Contest : My Picture Very Awesome by BlogBiruLangit



Saya telah ditag oleh Sha & Miyu untuk join contest ni. Due orang skali tag tuuu. Hee. Thanks eh you both. Nak tak nak, memang kene join la contest ni. Tambah lagi, bile tengok banner die cute gile. Nak join jugak? Klik banner comel di atas tu tauuu. Then, letak gambar paling awesome macam di bawah ni. Awesome takkk? Hee. Dalam banyak² koleksi gambar, ini lahhh gambar yang paling saya suka. Harap Azza pun sukeee. ;)


Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:

      Oh ye, hampir terlupe nak bagitahu. Blog Azza sangat ringan kot. Tak sampai seminit pun abis loading (siap pakai stopwatch tuuu. hee.)

4 comments:

aReLaN said...

gudluck!!!gambar memang awesome.romantik gitu.hhehehe

Mak Usu said...

thank tag Mak Usu..esok Mak Usu buat k..hihi

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

nk masuk jgk..;)

9n0L4 said...

hee. jom join sume, kasi gegar contest ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama