2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !

 

Pertama kali join segmen blogger otai ni. Newbie macam saya ni sememangnye ternanti² segmen Ben Ashaari. Huh. Aritu tak sempat nak join segmen Lyssa. Kali ni, ade peluang, grab la kannn. Hee. 
 
Okey. Okeyyy. Ape yang saya buat pada detik detik terakhir tahun 2011 dan kemudian tahun 2012? Meh sini nok kabo. Hihi. Saya & hubby duk rumah ajeee menonton bola sambil² upload mengupload & blogging. Kami tengok game Swansea vs Tott'ham di cenel 831. 
 
Dannn bila masukknya tahun baru, the first thing yang saya buat ialah tutup lampu. Hee. Hubby pulak settingkan tempat tidurrr. Nampaknye depan TV la kami beradu malam ni. Tepat jam 12.51 am, game pun abisss. 1-1. Hubby? Dah berdengkurrr dahhhhh lepas selimutkan saya 30 minit yang lepas. Penat agaknye keje siang tadi. Haihhh, esok kene repot la result game. Selamat tahun baru 2012 buat semua blogger! ;)
 

13 comments:

ruby sarip said...

good luck!
nanti join segment tahun baru sy. esok tutup.

faizulosman said...

romantiknye di thn baru???

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Lady Milo said...

selamat merealisasi azam 2012!! :-) semoga tahun 2012 lebih bermakna,


( ^_^ )

http://lady-milo.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-selepas.html

siti hidayah said...

Happy New Year :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

aReLaN said...

hepi new year!!!!thanks sudi follow my blog yg tak seberapa.dh follow blik.mga tahun ni lebih bermakna.best la ada teman gk clbrate.me???tgk bola sorg2 kt rmh.wuuuu

9n0L4 said...

selamat tahun baru semua! ;)

semoga semuanya tunaikan azam, mendapat teman & boleh romantik². hee. :p

Muhammad Aliff Bin Bohari said...

wahhhh...
permulaan Tahun Baru 2012 yg teramat SWEET!!..
^_^

Oh Hani Rrisffa said...

selamat tahun baru..

hehehe..wahhh smbut dgn hubby..jeles2..hihihi

Aiisyah Gazali said...

bestnya tengok bola dgn hubby.. hihihi

QasehnyaRania said...

hai salam kenal n folllow u
dari segmen yang sama
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

9n0L4 said...

hihi. TQ semua, cepat² kawen eh. best ade teman setia ni. :p

PeRmAtA bIrU said...

datang sini...:)

9n0L4 said...

TQ permata biru. comel jeee mcm princess. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama