Lets shopping with JCS !


STICKY POST UNTIL 3 JANUARY 2012

 
Mesti pernah dengar tentang JCS kannn. Rase biase tengok takkk header di atas ni? Hee. Macam² adaaaa. Macam² yang dijual. Tak percaye? Klik kat banner yang lawa gile ni untuk masuk blog die. Anddd order la ape yang berkenan. Tak pun, usha bawah ni dulu, preview & survey dulu :)




 Hahhh. Amacam? Gojesss tak? Hee. Dah tergugat tu sikit² kot. :p


 Cute gilerrrrrrrrr. Nakkkkkkkkkkkk! ;)




Klik sini klik sini. Jangan duk telan air liur ajeee. Usha page JCS untuk shopping! Jommmm.
 

12 comments:

[fArAh aLiAs] said...

mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

9n0L4 said...

insha Allah dear. thanks for inviting. :))

hawiz said...

cantik

9n0L4 said...

beli la satu hawiz. :)

AmirahSM said...

=))

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow
lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

HasrulHassan [HH] said...

tu gambar jasrina .. aka jes ... kawan fb saya tu ... huhuhu... skang dia dah femes dah ... :)

9n0L4 said...

TQ semua. untungla ade tips blog & kawan fb yg femes. ;))

eita said...

seronok window shopping ni....

9n0L4 said...

heee. betul. tapiii tak kan slalu window ajeee. beli la satu wat kenangan eita. ;)

PeJuAnG CinTa said...

x dapat pon pm akak ~

9n0L4 said...

huhu. susah bebeno. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama