25 September 2009 bersamaan 6 Syawal 1430H



Kalau semalam anniversary Deqla dan suami, hari ni turn saya dan suami pulak. Haihhh, cepat betul mase berlalu kan. Rase macam baru jeee kawen. Tapi hakikatnya sudah genap 3 tahun. Hee. Alhamdulillah. Sekarang pun masih lagi mood berrrhoneymoon. ♥ ♥ ♥

Dalam mase 3 tahun ni, baaaanyak sangat bende² baru yang saya belajar. Dan rasenya sampai bile² pun saya akan belajar dan takkan berhenti belajar untuk jadi yang terbaik. Insha Allah. ;)


Haaa, saya pun ade Cik Ted tau. Hihi. Si dia bagi Cik Ted ni dulu, pakai body language jeee. Mase tu, si dia datang amek saya kat Stesen Bas Seremban. Selalu tu, si dia tolong bukakkan pintu kete untuk saya tapi aritu saya bukak sendiri. Tengok² Cik Ted ade kat tempat duduk saya. Seharian lahhh saya tersenyum aritu. Kau adeee? Haha. ;)


40 comments:

Chic Na said...

auwww.. lomentiknya. hihi..

happy 3rd anniversary jaa & hubby. moga kekal bahagia sampai syurga. ;)

Rohani Hashim said...

hehe cik ted ha...glemer gituh. Selamat Ulangtahun yang ke 3, semoga sentiasa didalam rahmat dan redho NYA sokmo...aamiin

~Cik Sweety~ said...

hepy anne ka fariza..moga perkawinan kekal hingga ke hujung nyawa..(^__^)

ieedaz @ mama_isha said...

Wow romantiknye!!
Epy 3rd anniversary yer moga kekal sampai syurga..

Che Rosliza Che mat said...

cutenya cik ted...

Aine Ainun said...

tahniah...
semoga berbahagia sehingga ke Syurga...
sgt cute bear tu...

tak sangka dekat2 eniversery kita...=))

Deqla manjew said...

Wahhh..dah update eniberseri..deqla lom lg laa...tgh cari mood romantik dulu...haha...epy third eniberseri... ;-)

jaakechik said...

gambar si dia dah nampak molek doh... gmbar cikgu duk tyg blkg lak..ekekeke....btw, hepy anniversary yer dear...hope cpt2 dapat baby...heeee

jaakechik said...

best nya dpt teddy bear...laki jaa sejak berzaman and berkurun lagi tak penah nya kasi aii cik teddy tau...menci arr...

Si Matatajam said...

Semoga jodoh kalian dipanjangkan hingga akhir hayat.. Bestnya ada Cik Ted...

Cendol said...

wahh!!tahniah cikgu!moga berkekalan hendaknye.cendol doakan cikgu bahagia n ceria selalu.sorry sgt lame tak mnjengah ke sini..harap kabarnye baik ye :)

dya bunga said...

wah..dia pun dpt cik ted juga..dah mcm cite adam hawa..haha

Tihara said...

comey gambo wedding..akak takde en.ted, en.tod ado lar..kiki :)

Hasrina said...

mioewww mioeew

wan nurul hezrina said...

sweetnyer pic ngan tedd2..suke

Cik Nur said...

selamat ulangtahun perkhawinan..
moga berbahagia hingga Jannah..!

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan....

Kesuma Angsana said...

tahniah moga terus kekal bahagia hingga ke syurga ye

Nisa Greennnpanda said...

hepi 3rd ann kak~!! ^_^

syiela said...

amboi ade cik ted juga.. jeles nih :)

Happy anniversary.. moga berkekalan hingga ke akhir hayat

maszull said...

assalamualaikum fariza...selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 3 yer moga akan kekal bahagia selalu n kekal jodoh hingga hujung nyawa Amin...:)

♥ sitifarhana ♥ said...

wah wahhh so cuwet encik hsbnd..smoga kekal smpi hujung nywa..aminn

are_lin@yu said...

wahh blh sambut dgn deqla ni..hihi..selamat ulangtahun dear semoga bertambah erat dan bahagia selaamnya tau ;-)..ayu cubit sini ;-)

Arina Shamsul said...

happy anniversary yang :)

semoga jodoh dan kebahagiaan berkekalan dunia akhirat...amin :)

alolo..manjew2 gitew..teddy pun spoting juga, dia taknak tengok...hehehehe.

eita said...

alahai.....sweet nyer..

izan mama mia said...

slmt ulgtahun..mg bahagia sll...

IntaNBerliaN said...

ooo dah 3 tahun yer.... kira sama dgn saya lah ek.. kawen thn 2009.. :-)

*pasal nak maintainkan uv tu... entahlah, saya pun xpasti.. sbb normally saya hanya upkan entry + bw..

bw tu pun saya hanya balas jejak mereka yg tinggal komen je.. ada masa lebih baru saya bw dekat bloglist...

tapi kalu sy penat, saya xdalah bw, maklumlah, skrg dah makin sarat.. so, bw pun ikut mood.. :-)

zera eira said...

wahhhh, lagi manis bila da kawen eh! :))

Cik Farhana said...

Sweetnye sist..hee semoga sentiasa b'bahagia hingga ke pintu syurga..ameen:)

amranaiman said...

apsl ade watermark dkt mulut pngntin tu huhu :P

Cinta Misteri said...

Selamat ulang tahun perkahwinan...

Hamboiii kemerah-merahan gituewww. CiM doakan Fariza dan en.suami bahagia sentiasa hingga keakhirnya.

nur azian said...

smoga berbahagia..
btw sy dari blog bunga hati mama..
dah follow sini..follow balik ya :)

lelamaisara said...

wah.....cantiknye die jadi ngantin...
Happy aniversary cik puan Fariza.....Moga kamu suami isteri bahagia hingga ke akhirnye...:)

Cik Aini said...

hepi anniversary Jaa :)
moga bahagia hingga ke syurga.amin!

alololo,bertuah la cik ted tu smp masuk pic hari weding kan ;p
comel la plak :)

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnya tgk memori org2 yg dh kwin ni. selamat ulangtahun perkahwinan, akak :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy 3rd anniversary sis :)

QasehnyaRania said...

kenangan lama mengusik kembali kan..hehe

semoga ikatan ini akan berkekalan hingga hujung nyawa..amin

sal ya said...

hepi belated anniversary.

fieda said...

selamat ulangtahun jaa..moga kekal bahagia hingga hujung nyawa..

Yana Libra said...

hehe..popular cik ted~ :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama