1st Anniversary



Genap sudah setahun saya berblog. Cepat sungguh mase berlalu kan. Selalunye saya buat entry genap bulan². Tapi dah terhenti sejak bulan ke 7. Rasenye macam tak banyak mane pun yang telah saya  buat dalam mase setahun ni. Lagipun azam saya untuk mencapai paling kurang 365 entry setahun tak tertunai. Sedihla jugak ni. Sobs.

Tapi sedih saya ni terubat bila teringatkan kenangan² terhebat terutama bile dapat hadiah/perutusan dari bloggers terussss ke rumah. Hehe. Sampaikan ade orang jeles laaa. Antara kenangan² lain yang membuat saya tersenyum setiap kali teringat ialah:


Terima kasih atas sokongan yang tak putus² dari kalian sume. Moge ukhuwah ini sampai bile². Ingat saya dalam doa kalian ye. :)


40 comments:

Mrs Velentine said...

ramai dh follower walaupun baru setahun...keep it up

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

moga terus menulis dengan ceria (^___^)

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..hepi bfday farizafairuz.blogspot..happy blogging ye..hehe

Cik Nur said...

wahh..dah setahun..!
Tahniahh..teruskan berblogging... :)

moga ukhwah kita berkekalan kak..Amenn..!

Deqla manjew said...

owh.. baru setahun jagung rupanya...tp followers hampir 2k dah tu..chaiyok la cikgu! happy 1st anniversary.. =)

syiela said...

kejap je dah setahun kan...

moga terus rajin mengerah idea tuk berblogging

Nyue said...

Tahniah..da setahun yea berblogwalkinh..ehehehehe

Mrs Mikko said...

waa waaah! slamat ari jadi blog!
macam nak makan saja blog ni.
comel~!!

aku ni dh bertahun2 berblog , x reti nak wat blog comel mcm ni..
ihihihi

jaakechik said...

hapy eniverseri yer cikgu.. wahhh abg ben, ngn lyssa dah follow? hebat lahhh.... hehe.... blogger femes tuu...

Dayana Bahar said...

Tahniah.. setahun sudah.. gambor kat kenduri ari tu pass kat akak tau.. hehe

Nazayiena said...

Semoga lebih semangat lg berblog lps nie.

zera eira said...

ulang tahun blog meriah! :))

Arina Shamsul said...

happy anniversary untuk blog kamu yang superb ni lalink..dan yang paling penting follower sudah beribu walau baru setahun :) tahniah :)

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang sini nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

happy anniversary to ur blog,heheh

amin,moge berkekalan ye hendaknya

LYAfrina said...

alhamdulillah.. dh setahun...

lya lak tahun ni masuk tahun ke-3... bagi lya berblog ikut keselesaan & x perlu memaksa.. biar semuanya ikhlas...

Mieya Atiera said...

Selamat menyambut ulangtahun berblog. Teruskan update belog :)

Chic Na said...

happy 1st anniversary. banyak kan pengalaman manis berblog ni. this coming january br cikna punye 1st anniversary. :)

eita said...

ni cuti sekoloh ni..dan lah cover tu..

IntaNBerliaN said...

happy annversary utk blog ni.. :-)

Si Matatajam said...

Bestnya blogger femes follow blog Jaa.. Tahniah..dah setahun berbelog..M baru lagi..hi hi.

sal ya said...

dah setahun. happy blog's anniversary.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
done white :D

are_lin@yu said...

yeayyy dah ckp sthun ..hehe...krna gsf lah kita mkin rapat kn ;-)..

Cik Farhana said...

Congrates sist ! Keep writing yaa..Always support u ~ :)

izan mama mia said...

happy besday
'tentang kita <3"

Solehah Shamsuddin said...

wah dah setahun ye berblogging, tahniah akak.follower akak pn bertambah hari demi hari :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

happy 1st anniversary utk blog cegu jaa....tahniahhh :-)..keep it up ok...

udah2 la terjah entry lelama wani...xdan nk balas entry psl line wani dh semput hahahahhahaaa

dya bunga said...

happy annivesary.:)

Hasrina said...

yeaaaa

wan nurul hezrina said...

antara blog yang rajin tinggalkan komen=)tahniah sbb dah setahun..hepi besday tentang kita=)

Puan Siti said...

ada trget tuu..bgus la..next year..capai la trget2 tu..usaha lebih lg..neway tahniah...

Karukord Jagau's said...

tahniah2 :)

rajin ye godek2 entry lama aku tuh huhuuuu

Cik Aini said...

wah..tahniah2 :)

shahdiana said...

happy anniversary dear....semoga bertambah sukses...

kinara kinatara said...

hepy first anyversary kak:)

wah..banyak jugak entry menarik di blog akak.,.

entry first yang kina bace entry akak join segmen yang cerita perkhawinan ..suke gile bace..huhu2

Tihara said...

as salam

Tahniah Jaa..di dunia blogging ni terjalin ukhuwah antara kita semua:)

Miss BaNu said...

slmt beranniversary hehe pantas blog ni dlm setahun follower dh rmai tahniah2

Cinta Misteri said...

salam pg jumaat yg indah...

godek2 blog kamu. kurang bern3 skrang....biziun kahhh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama