Hadiah Birthday Yang Dah Basi 2 Bulan !



Birthday nye bulan Julai, tapi hadiah ni saya dapat bulan lepas, bulan September. Dan hari ni, bulan Oktober baru nak buat entri. Huhu. Super duper basi lah jawabnye kan. Ye takkk? Hee. Tapi biarlahhh. Saje nak update entri di kala diri ini dilanda kesibukan yang amat sangat. Tu pun sebab si Wanieys sibuk duk tanye mane la saye ni, dah 5 hari menyepi. Orang² lain mungkin duk tertanye² dalam hati ajeee kot. ♥

Yang biru dalam plastik tu, pen drive berbentuk jam tau. Sume cekgu pun dapat kot. Hehe. Pendrive sememangnya jadi satu keperluan untuk cekgu sekarang ni. Terima kasih la ye YB Dato' Sri. Tahun depan boleh bagi la iPad keee pulak kan. Haha. ;)

Niat di hati nak update entri baru bile dah abis blogwalking ke sume blog yang join segmen Lyssa baru² ni. Tapi seriesly minggu ni saya hanya sempat online 2 hingga 3 jam saje. Tu pun boleh tersembam depan lappy. Mungkin kepenatan di siang hari dan line agak semput. Huhu. Dan setakat hari ni, saya baru abis blogwalking ke 120 dari 203 peserta segmen. Ade baki 83 blog lagi. Waaaaa. Campur lagi 80 komen belum approve, jadi 163 hutang terjah.

Tu yang takut nak update entry baru tuuu, risau hutang bertambah. Adu du du du, du du du. Minggu ni sebenarnya saya sibuk dengan seminar, majlis persaraan GPK HEM, in house training, dan prepare soalan final exam. Boleh bayang dakkk sibuk nye saya?? (:


43 comments:

Tihara said...

bestnye jadi cikgu..dapat hadiah..akak tau dah mesti jaa busy kan.. :)

CikNana said...

apa2pun happy belated bday..he..bz nampakny..

izan mama mia said...

wah kebz an nya cikgu...larat ke nak bw semua blog tuu..kalau saya mmg tak lalu tu sbb malas dah nk sertai segmen...

UniMeOw said...

julai bpe hb? uni 27 julai...^_^

Chic Na said...

seronoknya dapat hadiah dari dato' sri. hihi..

memang bz la tu. banyak program yek. nanti cuti akhir tahun boleh rileks2 k. :)

Knor said...

kesibukan melanda ye..good luck..

jaakechik said...

syok nya dapat hadiah... jaa pon sama skrg, dapat online kejap jer. masa sgt suntuk. kerja, anak, suami dll.... jaa pon jarang bw skang... terjah yg mana sempat jer.

Nyue said...

wahhhh..untungnya...thn dpn kalu dpt ipad...share la jugak dgn nyue...ehehehe

are_lin@yu said...

beznya org tu dpt hdiah..hihi

Mrs Velentine said...

banyak hadiah..

Deqla manjew said...

wah wah..dpt hadiah dari menteri tuuu...

dya bunga said...

sibuknya..kalau dya pun teridur dpn lappy..hihi

Che Rosliza Che mat said...

dapat hadiah dari menteri ke...kikiki...busy ya..

Masz Sidek said...

hehe... kalau thn depan dpt i pad...
senyum lebar... :)

Cik Aini said...

hahaha
kalo kira mcm tu jenuh la Jaa oii..
kalo sempat BW lah,kalo x sempat pelan2 je..kira marathon la sng..kang wat pecut 100 m or 4*100 m pengsan lak..hehehe

**tgk akak ai dpt pen drive bentuk jam tu comel gak..ingt nk curik tp dia dah warning la plak.hahaha mcm tau2 ja adik dia nk amik kan :)

kinara kinatara said...

heppy blated bday:)

wah..seorang guru yang berkaliber lah akak nyh:)

eita said...

cepat bayar hutang sekarang jugak...hahahahah

shar90 said...

untunglaa dpt hadiah... hee

Si Matatajam said...

Bestnya dapat hadiah camtu..tak semua rakyat Malaysia leh dapat kan...bertuahnya jadi org gomen ni... M ari tu pun lebam nak bw semua blog yg join segmen Lyssa tu.

zera eira said...

akak ni sangat2 dihargai! :)

semua org sayang! :D

lelamaisara said...

sibuknye cikgu fariza ni ek...ape pon demi tugas kan....

Raudzah Zahari said...

Happy belated birthday and cantik hadiah tu, walaupun lambat...

Yana Libra said...

sibuknya akak..huhu~

takpe..slow2 ye kak~ :)

sal ya said...

tak apa. take it easy. ewahh...

Cik Nur said...

waaahh..byknya hutang BW..huhuhu.

xpe kak jaa...nanti byr pelan2..ecehh..!

♥ sitifarhana ♥ said...

baru sebulan..tak basi lagi la..hehe

nak jugak pendrive tu.nakk..haha

Karukord Jagau's said...

best nya dpt hadiah ...
tak pe...pelan2 BW :)

Cinta Misteri said...

wahhh...seronoknya. Dapat hadiah dari kementerian tue.

profmie said...

lme xsinggh sini..sori... wah,ade contest lg ae

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih nampaknya wani jer yg sebok dok cari sis jaa hahahaha....bestnyer dpt adiah

p/s:wani ada pos brooch skali dgn hadiah besday kt sis sampai x?ahli gsf yg len dh sampai

~~oOpEt~~ said...

ingatan tulus dan ikhlas lagi :) nak ucap lagi la.. HB :D

Tihara said...

hye jaa, wat pu tu sunyi jer, mujur leh telan twisties kat sini..krup krapp.. :D

Ayumi Comot said...

wah.....kemain bizi akak ye? macam PM huhu...

ayu ni ha...lagi parah...lama sgt2 xhapdate blog...skang baru update and baru nak balas2 komen bloggers lain...

byk gak berhutang ngn bloggers ni,huhu:)

jaakechik said...

very the busy cikgu kita skang ni ekk? sihat ke tak sbnrnya nih..risau gak kita tau...

syiela said...

bestnya siap dapat pendrive lagi...

kala la boleh dapat i pad mesti senyum sampai telinga

wan nurul hezrina said...

kakak ipar nurul plak sibuk jd pengawas PMR..pasnie tanda ketas peksa plak.huhu mmg banaykkan keje cikgu??

wah pendrive bentuk jam mesti lawa

fieda said...

bestnyer dapat hadiah pendrive bentuk jam...

maszull said...

assalamualaikum fariza...bestnya walaupun tarikh lahir dah lepas tapi masih dpt hadiah lg..;)

aReLaN said...

dapat la gak kan walaupun lambat sket.hehehe

IntaNBerliaN said...

cikgu busy ank2 murid nak exam.. :-)

IntaNBerliaN said...

cikgu busy ank2 murid nak exam.. :-)

~Cik Sweety~ said...

wah sonoknya dpt hadiah dri menteri.huhu.. hepy belated bday yea cikgu..telambat dh sweety wishh ne..

QasehnyaRania said...

cikgu dari awal thun hingga hjung thn mmg bz kn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama