Cuti sekolah pun sibuk ke?


(gambar sekadar propa. hehe)

12 hari blog ni tak ber update dan aktiviti blogwalking saye ke blog korang pun tergendale kan. Ye takkk? Hee. Saye mohon beribu² ampun buat sume rakan² bloggersss yang tak pernah putus berkunjung ke sini memberi trafik pada blog saye biarpun saye tak membalas kunjungan anda selama hampir 2 minggu ni. ;)

Sebenarnya saya sedang bercuti di rumah mertua sejak 8hb lalu. Cuti sekolah ke sini kali ni seriesly saya memang tak sempat nak ngadap blog. Jadual cuti sekolah tahun ni pack sangat. Plan saye nak buat event untuk bloggers sempena cuti ni pun tergendala. Huhuhu.

Haihhh. Frust jugak sebenarnye ni. Ingatkan cuti ni boleh la cari trafik lebih. Tapi nak buat macam mane kan, belah family saya banyak benorrr majlis kenduri hujung² tahun ni. Belah family si dia pun same. Tahun depan pun dah bersusun² date kenduri. Ade la satu due yang bertembung aktivitinya. Poning den. Hee. :)

Maapkan saya ye. Nanti perlahan² saye jelaskan hutang BW. In Shaa Allah. (:


34 comments:

Mrs Velentine said...

xpe..slow2lah..kenduri tue penting..hehe

Cik Nur said...

xpe..cuti sekolahlah time nak jalan2 kan..

Cik Syida said...

kte dtg terjah sini :D

kinara kinatara said...

ngak apa2 dih kak:)


huhu:)

eita said...

patut lah lama menyepi

Dunia Wilma said...

Cuti sekolah nie memang banyak sangat kenduri kahwin kan ^_^

etuza said...

nampak benar2 sibuk tu cikgu kiri kanan, depan belakang banner warna warni dalam gambar, so tak apa tunaikan ukuhuwa..lebioh baik alam realiti di rumah mentua..

Yana Libra said...

bz mengalahkan YB tu kak..hehe~ :p

Che Rosliza Che Mat said...

Tidak mengapa....slow2 hihihi

Chic Na said...

cikgu ni mmg busy sokmo. huhu.. slow2 bw jaa. ;)

BaNu Syah said...

wah busy gitu hehe xpe2 semoga semua urusan dipermudahkan yer..

maya amir said...

takpe.. dahulukan yg penting, family dulu:))

Deqla manjew said...

wahh.. padat betol jadual cikgu hujung tahun ni...hihi.. xpela dear.. pelan2 kayuh.. :)

Kesuma Angsana said...

tq singgah blog KA juga ye

Cik Farhana said...

Busy ye cik kak..hee..tk care always:)

dya bunga said...

comel burung kakak tua tu..siapa punya tu..akak punya ke?

xpe cuti sekolah kan mmg byk kenduri

are_lin@yu said...

ptutlah rindu k.jaa..hihi...tak pa k.jaa cuti puas2 jalan puas2 dulu..hihi

Nyue said...

xpe la akk...selamat bercuti dan berkenduri..ehehehehehe

lelamaisara said...

tak pe pelan2 cikgu jaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper kak jaa kami semua faham...nanti bw n balas jejak pelan2 k..

p/s:cpuv tu kan wani cuma selalu update survey n slalu hantar ticket kat nuff...

Knor said...

sibuk sgt..

Deq's Qienz said...

take ure time cikgu..selesaikan mana yg pnting dulu oke..bila dah free datang²lah jenguk kte. ;D

Hasrina said...

kakak saya plak asyik sebut bosan bosan duk rumah.cikgu juga dia haha

Cinta Misteri said...

Takpe, nanti dh naik sekolah boleh up trafic semula.

jaakechik said...

ooo kat rumah MIL rupanya dia...tp xper...jaa tgk sokmo jer ada komen dari cikgu kat blog jaa tuu...hihi.. terima kasih yer...

Si Matatajam said...

Time cuti sekolah ni mmg bz ngan kenduri...

eintan nurfuzie said...

best la dpt bercuti...:)

izan mama mia said...

ingat dok bertapa..hihihi..xperlah ikatan silaturrahim tu penting..keluarga perlu diutamakan..eheh..cam pakar motivasi lak

Cik Aini said...

cuti sek lah time g jln2,jumpa sedara mara..nti pelan2 kayuh no.hehehe

N.Aima K said...

kih3x

shahdiana said...

biasalah tu akhir tahun kan...kenduri memang nombor satu...tambah plan lain pulak lagi.....huhuhuh

Dayana Bahar said...

Gambar knduri ker tu... mcm sambutan hari sukan jer...

sHaRiNa eLyaNa said...

take ur time..ptgkan apa yg ptg dlu :)

wan nurul hezrina said...

takper cikgu take ur time=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama