1st Ever Contest By Eryn Edrina



Saye di invite oleh tuan punye contest public event group untuk join contest ni. 1st Ever Contest By Eryn Edrina. Thanks dear. Okey. Anda cume perlu statekan lagu hindustan fevret anda! Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik banner di atas. 

Oh my. Lame jugak la tak layan cite Bollywood. Tapi masih boleh ingat lagu² & cite² zaman awal tahun millennium. Hee. Lagu yang paling saya gemar ialah lagu Rhythms Of Mohabbatein. Sebab? Lagu ni ade 3 genre muzik. Kasual, rancak & tradisional. Then, takde lirik. Just lagu ajeee. Memang layan abis! Silap² boleh bangun menari. Hee. Tengok pada tajuk lagu pun dah tahu dari cite ape kan. Mohabbatein. Filem ni tahun 2000. Lagu² cite ni sumenye best. ;)


Download Rhythms Of Mohabbatein mp3

Satu lagi ialah lagu The Medley dari cite Mujhse Dosti Karoge. Filem ni tahun 2002. Kenapa saye minat? Sebab lagu ni campur lagu² cite bollywood yg hot² zaman dulu & zaman awal millennium. Susunan urutan lagu pun kene dengan muzik. Best!


Download mp3 The Medley 

Orang yang bertuah saya untuk ditag  ialah:

11 comments:

ERYN EDRINA said...

Thank You Dear!
Good Luck Okay!
:D

9n0L4 said...

Thanks Eryn. ;)

hazanis said...

thanks tag..:)

9n0L4 said...

uittt. dh abis ms dah. hee.

Aku Lady said...

kawaii blog..jom join contest ni lak..:) http://lady4134.blogspot.com/2012/02/contest-sayangi-rasulullah-sedalamnya.html

9n0L4 said...

TQ dear. ;)

tieqka said...

gudluck ..^^

9n0L4 said...

okey. thanks tieqka. best of luck too. ;)

wan nurul hezrina said...

wahh tak pernh tahu ada contest hindi..nurul suka smua film fariza publish2..suka lagu2 hindi

Si Matatajam said...

Medley mujhse doste karoge tu mmg best sgt...

are_lin@yu said...

arghh mnt gla cita hindustan yg bawah tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama