Hadiah tahun baru 2012 dari PC, Shafiqah & FA.

 
Masih belum terlambat rasenya untuk buat entri dedicated ni kannn. Tahun baru ni amat sibuk skali. Online pun sempat untuk reply komen ajeee. Maklumlahhh, dah bukak skolah ni, banyak bebenor komitmen yang perlu digalas. (cewahhh, ayat macam bagus tuu. hee.) 

Okey. Okeyyy. Stret to the point. Tahun baru ni adalah tahun yang paling manis dalam hidup saya sepanjang menjadi blogger selama 48 hari. Sebab? Saya menjadi blogger bertuah untuk contest PC & segmen Shafiqah. Thanks you both! Jom usha ape yang bertuah sgt tuuuu. ;)




Klik pada gambar² di atas untuk result contest/segmen. 

 Untuk adek PC, thanks banyak² eh. Still tak perrrcaye lagi boleh dapat jadi pemenang contest PC. Aritu bile check result 3 blogger bertuah & direview oleh PC, tak terperasan pulakkk PC cakap, akan ade seorang pemenang & dapat top up RM10 sebagai ganjarannya. (memang PC tak cakap, taip jeee kannn. hee.) Gelojoh benor agaknye scanning aritu, kot² laa dapat jadi blogger bertuah. Tibe² tahun baru ni, PC announce pemenang. Gosok mate due tige kali jugak laaa tengok result tu. Hee.

For Shafiqah dear, akak letak header lame eh. Comel sangat laaa. Bukan header baru awak tak comel, tapi yang ni lebih sket keCOMELannye. Hee. Belum abis gosok mate terjahhh blog PC, dapat pulak result segmen awak. Fuhhh, memang rase nak melompat² pun ade. Hee. Seronok gile! Paling menarik, kedua² ni bukannya main random.org kannn? Ye dakkk? Hee. Tuan punye contest/segmen yang pilih sendiri. What a pleasure! Anddd Im honoured. (ekau ado? hee.) Eh, tak baik riak kannn. Alhamdulillahhh². Memang jadi memori terindah la, Contest | I Love My Blog dari Si Pejuang Cinta & Segmen: Only You, Just You by Shafiqah Rahim.  ;)) 

Oh ye, ade satu lagi. Segmen Farah Alias-Lagu Pilihan 2011. Sori Soriii, hampirrr terlupe. Segmen ni 1st segmen beliau. Takde pemenang pun cume sume yang join segmen ni, die letak kat bloglist blog die. Thanks Farah!! 



Semoge kalian bertige terus berjaya dalam dunie blog & dunie di luar blog. Akhirat juge. Kalau datang Pantai Timur, bagitau eh. Boleh bawak gi makan Tutti Frutti. Hee. Walaupun korang lebih muda dari akak, tapi korang still senior in blogging. I'm new one. Best of luck all of you. :)

5 comments:

nia marlissa said...

tahniah !

Shafiqah said...

takpe kak :),saya ikhlas buat header tu,terpulang pada blogger sendiri nk pasang ke tak ,hehe :)

9n0L4 said...

Thanks Nia. Shafiqah dear, i mean ur blog header lahhhh. akak amek header lame yg ade istane tu utk link ke entri result segmen awk. ;)

PeJuAnG CinTa said...

hahahaha biase je la hadiah pc tu

9n0L4 said...

biase tak biase. nnt sampai ms bagi akak ye. hee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama