ESOK AEON J CARD FIESTA !



Yeay yeayy yeayyy. Esok ade J Card kat Jusco Seremban 2. Start jam 9.30 pagi sampailahhh 11 malam. Sape² yang ade sekitar Seremban, jom le kite silau²kan mate ke sane. Gaji dah masuk kan. Hee. Wahhh, ade gaye macam staff AEON dakkk? ;)

Saya pun baru kali kedue join sale AEON ni. Kali pertama dulu tahun lepas kot. Mase tu terngangaaa mulut saye tengok suasana dalam Jusco jadi macam ala² pasar malam. Hahaha. Dengan kerenah promoter² yang bising duk offer barang die, dengan customer yang berebut² barang. Sape cepat die dapat la. (:

Dulu si dia pernah keje kat AEON. Section leader fish department. Tapi lagi sebulan nak kawen, die berenti sebab payah benorrr nak mintak tukar branch. Lagipun, AEON mane ade kat Tranunggg kan. Setakat Mesra Mall & Mydin Mall tu ade lahhh. Hehehe. ♥


37 comments:

Zaidalifah Hussin said...

SUDAH DAPAT MASSAGE...
DR AEON...BESTNYA DAPAT SHOPHING...
MAKLUM JE DAH GAJI :) SUKANYA BONDE..

Nyue said...

wahhh..bestbya..nyue xde kad jusco..hehehehee

Mrs Velentine said...

wah selamat bershopping

are_lin@yu said...

sukanya k.jaa nak shopping lah tu..hihi

Deqla manjew said...

hahaha.. kemain lagi pomot habis2an...kuat berjln jugak jaa ni..xpela, hubby x bz boleh la p..huhu.. owh dah gaji erk? skali ngan bonus kan..?? haha :p

Tihara said...

yey shoping moping..lama tk nampak jaa..busy kot :)

Che Rosliza Che Mat said...

mesti seronok...sale habis-habisan kat aeon...

Cik Nur said...

Taiping pun xde Aeon..
Tapi baru nak buat..depan opis nur..

nanti time rehat boleh window shopping dekat Aeon..hahaha

izan mama mia said...

saya tak de J card...pinjam kad boleh ??

Cik Aini said...

best ek?
x pernah lg sbb area sini x buat pun camtu..huhu
tingin nk g tgk sbb mcm pasar mlm eh?biar betul pasar mlm dlm compleks.hahahaha

Kesuma Angsana said...

aduhai duit nk pakai banyk pulak bulan ni hehehe

shahdiana said...

selamat bershopping la ye....

Chic Na said...

waaa bestnya. j-card nya ada. aeon pulak takde kat kelate ni. wuwuwu..

happy shopping jaa. :)

N.Aima K said...

bestlah...kenapalah kat KK ni takde JJusco

Rapunzeel Cikilolo said...

oooh.

best jualan akhir tahun. jimat pun jimat...

Si Matatajam said...

Ala jauh sangat...

Karukord Jagau's said...

alaa kat seremban.....igt kan kat klang td heheeee

Cik Syida said...

bestnye.. syg tak de jcard :D

Cik Farhana said...

Best2! selamat bersowping sist ~ huhu

lelamaisara said...

wah best la shopping....jgn lupe belikan un tuk sya sekali ea..hehhehe

shar90 said...

jauhnye seremban... jusco dungun xbuke lg... eh... dungun xdk jusco... hehehe ^^

Misz Mieza said...

Bestnya! Tak pernah join sebenarnya JCard Fiesta ni.. Tapi dari pengalaman2 orang2 yang dah pernah pegi memang happning abis.. =)

Hasrina said...

oh tak pernah terjebak g

happy shopping yer

deq's qienz said...

kalo kite dekat boleh la join 2kaki.nih jauhnyaaa..hehee

Masz Sidek said...

wahhhh.... masa utk shoping....

eintan nurfuzie said...

hehehe..
cik en baru je lepas g aeon

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...seronoknya ada aeon mamber card boleh pi nanti...:)

Cinta Misteri said...

JUSCO Tmn U, 5min je dr umah CiM

Yana Libra said...

rambang mata lah tu bershopping..hehe~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala jusco pn xpenah pegi kad dia lagi la xdak hahahaha

♥ sitifarhana ♥ said...

kat batu pahat takde jusco..sobsobss *tenyeh2 mata* :D

Dayana Bahar said...

Akak suka jj... brg nya unik unik..

jaakechik said...

sila shopping byk2 yer cikgu..haha... gaji dah masukk...bonus pun masyukk..hihi..suuko!

shuhadaothman said...

sape ada Jcard untung la. hehe. shu takdo Y_Y

dya bunga said...

best sgt..bila ada sales 80%..hahha

profmie said...

huuhu...suka btul yer..
ni mst g shopping jg.

wan nurul hezrina said...

masatuh mesti bersesak2 ngan org kat jj..ngan anak2 nurul mmg tak g lah jawabnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama