GIVEWAY 1st cik violet


 

Tahun lepas Eira Adiera ade tag saya untuk join GA ni. Sori banyak² eh dear. Baru arini join. Hee. Dekat 3 minggu duk peram. TQ dear for tagging okey. :)

Giveaway 1st Cik Violet. Comel sungguh banner die. Kalau nak join & nak tahu syaratnya, klik SINI SINI. Cume satu aje, tak dapat nak follow twitter sebab memang takde acc twitter la dear cik violet a.k.a farhah sayang. To all, mudah ajeee syarat²nya yang lain. Join la ye. ;)

Orang yang bertuah saya untuk ditag ialah:
 

8 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih fariza kerana sudi tag akak..insyaallah akak akan join... :)

Good luck ye!

aReLaN said...

nanti sempat arelan buat k.hehehe..thanks sudi tag

Mak Usu said...

Gud luck fiza.. Mak Usu tag anda :):)

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

9n0L4 said...

okey. TQ all. take the time. lambat lg tutupnye. hujung bln ni. ;)

cik violet said...

wee...kalau bole buat la twitter..hehe..

btw, thanks join :D goodluck ! ::)

9n0L4 said...

kite tak reti la twitter yang. hee. FB pun dh tak terlayan. ;)

Niena Sofea said...

Niena tag akk kt sini .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/eyfaalias-1st-giveaway.html

9n0L4 said...

TQ niena. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama