Selamat Ulangtahun Suzyanna Yap !



Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamuuu
Allah selamatkan Suzyanna Yap
Allah selamatkan kamuuuuu. ♥

Happy birthday buat pemilik blog ALL About Love yang dikenali sebagai Mrs Velentine atau secara ringkas nya MV di kalangan bloggers. Anak kelahiran Labuan ini mula berblog sejak  23 November 2010. Kire senior saye lah ni. Hee. :)

Pada firasat saya, name pena blog Mrs Velentine ini bersempena nama suami die. Ye dakkk MV? Huhu. Blog nya pulak dengan name ALL About Love, mungkin kerana die mahu mengabadikan entri berkisar tentang kasih sayangnya pada keluarga terutama buah² hati pengarang jantungnya. Sape lagi, kalau tak Mr Velentine dan 3 orang anaknya, Haikal, Ayu & Wana. (:

Saya mula berkenalan dengan MV dari segmen Ben Ashaari pada 13 Februari lalu. Saya terjah blog die dari list peserta segmen dan terusssss follow. Kalau korang nak tahu, saya ni follower MV yang ke 63. Dan sekarang followers MV sudah mencecah 486 orang. Tahniah MV. Saya kerap menerjah blog MV sebulan selepas itu sebab kitorang ni geng GSF yang diasaskan oleh Arina! Best woooo join grup ni. ;)

Happy Birthday MV. Moga sentiasa di bawah rahmat & perlindungan Allah. ♥

42 comments:

Yana Libra said...

mmg best woo join GSF..hehe~ :P

etuza said...

tahniah semua, apapun blog lelaki kuranng kat situ kan...tak apalah bertahan ja ni ya..

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy bday..dah terjah td..cute ja blog nya hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HB MV :-)

Knor said...

selamat hari lahir buat beliau...:)

Arina Shamsul said...

Selamat ulang tahun dear valentine :)

Moga panjang umur murah rezeki :)


Wah dear,hebat betul la,follower ke berapa di blog mv masih inggat lagi..kuat makan kismiss ni..hahaha.

Cik Nur said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran MV....!

Chic Na said...

siap cerita kisah pertemuan ni. best2.. :)

-meeSUPERGIRL- said...

semoga panjang umur ..

Cik Lyeen said...

semoga pnjg umur utk suzyanna..:) Happy birthday..:)

eita said...

nanti leh lah nak terjah jugak ni...




klik jugak untuk ja


Tihara said...

as salam

happy birthday to her..akak tak reti pun nak join grup ni caner tapi ok jugak kan..nice:)

IntaNBerliaN said...

happy bzday gak utk mv :-)

jaakechik said...

hepy besday gak buat MV... wahhh sporting betul gsfian ni... bernas betul idea mama arina tuu...

p/s : cikgu sihat ke?

Si Matatajam said...

Dah lama la Jaa kenai MV yek..happy besday utk MV

Miss Sue said...

wahhh bestnye..btw happy besday for her :)

sal ya said...

happy birthday MV.

Cik Aini said...

hepi besday Mv :)
moga hepi2 sokmo

Mrs Velentine said...

wah details ni...hehehe...mmg ambik sempna nama hubby..yea...follower makin meningkat semenjak GSF...terima kasih dear

Nyue said...

selamat ulang tahun sis MV :)

kinara kinatara said...

hepy blated bday mv..huhu:)

Deqla manjew said...

happy belated birthday MV!! =)

are_lin@yu said...

selamat hari lahir buat mv ;-)

shahdiana said...

hepi bezday suzyanna yap...semoga bahgaia selalu....

shar90 said...

untunglaa jd ahli GFS,,, ade bf sume wish... hehee xD

syiela said...

selamat hari lahir MV

Kesuma Angsana said...

KA pown dah wish MV hehe

izan mama mia said...

happy besday...

LYAfrina said...

happy birthday buatMV

fariza.. sori sgt2 sbb x dptpegi mjlis adik kawin aritu.. lya balik lewat.. klo nk pegi pon , dh ptg sgt2

IntaNBerliaN said...

happy belated birthday mv :-)

dya bunga said...

happy birthday mv

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

selamat ulangtahun kelahiran jugak dari teratAK SIfAqir 'ilmu... (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

rajinnyer godek entri2 lama.. hehe (^___^) malu pulak asanya, tapi kisah DARIKU tu memang sebuah cacatan memori yang terindah (^___^) insyaAllah bersama teman2 tercinta~~~

lelamaisara said...

wow...best n3 ni...good...dapat A+..hehehe

eintan nurfuzie said...

hepy besday!

Puan Siti said...

HB untuk MV jugak..
p/s: saya jer tak buat entri untuk MV..pe2 maaf untuk MV..moga pnjang umur & murah rezeki..

maszull said...

assalamualaikum fariza...selamat ulang tahun buat Suzyanna...:)

Cik Farhana said...

Happy Belated Birthday MV ! :)

Mieya Atiera said...

happy belated birthday to her.

QasehnyaRania said...

hapy bufday buat mv juga

Solehah Shamsuddin said...

Selamat hari lahir untuk MV jugak :)

wan nurul hezrina said...

hepi besday mv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama