Spesel Invitation Delivery ♥



Stret to the point, saya dengan ini menjemput sume followers dan readers blog ni untuk hadir ke rumah saya (eh, bukan. rumah ma & pa saya) sempena Majlis Sambut Adek Ipar sepertimana butiran berikut:

Tarikh: 17 November 2012 bersamaan 3 Muharam 1434. 
Hari: Sabtu ni tau. Luse la kan. Hee.
Masa: 11 pagi hingga 5 petang.  

Terutama sekali buat bloggers yang berada di Tranung dan sekitarnya. Kalau datang tu, jangan lupe perkenal diri ye. Buat Kekanda Dieyna, Lya, Kekanda IetaShar90, Ayumi you all are warmly invited. Sape lagi yang saya tertinggal ehhhh?

Di kesempatan ini, saya ucapkan salam Maal Hijrah 1434 pada sume ye. Cepatnye mase berlalu kan. Moge tahun baru ini memberi 1001 kebahagiaan pada kite sume. :)


45 comments:

Knor said...

wah terangganu...jauhnya..

salam maal hijrah pd cikgu juga ye...sukses kendurinya..

ieedaz @ mama_isha said...

Alaaaa kite jauh kt shah alam.. pape pun moga majlis berjln lancar yer...
Salam maal hijrah :-)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

salam maal hijrah.. ^^

etuza said...

Kalau dekat nak juga datang ya...terima kasih dijemput, moga urusan lancar salam maal hijrah 1434 h

shar90 said...

huuhu... terharu ade jemputan gini... hee... seyes malu ase... hehee
nk g mmg terase nk g... tapi majlis sambut adik ipar cikgu kene hari same dgn majlis mokcik sye kat bukit kor... klu area same kompem blh g... huhuu
ape2 pon maceh byk2 sbb sudi jemput, rse special plk... hehee n salam maal hijrah... huhuu

Mieya Atiera said...

Jauhnya. Tak dapat lah Mieya nak join sekali.

Arina Shamsul said...

lauh la sayang..huhuhuhu..

tumpang happy je la..ngeeee~

Karukord Jagau's said...

aiseyman...! jauuuhh.. ^_^

Chic Na said...

jauhnyaaa.. huhu.. kalo dkt dh pegi. ;)

dya bunga said...

alo..jauhlah nak dtg..hihi..

teratak hati said...

Ingatkan tuan blog yg kawen..eh tuan blog ni dh kawen ke blm ek??hehe..salam maal hijrah..

maszull said...

assalamualaikum fariza....selamat pengantin baru buat adik fariza yer...:)

profmie said...

sorry xdpt dtg..
sbbnya abg sy pun khwin belh laki sbtu ni jg..huhu..
xsgke ari yg sama..hehe
thniah taw utk famili coz dpt famili baru..huhu

Dunia Wilma said...

Maaf...Wilma jauh...Kat Sabah nie...
Ada peluang, nanti Wilma ke Terengganu...
Wilma cari Fariza ya ^_^

Ayumi Comot said...

huuuu....tahniah nk dpt famili baru...

teringin nk jumpe akak tp weekend ni ayu kena gi shah alam, amik jubah konvo:)

:)

Cik Nur said...

Maaf tak dapat nak menghadirkan diri...

selamat pengantin baru buat mempelai ya.. :)

Cik Aini said...

huuhuhu
jauhnya Jaa..kalo dekat cnfirm ai smp.hehehe
apapun selamat pengantin baru ye kepada perantin tu :)

salam maal hijrah tuk Jaa jugak..moga tahun ini lbh baik dr tahun sebelumnya :)

Miss BaNu said...

slm maal hijrah n slmt mymbut adik ipar yer

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^) barakallahulakuma fi khoir (^___^)

Raudzah Zahari said...

Terima kasih atas jemputan..wah jauh ni..tapi tak apa yang penting ingatan kan..and salam maal hijrah untuk iza dan keluarga..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is tengok online je, kawan ada donlod semua pisod, tapi is punya hard disk rusak, xleh save...

is tengok kat http://www.epdrama.com/drama/running-man/ (^___^)

Nyue said...

mmg nyue xdpt nk pegi la...huhu

Mrs Velentine said...

semoga keluarga akak bertambah2 ahlinya..sorry jauh ni x dpt dtg

Cik Farhana said...

Waaa bestnye nak kawen..huhu ! Semoga berbahagia hingga ke Syurga . Ameen :)

kinara kinatara said...

salam maal hijrah jugak kak:)

eintan nurfuzie said...

ayooo.. jauhnye.. hehhe.. kim salm je la ye pada bakal ahli baru tu

CikNana said...

ingtkan kau..hehehe

tirahzairi said...

xdapat nk p....maap!!!

btw tahniah buat mereka...

izan mama mia said...

selamat berkenduri jaa...jauh..kalau dekat,mau juga g

Tihara said...

as salam

dekat tak dengan rumah ita..mekasih menjemput..insya Allah

Si Matatajam said...

Meriah tak majlis ari ni?

Yana Libra said...

Selamat tahun baru~ :)

tahniah dpt adik ipar baru jugak..hehe~ :)

sHaRiNa eLyaNa said...

jau..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Wah spesel lg tu....jauh kita xleh g huhu...
Hope semuanya bejln lncar

IntaNBerliaN said...

selamat dpt adik ipar :-)

jaakechik said...

ya ALLAH jaa bru sempat terjah ke blog cikgu ni, alamak dah terlepas laa... kalo x, konfem jaa sampai ni, sbb hari tu jaa off day... sory yer cikgu.

sal ya said...

salam maal hijrah. aisey... kalau saya balik gani nak jgk sy dtg.

Ain Dzaya said...

sis..ta state lokasi pun..nak tuju hala mana..*macam la boleh pergi ~~

Deqla manjew said...

lorh....terlps la cikgu....hihi...

Syaz Rozelt said...

kire dh selamat la nie ye..tahniah..selamat pengantin baru =)

syiela said...

moga semuanya berjalan lancar ye

Kesuma Angsana said...

tq but mmg x dh padat dgn jemputan pada tarikh ni hehehe

N.Aima K said...

alahai..kalau ada jambatan ke sana..nak juga saya pegiiii

QasehnyaRania said...

yeay.bestnya dapat adik ipar:D

terima kasih ats jemputan:D

salam maal hijrah juga
jgn lupa upload picca yer:D

wan nurul hezrina said...

cuti sekolah ramai yang kawin.tq sudi jemput..sorry tak dapat nak g=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama