Candid Photo Contest



 Saya telah ditag ole Nuha. Soriii eh dear. Baru berkesempatan untuk amek & join contest ni. Thanks for tagging ya! Mega Contest ini dari Neyna Property. Candid Photo Contest!! Letak gambar kandid ajeee. Senang je kannn. Nak join jugak? Klik kat banner di atas ni. :)
 
Tadaaaaaaaa. Ni diaaa candid photo saya. :p


Mase ni, sesi fotografi dalam bilik pengantin. Shy² cat la katekan. Hee. Payah gile nak posing sebab due² pemalu. Nak jugakkk tu letak teddy bear atas katil. Mengade je pengantin perempuan ni kannn. Saye laa tuuuuuu. Hee. Teddy bear tu lahhh peneman tidur & jadi bantal peluk saye selame ni. Alih² hubby letak bawah & cakap, "Tak perlu dah Adek (name teddy bear) ni kan Sayang. I kan ade." Then, jadilah scene ni. Yang best tu, saye amek balik teddy bear tu & belasah hubby. Hee. (acah je, ala² manje la kot?). TQ Kak Farahdura sebab snap gambar ni. (sempat eh akak snap, padahal sibuk duk setting kamera kan mase ni? huhu.). Terbaikkkkkkk!! ;)
 

2 comments:

nuha zahari said...

alololo. suweeet! hehe. good luck sis! :D

9n0L4 said...

hee. TQ nuha dear. best of luck for you too. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama