Kad Raya #15 #16 #17 dan #18 (Finale)



Sebenarnya ni entri Isnin lepas tapi saya tak dan nak publish. Maaf sangat². Saya takleh nak cancel entri ni sebab ni tanda penghargaan saya pada readers² saya. Okeh okeh okehhh. Kirenya entri ni bersempena 30 Syawal aritu, hari terakhir meraikan hari raya kan. Lets make it short. Kad raya putih melepak tu dari Masz. Simple tapi sangat cantik kadnya. Ucapan rayanya pun sempoi. Terima kasih Masz. ;)

Kad raya biru yang comel kiut miut dengan pinky girl yang kurus keding tu datang dari CIM. Ayatnya penuh dengan nilai murni, luhur, tertib dan sangat menyejukkan hati saya membacenye. Dari coretannya, saya dapat gambarkan CIM ni seorang yang sangatlah romantik. Hehe. Untung laaa suaminya. Dia pun pernah upload lagu untuk saya. (:


Kad berbunga² tu dari Cik Nur. Takyah nak diperkenalkan kot si dara sunti Cik Nur kite ni. Baikkkkk sangat orangnya. Ye takkk? Hee. Untunglaaa sape dapat. Rasenye die lah yang paling rajin terjah gambar² comel saya kat bawah header tu. Mekasihhh ye sayang. :)

Kad raya terakhir tahun ni ialah kad kartun kiut miut tu, datangnya dari Yana. Tulisan die same comel dengan kadnya. Kalau tak silap, orangnya sebaya saya tapi dah punya 3 orang anak. Anak² ibu sumenye sebab wajah permata² hati nya betul² mengikut wajah Yana. Hehe. Kalau tak caye, gi tengok sendiri lahhh ye. (:


27 comments:

Deqla manjew said...

betul2..mesti buat entri penghargaan ni kan..rugi x buat...hihi..deqla ada lg sekeping dpt kad raya..jap lg kot up entri... :)

Si Matatajam said...

Nak join Cik Nur gak la....cubit2 manja kat atas tu..

Mrs Velentine said...

6 cubitan kat sni..wah entry kad raya ek..

CikNana said...

syoknya dapat kad raya..:)

eita said...

aikkkk!!!ada lagi kad raya..maju betol lah ja ni..ramai peminat tu

Everything's Everythings said...

Kad raya kartun tu bukan main lagi hahaha

Chic Na said...

bersambung kad raya haji lak. ;)

dya bunga said...

kelakar lah kad raya yg mulut ternganga besar tu

eintan nurfuzie said...

lama cik en x menjergah blog kawan2..
best la dpt kad raya

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... byk betoi dpt kad raya yer...

Karukord Jagau's said...

jelez tul la tgk org dpt kad raya....aku x de huhuhuhuuu

jaakechik said...

byk sgguh dapat kad raya ekk? happy jer tgk...hehe...

zera eira said...

masih dapat lagi? bestt nyaaa kak!

sal ya said...

mmg banyak kad raya tahun ni ek?!

lelamaisara said...

kak cim memang orang yg sopan ....suke berbual dengan die..:)

si kiut lavender said...

uish...ada lagi kad raya

hikhik...bestnya dapat kad raya dri rakan blogger..:D

Karukord Jagau's said...

salam di tgh malam.....lama menyepi :)

~::Chenta::~ said...

amboi seronok tol dia dapat kad raya ...

tingta zaman sekolah dulu2 ..
byk dapat kad raya .. pastu wut gantung2 kat almari lah .. kat dinding lag .. kat ranting2 potok hiasan mak pun kene .. hahahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

manyaknyer kad raya hehe

Mieya Atiera said...

comel dan cantik-cantik je semua..

IntaNBerliaN said...

kad raya dr cim tu kiut sgt... berkenan tgk kartun tu.. :-)

Cik Aini said...

ececece..
x abis lg no bab2 kad raya ni..
bila tgk kad raya je trs tingat kad raya CiM..lawak giler lah.siap ada topik nk beraya kat obesi x tahan tu.hahaha

fieda said...

semua comel2 kad tu..

Tihara said...

wahh banyka nye kak jaa..sampai raya haji sok :)

maszull said...

assalamualaikum fariza....bestnya banyak dpt kad raya tahun ni tahun depan boleh la bagi mama satu plak yer hehehehe...:)

Masz Sidek said...

thn depan kt buat lagi ye... insya-allah... seronok dpt kad raya dr blogger2 ni...

Cik Nur said...

sama2 akak sayang.. :)
jgn puji2 mau tau nur..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama