Kad Raya #7 dan #8



Masih lagi cite kad raya. Raya sebulan kan. Ye takkk? Hee. Kad raya bersama brooch lip lap lip lap dan fridge magnet ni datangnya dari blogger satu negeri. Kami duk satu kampung tapi belum pernah berjumpe. Tak tahu la kot² tersentuh bahu sebelum ni. Huhu. Lagipun sekarang saya dah menetap di Kemaman. Balik ke Dungun pun sekadar hari minggu. (:

Blogger yang disebut² ni ialah Ieta. Malangnyaaa, brooch tu dah rosak bila sampai ke tangan saya. Nasib baik ade FM mengubat duka saya. Hehe. Terima kasih Kak Ieta . Saya dapat cenderahati ni sebab saya salah seorang pelumba lari harapan negara di blognya. Kalau nak jugak, gi lahhh terjah blog die. :)


Kad raya bersama key chain dan FM ni pulak datangnya dari Lela. Tak cukup dengan pos ekspress, dibungkus lagi dengan nationwide ekspress. Gembira tak terkata saya bile terima bungkusan ni. Sekali bukak, ade pulak keychain dan FM yang comey lote. Huihhh, Rase macam nak lompat meloncat. Mekasihhhhh. ;)

Celotehnye boleh tahan jugak. Tapi takleh lawan Masha lagi kot. Huhu. Saya jawab kat sini ye Lela . Hai hai, khabar saya di sini sihat. Alhamdulillah. Tahun ni saya tak buat biskut raye. Bertahun dah tak buat, tangan pun dah keras. Hee. Saya beraya di Tranung tahun ni. Hampir due minggu beraya di bumi Tranung. Merdeka day baru balik beraya di Nogori Sembilan. Tapiii kesian awak. Cuti raye 2 hari je ehhh. Hehe. (:


21 comments:

Michelle Hopell said...

wahh kad raya up lagi .. ^^

izan mama mia said...

laa satu kg ngan eita ker...mmg arr gitu,..saya satu lokasi ngan CikRose pun belum pernah jupe ..hehee...best laa kan bila dapat hadiah...

profmie said...

lawa kd nye..huhuu

seronok x bleq kg..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Fuyooo ! Dpt kad raya :)

etuza said...

sANGAT CANTIK KAD TU..

Yana Libra said...

hehe..lambat gak akak dpt kad raya dr kak lela ngan masha ye~

Cik Nur said...

Wah..siap ade FM dengan brooch lip lap lip lap tau..! de keychain gak... wahhh...seronoknyerrrr..!

maszull said...

assalamualaikum fariza...wah bestnya dpt hadiah dr teman blogger cantik2 semuanya...:)

Cinta Misteri said...

hehehe..... CiM belum buat review kad raya lagi... busy manjang. Seronok kan bila tengok, nak2 ada yg sertakan dgn gift. indah rasanya dunia

Wanieys said...

bestnyer siap dpt souvenir :)

N.Aima K said...

i loike selamat berhujung minggu dear ;)

syiela said...

sukanya.. kad raya siap dapat fm lagi.. brooch lagi.. cantik!

Chic Na said...

dapat kad raya + keychain + FM. syok nyaaa.. ;)

IntaNBerliaN said...

dapat kad raya lagi yer... ada hadiah lagi :-)

eita said...

alahai siannyer....
maaflh ja....

Misya Mialen said...

Comel2 dpt kad n gift tu.;)

lelamaisara said...

Huhuuu...malu nak cite pasai sampul ekpress ngan nationwite tu...wakakaaa.....asal sampai udah la ye.hik hik hik......

Deqla manjew said...

haha.. rajin lela tulis pjg2 dlm kad kan...tp seronok baca...amboi untung la dpt mcm2 raya nih!

sal ya said...

kad raya siap dengan hadiah lagi ye?!

fieda said...

comel2 hadiah tu..

dyabunga said...

cantiklah brooch tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama