SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?



Klik banner untuk join. ;)

Fuhhh. Setelah sekian lame tak join ape² segmen. Seingat saya, last join segmen bulan 8 aritu kot. Okeh, sudah cukup, cukup sudahhh. Cukup sampai di sini saje mukaddimah nye. Kanggg marah Lyssa. ;)

Kenapa saya berblog ? Kenapaa saya berblog ? Kenapaaa saya berblog ? Sebab die bestttttt. Hee. Bila sebut ayat camtu, mesti teringat satu iklan tu. Iklan Hari Merdeka 5 tahun lepas kot. Korang ingat tak iklan ni? Comel je budak tu kannn. ;)

Melalut lagi saya ni. Tapi bak kate Lyssa, taip santai-santai je. Apa yang terkeluar kat otak, muntahkan balik dalam entri. Okehhh, get ready tadah muntah ye Lyssa. Hihi. Kenapa saya berblog ehhh? Sebab saya kepingin nak jadi orang yang bermulut banyak. Boleh gitu? Hee. Saya ni sebenarnya seorang yang tak banyak cakap. Kat blog ni ajelah saya boleh pok pek pok pek, kalau in person jangan haraplah. Huhu. Most times, my thoughts come out better in writing than they do when I speak. (:

Macam mana saya boleh terjebak dalam dunia blogging ? Dorongan dari yang tersayang. Hehe. Adek² saya sumenye ade blog tau termasuk adek kecik saya yang berumur 11 tahun. Jadi, tujuan utama/asal saya berblog ni adalah untuk menerjah blog adek² saya. Nak bace ape yang dorang tulis, kot² la ade puji² kakak sulung dorang ni ke kannn. Boleh la belanja ayam goreng seketul due. Haha.

Apa yang menariknya tentang blog saya ni ? Sebenarnya, ape yang menarik tentang sesebuah blog ni sangat subjektif. Lain orang, lain citarasa nya kan, Ye dakkk? Hee. Bagi saya, mungkin dari perkongsian ilmu/info yang saya ada, menarik minat anda untuk menjadi readers saya. Kite same² la share ilmu/info yang kita tahu. ♥

Siapa yang menjadi sumber inspirasi saya dalam dunia blogging ? Lebih kurang macam idola la Lyssa ? Huhu. Sudah semestinya Lyssa laaa. (bodek tak henggat nih. hihu.)

video

p/s: Sedikit selingan iklan budak comel tu di atas ni ye. Enjoy! Takpe kan Lyssa? Jangan marah aaa. Hee. :p


92 comments:

Encik H said...

Kamal kawan baek saya..

Cik Nur said...

mane blog2 hadek2 hakak...?
bagilah link...boleh juga usha2.. :)

Ayuni said...

hikhik, nice reason!

Azza Afdzal said...

rajin betul join segmen

Everything's Everythings said...

hahaha kelakar tujuan berblogging tu.. kalau saya memuji dpt tak ayam goreng? ^^

Ap2 pun selamat bersegmen~
wish u gd luck..

Minah Sepet said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Aini said...

amboi2..
ramainya join segmen Lyssa ni..sana sini tgk tajuk entry sama tau..haish.mcm nk kena join sekaki je nih..
apepun selamat bersegmen ye :)

Nur hanim said...

Hi dari segmen yang sama. Suka part belanja ayam goreng seketul dua tu. HAHAHA lawak.

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen....Cam best plak..kalau free jap g nak join gak la..
M cubit2 sini..

Liyana Azhar said...

hai.. yana join gak :)

http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mieya Atiera said...

selamat bersegmen :)

Solehah Shamsuddin said...

oh rupa2 nya adik2 pn da blog ye.hehe patutlah wt blog gak :)

Jom singgah sini pula :
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

jaakechik said...

alak...jaa xsempat nak join laa dear. baru bukak blog ni. td ada kelas. huhu. segmen ni dah tamat kul 9 td. melepasss...

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azwar Syuhada said...

dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Chic Na said...

huhu.. comel je kan alasan tu. semoga berjaya jaa.

tak nak share ke blog adik2 jaa? hehe..

are_lin@yu said...

wahh beznya tak sempat nk join..huhu..
p/s:akak sebelum taip kt shout box tu,akak klik kt nma dlu,t ada ruang utk msukkn link blog

zera eira said...

blog utk suka2. hehehe!

nice one kakak! :)

Arina Shamsul said...

Yang, kalau lepas ni saya buat entry puji2 kamu,ada ke ayam goreng untuk saya? Hahaha.

Selamat bersegmen dear :)

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aimi Dyna ✰ said...

Follow ! Tolong follow balik! ~

Tihara said...

haah nak baca blog adik2 jaa bleh :)

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z singgah sini!!
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Awesomeness said...

salam blogger ^o^
datang sini terjah awak,,terjah kembali kalau rajin ya!
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Join segmen yang sama http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok skang dh tau sebab sis berblog :)

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Deq's Qienz said...

Slamat bsegmen sis.td tgk yg m pnya.skg masuk blog teacher pon ada..hikhii

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

Salam ziarah dari segmen Lyssa Faizureen

izan mama mia said...

suka iklan tuu

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

dya bunga said...

bestnya dpt join segmen dri lyssa..hihihi..

Budu Bilis said...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

lelamaisara said...

selamat berseqmen dear..:)

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

sal ya said...

teringin nak join segmen tapi nak bw pun tak cukup masa mcm mana nak join segmen. adehhh...

LYAfrina said...

gud luck dear...
lya lak jrg sgt2 join segmen ni... kalo dulu byk GA & contest..skarang ni byk segmen lak kan...

wahh..bgusla..smua adik beradik ade blog.. y umur 11 thn pon ade blog ye... seronok la camni..leh merapatkan lg hbungan adik beradik.. hehe

eita said...

selamat bersegmen

Mama Adam said...

hi...

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#1404

fieda said...

wah..syok tu..adik beradik sume ada blog...

Deqla manjew said...

selamat bersegmen.. x dapek la deqla nk join sbb blog lyssa kena blocked kat opis ni..huhuhu..kesian lyssa.. hihi

Mrs Velentine said...

bestnye..semua ada blog,,

deqjamucuxx said...

hye tuan tanah , datang melawatke blog superb oshem ini , dari segmen yang sama . jom la p blog hamba ~ hihihi

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nisa Greennnpanda said...

slamat b'segmen.. ^_^

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

miss said...

datang membalas kunjungan :D

BERT said...

rajinnya bersegmen.. udah ketinggalan saya nak join

syiela said...

selamat bersegmen ye :)

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama (:

Susan Lolo Bua said...

Salam.
terjah balik sini :)
comey kan belog, pinky.. pinky..

Cik Zaniff said...

singgah dari segmen yg sma !

salam kenal eh ~ huuuueee..^____^

follow ur blog..winkwink

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan ^_^
Kunjungan balas dari Wilma...
Follower No. 1413 ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cikgu p mana menyepi jer ni

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen..

iznawzi said...

dari segmen yang sama ..http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

iznawzi said...

dari segmen yang sama ..http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Princess Syazliyana said...

#1418..done follow you .. bls kunjungan anda ;D

etuza said...

terkadang2 ikut segmen ..normal blogger

Nurul said...

Singgah + Follow :)

cci said...

dr segmen yg sama

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

12Priceless said...

Dah follow sini balik and thanks for following! :D

kinara kinatara said...

keep it up kak:)

lame x singgah sini:)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Dari Segmen yg sama :) Ayat dia perghhh gilos mantapp hahaha..

...iSyA:Muslimah Purple* said...

datang siggah balik.* happy blogging!!

...iSyA:Muslimah Purple* said...

*singgah balik* happy blogging!

Hanif Redland said...

Datang singgah sini jalan2.. :)

Masz Sidek said...

tak sempat nak join segmen lyssa ni...

Anisa Anuar said...

tinggal jejak kat sini dan balas kunjungan awak

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/review-hunger-game-novel.html

Misz Mieza said...

Hai tuan tanah!
MM datang membalas kunjungan dari segmen sama.. Thanks tau sudi singgah blog MM.. =)

Juz A Bluelygirlz.... said...

done follow awk blik tq yea ^^

Nurmujahidah Ismail said...

tq for visiting my blog,,, really appreciate it,, nice blog,, happy blogging,,, may ALLAH be with us forever :D

Diera Tekikushika said...

dtg sini membalas kunjungan dari segmen Lyssa. =) blog yg coommmeeellll

Cinta Misteri said...

yerlahh kan Fariza, blogging ni sesuatu yg subjectif. Kita sendiri tak boleh menetapkan sesuatu utk blog kita melainkan blog kita adalah semata2 utk info sukan atau hiburan.

Kira baru lagi Fariza berblogging kan, 10 bln dah ada ramai follower

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

wan nurul hezrina said...

betultuh fariza pekongsian ilmu mmg penting..kadang mcm kita tak tahu tapi bloger lain tahu.tuhlah tujuannya..mmg isi2 dalam post subjektif.mmg payah nak cakap apa istemewanya satu2 blog2

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hai..
dri segmne yg sme..^^
done follow u..
vsit my blog ok ^^
klu sudi follow la skli hehe

Cik Nas :) said...

bestnya adik2 ad blog jgak :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

maszull said...

assalamualaikum fariza...best dpt join segmen Lyssa ni selamat bersegmen yer...:)

aReLaN said...

saya suka berblogging.huhuu..tapi tak ingat dah sebab apa start tulis blog.hmmm...

QasehnyaRania said...

tak sempat nk join..
selamat brsehmen..

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama