Selamat Hari Jadi Wanieys !



Kelu lidah nak wish birthday si Wanieys ni. Hahaha. Moge nikmat yang diberi Allah sentiasa cukup untuk Wanieys sekeluarga. Have a wonderful and blessed birthday ya. Its Friday! ♥

Pemilik blog It's Story Time ni mula berblog pada 17 Oktober tahun lalu. Ape yang boleh saya katekan, Wanieys ni sangatlah baik hati dan pemurah orang nya. Jom le terjah blog ibu Qalief ni. Resepi pun ade tau. ;)

Penat lelah tadi saya gi pos hutang cenderahati² kecik pada sume pemenang² teka teka. Berzaman dohhh janji nak pos. Tu pun sebab AEON Seremban 2 tu ade pos opis kat dalam mall. Huhuhu. Untuk Wanieys dan Qalief pun ade tapi saye lupeee nak pos hadiah birthday skali harung. Hohohoi. Next time ehhh. (:


37 comments:

Cinta Misteri said...

HB waniey.

Cendrahati CiM ada tk cikgu?

Tihara said...

hepi besday wani... :)

Yana Libra said...

hepi besday untuk kak wanieys~~ :)

Si Matatajam said...

Hepi besday Waniey

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tima kasih kak jaa..wah terharu rasa org buat entry wish besday hehe..sayang kak jaa ketat2..nah wani bagi ♥♥♥♥♥♥ kat kak jaa :-)

apsal lak kelu ni hahaha...

Misya Mialen said...

happy befday jg utk waniey;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak jaa yg survey tu yg tick2 tu la..pastu kan ada juga kena isi jawapan...kalau boleh kak jaa update lepas kak jaa up entry....update hari2 lg bagus...pastu slalu hantar tiket kat nuff tau..In Shaa Allah

Knor said...

selamat hari jadi..

moga bahgia selalu dia..

Tihara said...

jaa GA tu dah abis dah selasa baru ni..list no. dan nama akak dah bagi kat wall FB..tunggu masa nak random org. je.. :)

Chic Na said...

kenapa sampai terkelu? teruja ke? hihi..

seronok bersoping jaa? :D

etuza said...

waniey selamat hari lahir

etuza said...

tq cg f datang membaca entry2 lalu blog Pesona...terbaik sebenarnya blog cg di Pesona sebab itu melekat entry2 cg kat atas wall..

♥ sitifarhana ♥ said...

happy birthday jugak utk wani ~hehe

Dayana Bahar said...

Kmbang pipi wanie bace ucapan ni...

Solehah Shamsuddin said...

happy birthday kak wanieys. akak,hadiah utk solehah da x?hehe

Si Matatajam said...

Singgah lagi..

are_lin@yu said...

selamat hari lahir buat kak waniey..;-)..salam sabtu k.jaa ;-)

teratak hati said...

Ramainya buat entry wish birrhday waniey..:)

teratak hati said...

Ramainya buat entry wish birthday waniey..:)

Chic Na said...

no fon pun tak aktif jaa. email ada la. nak email tp takut mengganggu. huhu..

jaakechik said...

happy beday gak utk kak waniey....hihi... hadiah utk jaa xde ekk? ekekeke... ~gurau!

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy bday to her :)

Cik Aini said...

hepi besday Waniey :)

erkk..tuk ai ado dk cenderahati tu.hahahahaa

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Hari Jadi Untuk Waniey...

shuhadaothman said...

Happy belated kak wanie :)

kinara kinatara said...

heppy blated bday kak:)

kinara kinatara said...

hapy blated bday kak wanie..

Deqla manjew said...

nk wish pun boleh kelu eh? hihi..

dya bunga said...

slmt hari lahir kak waniey

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...selamat hari lahir wanie...:)

Cik Nur said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran Waniey... :)

izan mama mia said...

hapy besday waniey

Deq's Qienz said...

dah up n3 juga.hb wani

wan nurul hezrina said...

HB waniey=)

QasehnyaRania said...

hb buat waniey juga..
akak ditag jom tengok..semoga sudi melaksanakan dan smeoga kita mkin kenal.. in shaa ALLAH

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

terima kasih

Khairun Solehah said...

hepy besday buat kak wanie.. belated sbnrnya.. haha

eita said...

selmt hr lhir ...
selalu gok singfah blog dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama