Terima Kasih Ayu, Deq's Qienz, Kina & Ieta



Hehehe. (gelak dulu.) Jangan bagi ayat macam Chicna ye Ayu. (Ayat yang lebih kurang macam ni la kot - Ni hadiah zaman bile baru nak tepek sini?) Hahaha. Sebenarnye dah banyak kali bertangguh nak publish entry ni. Pape pun, terima kasih banyak ye Ayu. Nanti poskan mask satu ye. Teringin la nak cube. ;)


Yang keychain tapak kaki ni dari Deq's Qienz. Agaknye die akan datang tinggalkan tapak kaki die kat Tranung kot. Bile la tu dear? Huhuhu. Brooch pink comel ni pulak dari Kina. Sayangnyeee, bunge die dah tercabut pulak. Takpelah, nanti akak gamkan dengan gam gajoh ye. Hehehe. Thanks ye you both. (:


Lupe nak bagitahu pasal hadiah ni. Hehehe. Mase kekanda Ieta datang ke rumah merai kenduri adek saye aritu, die bagi hadiah ni kat saye. Sepasang brooch kaler purple lip lap lip lap. Kotak hadiah pun comel, polkadot lagi tuuuuu. Padan dengan kaler tema aritu, purple & turqoise. Mekasihhh banyok². ;)

Pada hari kenduri tu jugak, Lya pun nak datang tapi katenye tak dan atas sebab tuntutan keje. Saya sebenarnye berharap jugak Lya, Fain & Asya datang, tapi bimbang dikate mendesak dan risau buat dorang serba salah kalau tak hadir. Sebab aritu pukul 6.30 petang pun ade lagi kawan² saya yang datang. Bile fikirkan dorang berdue pun kurang sihat kebelakangan ni, saya berserah ajeee. Huhuhu. Maybe next time kan Lya? (:


42 comments:

abah khalisha said...

wah comel-comelnya

hananhadila said...

wahh .. untungnyee dapat hadiahh ..

N.Aima K said...

wah rezeki minggu niiii!!!

are_lin@yu said...

hihihi mla2 trkjut knpa ada nma ayu..haha..hdiah kcik2 yja k.jaa arap sudi trma..hihi

izan mama mia said...

hadiah lama dah sampai baaru nak publish..hihihi....yg terbaru dr eita lah yew,....lawa..

Nyue said...

mmg best..sekali publish..ambik kau ! banyak rupenya..ehehehehe...best kan... :))

Deq's Qienz said...

hihii..sama² kak..ehh mmg our planning nk ke ganu 18hb nih..insyAllah..kalo ada jodoh kite leh jmpa..hihii

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Deqla manjew said...

ish2... baru wat entri? dah berzaman ni..alahaiii...hihi...brooch kina tu deqla x dpt pun..huhu...posmen curik kot.. :p

aReLaN said...

bestnya dapat adiah.nak gak!!!huhu

sori lama tak jenguk sini.

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnya dapat hadiah dari diorang ye

kinara kinatara said...

stem 2 sama..huhu..tercabut pula..huhu..sory kak..sepatutnya letak dalam plastik baru x tercabutkan..huhu..sory2..:)

Miss BaNu said...

wah dpt hadiah byk bestnyer...insyaallah lau ada kesempatan dpt gak bertemu dgn lya atau geng2 gsf lain kan

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... murah rezeki, byk adiah

syiela said...

tahniah.. banyaknya hadiah

Arina Shamsul said...

Wah comel2 hadiah ko yang :)

Cik Farhana said...

Comeynye..nak jugakkk..huhu..

Chic Na said...

kakaka.. awal2 lg dah warning ayu ye. hikhik.. cantik brooch tu. cikna pun ada hadiah yg belum update lagi. asyik lupa nak snap. huhu..

Cik Nur said...

byknya hadiah kak jaaaaa... :)

-meeSUPERGIRL- said...

sonoknye dapat hadiah ...

maszull said...

assalamualaikum fariza...seronoknya banyak dapat hadiahkan..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

beslah dpt hadiah banyak2 ni,hehhe brooch tu cantik

Knor said...

banyaknya hadiah nak satu..:)

shar90 said...

byk la koleksi nanti... hee

etuza said...

datang lagi ya...

Lutfi Azmi said...

wah. lawa.

Dayana Bahar said...

Banyaknyer hadiah dia...seronotlah tu hehe

Mrs Velentine said...

tahniah..bayak dpt gift

Kesuma Angsana said...

tahniah ye, rezeki2 tu semua

LYAfrina said...

Huhuhu..sori sgt2 dear... takpe..kita dekat je..insyallah lepas ni kt leh jumpa.. padahal..sebelum ni kt selalu gak bjumpa kan.. cuma msa tu tak kenal.. maybe next time kt date kat kdai makan ke...

kebetulan sabtu tu..mmg lya kerja.. balik lewat gak..nk btolak ke sana mmg takut lewat smpai...

nanti klo tserempak dgn lya jgn lupa tegur ye klo lya x perasan...

eita said...

waaa...banyak nyer hadiah..

eh..eh...!!!...alamak...ada jugak kotak tu menepek kat sini

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniahhhhh sis jaa...murah rezeki ni....cantik la keychain n brooch tu....

dya bunga said...

wah bestnya dpt sauvenier..hihi

Cinta Misteri said...

Hamboi..byknye hadiah. Best jd blogger ni kan. Kita brkongsi apa sj.
→sumer hadiah sgt menarik dan cantik

Cik Aini said...

brooch tu cantik..ai like :)

**teringin nk jumpa Lya sbb ai kagum dgn ketabahan dia..kagum dgn kekuatan yg Allah bg ujian dekat dia..

Raudzah Zahari said...

Wah banyaknya hadiah..cantik-cantik semuanya..pembakar semangat ni..

jaakechik said...

uikk byk nya dapat gift dari rakan blogger.... woww...tahniah yer...

Karukord Jagau's said...

aku x dpt pung huhuhuh

syiela said...

tahniah.. cantik2

lelamaisara said...

comil2 semuanye..best kan dapat adiah...

Hasrina said...

wau wau

p.s. brooch to comel sgt lah

wan nurul hezrina said...

wahh wahhh cumil2 bangat itu present

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama