..:p

:: Mrs.Eady :: said...

kad raya :)

HeNRieTTa JoSe said...

byknye dpt kad raya....

Deqla manjew said...

lmbt jugak update psl kad raya yer? hihi.. mana kad raya dari deqla?? x muncul2 pun...

dyabunga said...

wah..banyak juga kad raya yg akak dpt..hihihi

chot ok..! said...

dah nk hbs raya still cte kad raya??wahh..cml2 jer kad raya..he

maszull said...

assalamualaikum fariza...kad raya lagi yer banyak juga dpt kan...:)

ieedaz @ mama_isha said...

Bestnye byk dpt kad raye :-)

Chic Na said...

cepat habiskan entri kad raya. syawal dah nak abis. ;)

amranaiman said...

cntik2 kad raya die :)

Nisa Greennnpanda said...

comelnye kad raye bear tue... ^_^

zera eira said...

masih dapat lagi ye kak? best nya rasa dihargai.

Si Matatajam said...

Mmg meriah thn ni ngan kad raya ha ha... M cubit HB ngan Churp2

Wanieys said...

wani pun xsempat g join segmen kak tihara

eita said...

dah lepas raya pun dapat lagi..
dasat tu

IntaNBerliaN said...

kiut kad raya yg kartun2 tu :-)

Cik Aini said...

byk yg antaq kad raya kartun kan..yg Ai dpt pun kartun comel2 lak tu,meriah sggh raya kali ni :)

ANNA MARIANA said...

sekarang ramai dah x guna kad raya...huhuhuh...sedih sangat...kad raya la memeriahkan raya kita kan...

dyabunga said...

banyaknya akak dpt kad raya

fieda said...

bestnyer jaa dapat byk kad..

sal ya said...

banyak part untuk kad raya ni kan.

Si Matatajam said...

Meriah2...kad raya saja kta tahun ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama