Kad Raya #3 dan #4



Mood berblog sangatlahhh ke laut di bulan raya ni. Huhu. Maaf banyak² ye. Sepanjang minggu lepas, turn ziarah family sebelah si dia pulak. Tu pun tak dan nak abis jugak. Tapi takpelah, raya sebulan kan. Ye takkk? Hee. Kad raya ketiga datangnya dari Cik Sweety. Blognya masih belum dapat diterjah. Selamat Hari Raya ye dear. Maaf zahir batin. Cepat² la online balik. Sume orang rindu awak tauuu. :)


Kad raya ke 4 pule ialah kiriman dari Si Matatajam. Dah lame jugak saya tak jenguk blog dia. Sudah ketinggalan bas saya ni. Banyakkk hutang entri dia yang belum sempat saya baca. Ampun maaf dipinta ye dear. Hee. Nanti bile ade kelapangan, pasti saya akan ke sana. Terima kasih untuk kad raya ni. (:


36 comments:

CikNana said...

SYOKNYA..HE

Deqla manjew said...

kad raya deqla dpt x? hihi

eita said...

cepat2 bayar hutang tu..ehhehe

Tihara said...

haah la..nape menyepi..busy eks :)

Cik Nur said...

itulah, kemana hilangnya sweety tu..kata lepas raya nak on9 balik..huhuhuhu

Nurmujahidah Ismail said...

nape tk de pun mintak alamat muja ni,, haissy,,, nak kena tepek kat blog ni,, hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta dpt 2 kad raya thn nie...sukaaaaa....

shahdiana said...

best dia..dapat banyak kad raya

Miss BaNu said...

ramai geng2 GSF Dpt byk kad raya hehehe

dyabunga said...

dya pun rindukan cik sweety..

Sally Yatiey said...

Banyak dapat kad raya ;D hee

Si Matatajam said...

Sesama dear..tak pa la ....nanti bila free singgah la ke teratak Si Matatajam ^_^

Chic Na said...

lama tak nampak. busy beraya ke jaa? hehe..

zera eira said...

Bnyk nyaa dia dapat kad rayaa ya. :))

QasehnyaRania said...

best dapat kad raya kn...
kueh raya ada lagi tak?

QasehnyaRania said...

best dapat kad raya kn...
kueh raya ada lagi tak?

Cik Aini said...

hehehe
msg2 xnak tggal nk update jugak bab kad2 raya ni kan =)

haish,rindu kat cik sweety kita tu..apalah dah jd kan =)

Masha Meisters said...

yea....kangen sama sweety dehhhh.....hehe,ada kad lagi :)

Karukord Jagau's said...

Ramai org yg mood nya kelaut.....mood saya je keluar negara ngeeee

LYAfrina said...

wah..banyoknyer dia dpt kad ;-)

meh la beraya kat rmh saya..kat mok cili je ni..

amranaiman said...

selamat hari raya :)

lelamaisara said...

Saya pon tgah cari mood untuk berblog....

sHaRiNa eLyaNa said...

yeah..wlpun mood ke laut tp ttp nak review kad..sbg pnghargaan kan :)

jaakechik said...

bestnya dpt kad raya byk2..hehe... lama mghilang, mood beraya lagi ker ni? btw, sory jaa xtau cikgu pon nk upload jugak angry birds tu..muehehe.... tapi xper tulis jer la...sharing is caring kan?

Wanieys said...

rindu gak kt sweety kemana dia menghilang yer

Michelle Hopell said...

untung la dapat kad raya .. ^___^

syiela said...

saya pun lepas raya ni sangat malas

~~oOpEt~~ said...

waa.. bestnya dpt kad raya :)

Ayumi Comot said...

se'kelaut2' mood akak nk blogging, lagi la kelaut mood ayu ni haa....mals betul nak update blog,hihihih....

are_lin@yu said...

suka kad raya..teringat masa muda remaja dulu..hehe

Arina Shamsul said...

:) bila dah clear.rajin2 la update ye dear :)

Everything's Everythings said...

Wahhh bestnya dapat kad raya dari blogger ;D
kali ni ak tak dpt lgsong kad raya xD

IntaNBerliaN said...

time2 ry camni.. mood asyik tingak nak beraya je.. lbh2 lg ada open house.. :-)

wan nurul hezrina said...

nurulpun alik raya terus lemau

sal ya said...

duduk dekat gong pasirkah?

~Cik Sweety~ said...

wee..syukurlah dah smpai erk.. risau jugak kalo2 tak smpai kad sweety kirim..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama