MAHA 2012 bersama Ayu



Excited nak gi MAHA aritu sebenarnye ade udang sebalik mee. Eh? Haha. Meronta² mahu ketemu rakan blogger. Alang² rahsie dah bocor, saye tepeklahhh gambarnye ye. Stail gambar pun lebih kurang same je sebab dah kat situ je sempat bergamborrr, kan Ayu? :)

Cumenye gambar ni mungkin cumil sikit sengehnye dari gambar di --->> entry Ayu. Huhuhu. Pasal saye ni tak 'dimakan' gambar. Dengan kate lain, saye rase saye ni tak fotogenik. :p


Tak banyak sangat dapat borak dengan Ayu aritu. Sebabnye masing² kejor mase. Huhuhu. Tapi sempat je kitorang buat transaksi jual beli mask terhangat di pasaran ni. Hamekkkk kau. Due skali saye borong. Setakat ni, belum di cube lagi. Peram dulu. Hahaha. Nanti bile dah cube pakai, saye bagi testimonial nye. (:

Ape yang boleh saye katekan, Ayu ni memang ayuuu dan termasuk dalam kategori cantik la di mate saye. Tapi kan, pade firasat saye, Ayu ni sebenarnye pemalu kot. Mulut die kan pok pek pok pek bercakap itu ini, nak cover malu² die tu. Macam saye juge la. Hehehe.


Ayu, nanti kirim salam kat Riesa banyak² ehhh. Comel die buat mulut macam tu. Hehehe. Saye pulak sengeh lebor sikit berbanding gambar di --->> entry Ayu. Sila abaikan kaki berbuah oren tu ye. Saya buat macam tu sebab nak tutup kulit kaki. Sini ade readers lelaki kan. Takleh bagi dorang tengok. Hee.  :)


65 comments:

Nyue said...

heheheh..nyue ad tgk gambar ni...dua2 sama cantik ni..eheheeheh.....dua2 senyum menawan..eheheheh

are_lin@yu said...

haha mmg pemalu pun kak..sebab tu gugup..haha..nasib ada k.riesa tu tlg cover..becok sikit mlt dia..hihi..yg psti k.jaa mmg comel lah lain dr gmbr..hihi..kecik molek ja..hihi

Mrs Velentine said...

comelnya

Puan Siti said...

Notis: Siti nak mintak maaf sebab tak sempat nak blogwalking lagi buat sementara waktu atas sebab2 yang tidak dapat di elakkan, Harap Maaf ya! Ngah study untuk Interview.. Nanti OK Siti terjah blog kalian, Love All !!

Cik Aini said...

wuarghhh
jelesnya...
dah la nti x g ghatering..x leh jumpa..pastu jumpa Ayu saja..huhuhu

Cik Aini said...

eh lupa lak nk cakap..
Ayu ngan Jaa comell lah.hihihi

Deqla manjew said...

hihihi.... kat sana lelaki2 dah tgk kaki tu dear.. haha..amboii puji kemain ayu eh..kembang muntot dia..tp mmg ayu sgt2 la ayu..sesuai ngan nama dia...hihi...ehh deqla pun rasa mcm tu la masa jmpe dia dulu..dia cover2 malu.. :p

sHaRiNa eLyaNa said...

kaki dah mcm kasut tidur pla hehe...comey..wah dpt jumpa ayu..bestnya..

sHaRiNa eLyaNa said...

done ikea

syiela said...

heheheh tutup kaki ye..

bestnya jumpa rakan blogger

shar90 said...

sakannye jln2 siap tp member blogger slalu igat... hehee xD

izan mama mia said...

ehe..kecik jer jaa ni yer....

Cik Nur said...

alololo..dua2 comel..!
Bila la nur boleh jumpa kak jaa kan..

Tihara said...

as salam

best nye jumpa ayu..penah jugak jln2 kt blog ayu..awat tak pakai token..hee:)

Chic Na said...

banyak2 kali cikna tgk jaa ni teringat lecturer cikna dulu, cik husna. muka dia ada iras2 jaa. jenis muka manja gitu. huhu.. tak fotogenik tp tetap comel. ;)

steffany daph said...

produk apa tu ? mcm tulisan jepun.. hehehe..

lelamaisara said...

ayu memang cantik...eh tapi kan cikgu jaa pon cantik jugak la...betui ni..tak tipu....

kinara kinatara said...

alamak telah berlaku satu lagi sesi perjumpaan perdana nam=paknya..huhu..kina nyh bila lah..:)

baguznet said...

wah! dapat g MAHA ye. Mesti best kan?

Ayuni said...

nice!

Arina Shamsul said...

lahai cyg,baru kali ini saya dapat menatap wajah comel mu..hehehe.wajah kamu iras wajah lecture saya dulu dear..kecik molek pun sama..hehe.tetiba rindu kat dia..hehehe.

wajah kamu baby face lalink..hehehe.:)

tak sabar juga nak jumpa ayu waktu GSF GATHERING nanti..hehehe.

Dayana Bahar said...

Hihi yang di sana memuji yang di sini... ysng di sini memuji ysng di sana... hihi eloklh tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah wah wah dh jumpa yer...best la hehehe....kak jaa ni kecik molek jer

Si Matatajam said...

Bestnya depa jumpa2.. Siap dua ketoi na Jaa sambaq mask tu.. Tempek sakan la nnt

QasehnyaRania said...

uols juga yg jumpa..melepas ciksu ;D

Deq's Qienz said...

wah2..sakan dating gan ayu ek..hihi

Rapunzeel Cikilolo said...

berkesan ke black mask tu?

BaNu Syah said...

dua2 sama comel sama sweet gitu

dya bunga said...

kecik akak..comel

eita said...

net lembab...
dokleh tengok gambo setarang habuk...

best r ye gi jalan saja

cheeze maz said...

Salam ziarah & kenal, rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Che Rosliza Che mat said...

kecik jer jaa ya...comel..

jaakechik said...

comel2 belaka hihi... patut ler ditutup tang kaki tu yer. ingtkan selipar sama..hihi..bggus3x..salute ngn cikgu lah!

LYAfrina said...

kt yang dekat ni pon ssh nak jumpa kan?? hehe.. xpe la..nanti insyallah.. ade jodoh jumpa la kita.. teringat masa jumpa kat singamas malam tu.. hhehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah tgk gambar kak jaa n ayu lagi hehehe

Ayumi Comot said...

amboi..kemain no...ayu dah cube dah mask charcoal tu..not bad la tp sakit,huhuhu...

akak, ayu respek akak tutup kulit kaki lam gambar tu :)

eita said...

seronok lah dia..

IntaNBerliaN said...

mask tu ramai yg beli kan... pemes je.. hihi

Outbound Malang said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Outbound Malang said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Outbound Malang said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Solehah Shamsuddin said...

bestnya dapat gi MAHA.ayah solehah xnk gi sana :(

Masz Sidek said...

seronoknye dpt jumpa... dua2 comel.. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

semua manis2 belaka=)

N.Aima K said...

tulaah hairan tetiba ada bulu-bulu merah kat kaki kih kih..

btw best korang dah jumpa wehoo

Fariz Reza [FR] said...

9nol4 (^____^)

hehe godek entry first orang tak gitau ea...hahahhaha

adui malula...entry tu paling teruk skali...wakakakakak (^_^)

from:

Fariz Reza Dot Com

etuza said...

semua ada entry bertemu blogger ni...tahniah ayu n cg fariza..best rasanya jumpa blogger...tengoklah kalau ada aku jumpa macam blogger tu pasti aku tegur lepas tu amikm gambar hehehhe....

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...comel nyer ...:)

Cik Gee said...

pernah singgah MAHA dlu.. mmg best kan.. :)

Arina Shamsul said...

dear,nak tak baju gsf tu? kalau nak inform mama cepat2 ye :) deqla nak buat oder hari ini.

ukuran baju ada kat entri ini.

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/12/gsfsila-maklumkan-tempahan-anda.html

Si Matatajam said...

Sama kecik sama comey...bestnya dapat jumpa..

Cik Farhana said...

Bestnyee dpt ketemoo rakan blogger :) Nice pict sis ~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hai kak jaa...apsal lama menyepi ni..rindu laaaaaa

Kesuma Angsana said...

he he semau comey2 belaka

Solehah Shamsuddin said...

sedih xdpt gi MAHA tahun ni.ayah xtau cmne nk gi sana

Cinta Misteri said...

adehhhdehhhh...terasa jeles plak bila gsf berjumpa dan bermesra.

Orkid Edyliyne said...

pakailah mask tu.. best.. hehe... ^^

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

bestnya dia jumpe rakan blogger...hehehe

jaakechik said...

cikgu ooo cikgu...awat lama x update ni? cuti skolah pun bz ka? ~rindu laa..

Yana Libra said...

dua-dua senyum lebar~~~ :p

Che Rosliza Che Mat said...

Seronoknya jumpa blogger ya...

eintan nurfuzie said...

cik en x pat gi maha tu sbb bos x lepas.. tapi jabatan cik en d anta staf kami kat sne

Hasrina said...

mask tu nampak menarik colorr hitam eh isi dia?

shahdiana said...

wah..best dapat jumpa rakan bloggers ek...

wan nurul hezrina said...

so sweet korang berdua..nurulpun tak try lagi mask ayu2..nnt dah rasa bleh pakai nurul call ayu=)hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama