Ketemu jua Kekanda Ieta & Dieyna !



Taraaaaa. Ni la die spesel guest tu. Nampak dakkk? Siapekah itu?? Ya betul. Kak Dieyna, pemilik blog Di Sini Ruangku Berkongsi. Die berdiri paling kiri, di sebelah pengantin perempuan. Sangat tinggi orangnye. Yang berdiri paling kanan, di sebelah saya tu ialah teman Kak Dieyna. Sukeee sangat dapat jumpe. ;)

Terima kasih sebab sudi datang rumah ye kak. Saya tak dan nak layan akak. Huhu. Segan jugak sebenarnya mase bertentang mate tu. Maklumlah saya ni pemalu orangnye. Hahaha.


Puas hati saye sebab dapat bergambar dengan Kak Dieyna. Hee. Akak, due keping ni je la gambar kite. Nak pass kat akak macam mane ni? (:

Sorang lagi tetamu spesel ialah Kak Ieta pemilik blog Sekadar Coretan. Tapi takde gambornye sebab die jual mahal do'oh lalu (atau bahase bakunye, sangat²). Hahaha. Gambar saye derahhh (cepat/tak dan²) pulok die snap. Korang boleh tengok dan usha kat entry die --->> di sini. Nasib baik laa saya agak sibuk mase tu. Kalau tak, saye memang tak bagi balik selagi die tak bergambor dengan saye. :p


42 comments:

Nyue said...

bestnya dapat jumpe sama2 blogger kan..jumpe plak time wedding..hehehe....dpt mkn bnyk..heheh...

Mrs Velentine said...

baru first time nampak muka kak dieyna

Deqla manjew said...

wahh syoknye dah jmpe...kak dieyna pegi kenduri adik cikgu jaa yer..tp mana 1 kak dieyna ni??? kompius sudah..hahaha...

Deqla manjew said...

psssttt..cikgu jaa comel..kecik gak nmpk...hihi.. awet muda!! :)

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya dpt jumpa blogger heheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh ni la rupa sebenor kak dieyna....baru tgk ni eheeee

eita said...

Hahaha..mna boleh tayang..nati orang knal habis lah..privasi...hohohohoho...

Chic Na said...

waa bestnya dpt jumpa kak dieyna. mmg tinggi orgnya. jaa nampak kecik lak. memang kecik kot. huhu..

izan mama mia said...

laaa ingat ada gambar eita hihihi....ooo..ini rupanya cikgu deyna tuu

lelamaisara said...

oh..ade tetamu istimewa ye....

wah...tinggi upenye kak diena ni yek....sonok la dapat jumpe kan..:)

are_lin@yu said...

wahh beznya dh berjumpa..hihi

Cik Nur said...

Akhirnya..ketemu jua warga GSF yee.. :)

Tinggi beno kak dieyna nur tgk.. :)
Memang nampak mcm cikgu yang garang..heee... :)

Bilalah kita mahu ketemu lak ni..hihih

Che Rosliza Che mat said...

seronok jumpa blogger ya....fariza

Lyeen De Syifa said...

bestkan dpt jumpa blogger lain..:D.teruja..

dya bunga said...

nasib baik dya jauh kalau dkt dya dh dtg..hihi

Lutfi Azmi said...

tak ajak pon. haha

Kesuma Angsana said...

seronoknyer !

Dayana Bahar said...

akak cedok kat sini je laa... hehe.. malu jugak sebenarnya.. tapi wat wat tak malu je.. hehe sebab dah kebetulan pi area tu.. kalau tak pi rugi gak.. hehe pahni singgah rumah akak kat paka ye.. hehe

Dayana Bahar said...

ja.. gambar yang ramai2 tu ada gak kan.. sekali ngan mak ja... hantar ikut viber je laa boleh>??? hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

rajinnyer baca entri is dulu2.. terharu lak rasanya (^___^) tima kasih tau... is reply untuk salah satu entry PRK di uitm merbok, zaman is blajaq sana dulu la ni (^___^) hehe, windu pulak memori2 tersebut (^___^)

IntaNBerliaN said...

ita jual mahal yer...

kinara kinatara said...

wah bestnya dapat jumpa blogger2..huhu..kina nyh x bila lah..:)

Karukord Jagau's said...

tinggi nya .....huhuhuu

sHaRiNa eLyaNa said...

tagged http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/pencarian-20-blogger-bertuah-by-yana.html

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

beslah kan dpt jumpe blogger2 ni =)

etuza said...

betul2 lah best jumpa kekawan blogger, entah bila ada teman blogger secara tak sengaja jumpa etuza hehehe...minta izin copy gambar ya Fariza..adalah tu, jan susah ..dalam blog etuza ja...

Si Matatajam said...

Wah tingginya Kak Dieyna..bestnya Jaa dpt jumpa..X sabaq M nk tunggu kak Dieyna mai langkawi plak ni..

lelamaisara said...

tinggi upenye kak dieyna ni ek...tak pernah kot tgok muke die kat blog...

shar90 said...

kemain bergambor... itew je xdok... heheee

syiela said...

bestnya dapat jumpa rakan blogger

Tihara said...

as salam

kalau dekat dah lama gi sental lauk kenduri adik jaa hari tu..bakpo eita jual mahal dooh eh..betui ke akak nk kecek ganu ni, ke tak jadi..

rengga andani said...

Wow..
Terus buat artikel yang sebagus ini ya sob tapi kalau bisa lebih bagus lagi..
Nice post lakh..:)
blogwalking

Cik Farhana said...

Best laa dpt gather sesama blogger ! smga silaturrahim yg terjalin akan kekal hingga ke akhirnya. Ameen:)

N.Aima K said...

waaah tinggiiinyaa

Cho Zila said...

ramai yang jumpa blogger cuti sekolahni...

Cinta Misteri said...

Wah best nye. Msti xcited kann

jaakechik said...

bestnya blogger dtg rumah... sporting kan mereka semua ni..

Miss BaNu said...

wahhh seronoknya dpt jumpa rmai2 kan

maszull said...

assalamualaikumfariza...seronoknya dpt berjumpa di majlis itu yer...;)

Yana Libra said...

wah..dah jumpa kak dieyna~~ :)

QasehnyaRania said...

alahai syioknya dapat berjumpa kan ;D

wan nurul hezrina said...

ramai dah jupe kak dieyna nurul bilalah lagi nak jupe nie..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama