Sanah Helwah Ayuni !



Stret to the point, saya nak wish selamat ulangtahun buat Ayuni, pemilik blog My So Called Life. Si Ayuni agak misteri sikit orang nye. Ye takkk kawan² GSF? Hee. Lame jugak saye tak gi jenguk blog die. Maaf ye Ayuni. Tapi setahu saya, pada awalnye die berblog untuk salah satu subjek degree nye. ;)

Haaaa, satu lagi. Kalau korang nak improve English, sile lahhh lepak ke blog Ayuni. Followers die hampir mencecah 1k tau sekarang ni. Gi lahhh terjah, mane tahu korang dapat jadi follower ke 1000. Buat Ayuni, happy birthday. Semoge kamu sentiasa dirahmati Allah. :)


30 comments:

Dayana Bahar said...

Yer.... dah lama dia tak singgah.. memang misteri hehe

tirahzairi said...

slmt ulang thn jgk buat beliau :)

Solehah Shamsuddin said...

happy birthday ayuni

Arina Shamsul said...

mama tak buat entri lagi..ngeee~

nak buat gak pas ni..hehehe.

happy bday ayuni :)

Si Matatajam said...

Sanah Helwah Ayuni

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

happy belated birthday utk beliau

Cik Nur said...

Sanah Helwah ayuni..!

jaakechik said...

hepy beday buat ayuni. pasni nak terjah dia laa..blom kenal lagi ni.heee...

p/s : bru sempat terjah....sorryyy...bz lagi kali ni...

zera eira said...

heppy belated bufdayy utkk ayuni! :)

eita said...

net lembab betol lah..susah benor nk loading

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...selamat hari lahir buat ayuni yer...;)

Tihara said...

as salam

apa yang misteri tu yek..satgi nk pi terjah:)

etuza said...

selamat hari ulang tahun kelahiran to ayuni...
cantik banner hari lahir dia..

Cik Aini said...

hepi besday Ayuni :)

♥ sitifarhana ♥ said...

happy belated bfday untuk ayuni..nama pon ayu, patutlah ayuu :)

Karukord Jagau's said...

epy besday ayuni :)

Deqla manjew said...

deqla pun dah wat entri...tp besday gurl yg dirai ni x kunjung tiba lagi...huhuhu..

Remaja Elit said...

sanah helwah to you..eh silap...to her :p

Cik Farhana said...

Happy Birthday Ayuni..

Rajin cik Kak tolong promote blog . hee Gud ! :)

are_lin@yu said...

happy birthday dear ayuni..hehe

Ayumi Comot said...

huhuhu...follower akak lagi lebih 1 k...respek la kekomited kan akak pada blog....maaf cikgu....bahasa kekomitedkan tu saya reka sendiri...rosak bahasa,kuikui~

syiela said...

happy besday buat ayuni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sanah helwah ayuni

IntaNBerliaN said...

happy bzday ayuni...

*done pruBSN

Mrs Velentine said...

happy birthday Ayuni

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy belated day !!!

lelamaisara said...

nak belajar english dengan cikgu jaa lah..hehehe
selamat hari lahir Ayuni

Cik Aini said...

hepi besday Ayuni..

Ayuni said...

time kasih bnyk2 sbb wish, sowi, sye bz, skang baru sempat jenguk...

wan nurul hezrina said...

pun tak sempat up entri..may Allah bless u dear ayuni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama