Kad Raya #11 #12 #13 dan #14



Kad raya lagiiiii? Huhu. Jangan marah aaaaa. Dah ade pulak antara pengirim kad² raya ni tanye, mane lah die punye kad raya tak muncul². Hehe. Sooo, saya kene cepat dan pantas abiskan entry kad raya ni. Tengok tajuk entri lahhh, tu diaaaa 4 sekali masuk. Hehe. Okeylah. Yang putih suci tu datangnya dari Yana L. Pos sekali dengan ramuan istimewa. Nak tahu ape die? Kene lah gi terjah blog Yana L. ;)

Kad raya yang biru lagi menenangkan itu pulak dari Miss Banu. Dengan kate lain, peminat tegar Jozan, tegar setegar²nyaaa. Hee. Blognya penuh dengan entri berkaitan dengan aktiviti Jozan, pencapaian Jozan dan macam² lah pasal Jozan. Die jugak sangat rajin join segmen. Bagi peminat² Jozan, anda takkan menyesal singgah ke blog Miss Banu. (:


Kad raya besor berbunge² tu datangnya dari Ayu. Lame jugak saya tak lepak di blog die. Name penuhnya ialah Noor Alina Ayu, dari Perlis. Ayu ni suke sangat tepek gambar die yang bam bam kat entrinya. Hehe. Kalau nak tengok betapa ayu nya si Ayu ni, intai² lah blog die. Terserlah pipi nya yang melimpah tu. (:

Haaaa kad raya yang penuh dengan cik ted tu lahhh yang duk menanye, mane die punyeee tak publish lagi. Huhu. Deqla ni kecik molek je orangnya macam kad raya die jugak. Deqla ni kan sangat rajin taip, gunting dan menepek kot. Sebab dalam kad tu, siap printed dan digunting mengikut ayat. Alignment pun ikut macam entri blog die. Center sentiasa. Hee. Tak caye? Jomlahhh tengok blog Deqla. ;)


40 comments:

Tihara said...

kad raya pun ada alignment..banyal jaa dapat kad raya ey... :)

maszull said...

assalamualaikum fariza...merian nyer raya tahun ni banyak dapat kad hari raya dr teman blogger...:)

tirahzairi said...

cantik kad raya...hehe...

Chic Na said...

ada lagi ke lepas ni? baru 14 ni. hehe..

syiela said...

saya pun ada hutang satu entry lagi pasal kad raya ni :)

Arina Shamsul said...

Uwaaaa tak habis2 kad raya.i jealous tau yang,kad raya kita tak sampai ke tangan kita..uwaaaaaaa..hukhuk.

Wanieys said...

beshnyer dpt manyak kad layerrrr hehe

Nisa Greennnpanda said...

nie yg sy jealous ngan akak nie..
huhu~...

eita said...

waaaa...ada lagi tu....
dasat..dasat..dasat

jaakechik said...

sakan dapat kad raya...meriah!

profmie said...

untglah byk kdrye..huhu

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Hasrina said...

ehem

Hasrina said...

ehem

Deq's Qienz said...

Wahhh besttt..

QasehnyaRania said...

eh..eh..ada lagi..suke la tue =)

Mieya Atiera said...

Comel je kad raya tu. Best nya dpt kad raya kan?

etuza said...

kad raya, dikirim lagi tu, best rasanya dapat kad raya ..harap lah tahun depan ada yg kirim kan kad raya pada saya nanti, jika sempat ...)

IntaNBerliaN said...

byk betoi dpt kad raya yer... cntik2 lak tu ;-)

Cik Aini said...

haish
x abis lg kan kad raya ni.hahaha
gantung dlm umah x Jaa?
hehehe

tirahzairi said...

btw....tirah pon dpt kad raya...tp xbnyk mcm awk....hihi

Deqla manjew said...

haha... deqla teringat zaman skolah dulu la cikgu.. gunting dan tampal! hikhik... alhamdulillah, selmt smpai...ingatkan sesat! :)

HeNRieTTa JoSe said...

byknye kad raya...

dyabunga said...

comelnya kad raya yg ada teddy bear..

~::Chenta::~ said...

ambaoi sampai kesudah tak abis dapat kad raya ni ..

^___^

raya haji ti ada kad tak rasanya ??

are_lin@yu said...

hehhe dh smpai..haha..mmg btl pun pp bam bam..haha..cubit2 kt sini ;-)

Solehah Shamsuddin said...

wah banyaknya kad raya akak

♥ sitifarhana ♥ said...

zaman kad raya bg sy dah lama berakhir..huhu..rindunyeee nak dpt kad raya lagi...

syakirah izwanie said...

Banyaknyaaa kad raya dia dapat. Comelcomel belaka :)

Eca Dwinky Asha said...

thn dpn eca lak bgi kad ye :)

Masz Sidek said...

cantik.. thn ni memang seronok sbb dpt byk kad raya dr blogger... :D

Nazayiena said...

Byknya dpt kad raya.....

Yana Libra said...

yeah~~ kad saya dah sampai..hehe :)

Kesuma Angsana said...

meriahnyer kad2 raya

fieda said...

tu dia..byk betul kad raya jaa...

jaa..video adam dan hawa dah ok utk episod 1-4 tu..ntah nape aritu boleh jadi gitu..padahal sebelum tu ok jer..

Everything's Everythings said...

Comel2 plak kad raya ni ;D

sal ya said...

banyak dapat kad raya ek...

Si Matatajam said...

Mmg tak sunyi raya ni ngan kad raya dari GSFian..

sal ya said...

meriah dgn kad raya.

Cik Nur said...

kiut miut semua kad raya tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama