Saya Doktor Muda !



Tu diaaaaa wajah² ceria Johan Pertandingan Kuiz Doktor Muda. Hehe. Tahniah adek² sekalian. Cayalahhh. Walaupun last minute prepare, korang berjaya jugakkk. Sebagai guru pembimbing, saya amat berbangga dengan mereka. Inilah yang saya duk busy kan sangat minggu ni. Konvensyen ni dibuat pada Selasa lalu. ♥

Sebenarnya ni pertama kali kami sertai konvensyen dan pengalaman baru buat saya. Seronok betul tengok persembahan adek² dari sekolah² sekitar Kemaman untuk pelbagai pertandingan termasuk pertandingan bercerita, melukis poster, buku info kesihatan, dan pameran. Baaanyak sangat info pasal kesihatan yang dikongsi bersama. Saya rasa konvensyen ni sangat bagus jika dibuat secara terbuka untuk sume murid. (:


Haaaaa, close up sikit. Huhu. Kembang lubang hidung saya ni apabile team sekolah saya diumumkan sebagai johan pertandingan kuiz untuk konvensyen kali ni. Ingatkan kami tak dapat nombor dahhhhh. ;)


42 comments:

Everything's Everythings said...

Wahhh.. Alhamdulillah tahniah ^^

IdaShazana said...

Cool .... praktis utk jd doktor sebenar

Nazayiena said...

Tahniah Fariza berjaya membimbing anak2 murid menjadi johan.

Deqla manjew said...

wahh.. tahniah dpt JOHAN!! doktor muda tu smua hebak.. cikgu pembimbingnya pun tentu la hebak.. :)

are_lin@yu said...

wahh thniah2 utk sekolah sis..hihi

Cik Nur said...

tahniahh..! johan tu.. :)
kalau zaman nur dulu ada konvensyen mcm ni, tentu juara jugak..hihihi.. psstt..perasan sudhh..hihi

shuhadaothman said...

wah, tahniah! untung jadi doktor muda ye. hehe :)

Deq's Qienz said...

tahniah cikgu, :))

Nienaryonie Nr said...

Doktor, saya sakit~

Rapunzeel Cikilolo said...

huhu... terbaik!

syiela said...

tahniah buat mereka... tumpang bangga

maszull said...

assalamualaikum fariza...tahniah2 yer..:)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

puan eeiyss dah datang menjenguk dan akan berada di blog ini buat beberapa minit (^____^) ubat rindu nak komen

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... tahniah (^___^)

~Cik Sweety~ said...

waaahhh..tahniah cikgu..hehe.. bek tutup hidung tu cpt2..kangtakmo kuncup2 lak..hehehe

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

tahniah... tingkatkn lg usaha... :)

Chic Na said...

tahniah utk cikgu nya juga. harap2 besar nanti jadi doktor la adik2 tu. huhu..

Si Matatajam said...

Tahniah buat depa semua..amboi cikgu dia sampai kembang lubang idung tu...hi hi control2... M cubit2 sini

zila manaf said...

tahniah adik2 ku hehe teringin jadik ckgu T___T

Tihara said...

Tahniah Jaa n anak didik..kan akak dah kata Jaa ni guru berwibawa :)

izan mama mia said...

tahniah...

eita said...

tahniah....

Zierwa Zainal said...

wah.. alhamdulillah.. tahniah ye.,,

jaakechik said...

tahniah buat team sekolah cikgu...heeee

sal ya said...

tahniah...

Miss BaNu said...

fuyoo dasyat2 tahniah...hehe

Cik Farhana said...

tahniah adik2x & also to cikgu comey ~

Berbaloi usaha cikgu bimbing diorang ~ keepitupthegoodwork!! :)

Arina Shamsul said...

wahhhh..tahniah yang :)

zera eira said...

tahniah cikgu comel. seronokk nya dia!

nur azian said...

akak bestnya..
dulu mse kat skolah rendah pon sy doktor muda gak..
kalo rajin jom lawat sini..

http://destinicinta.blogspot.com/2012/09/student-life.html

ade cerita pasal doktor muda gak :)
komen taw :)
dan jgn lupa jwb teka teki ye :)

Cik Aini said...

wahhh
tahniah2 :)
trs kembang kempis hidung cikgu dia no...kira bleh bangga nih.bkn sng nk dpt johan tu ;p

haish.tahniah ye cikgu nye :)

dya bunga said...

johan?tahniah..:D

lelamaisara said...

wah tahniah...:)

wan nurul hezrina said...

wahhh fariza tahniah..berkat usaha gigihmu..berbaloi

shar90 said...

tahniah cikgu... hehee

tirahzairi said...

dokter, sy sakit hati...hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah tahniahhhhhh :)

Tieah Madian said...

Tahniah. Kemaman ye? Aritu sy duduk kat Dungun sebulan. Hehehe,

fieda said...

wah...tahniah..

Yana Libra said...

hehe..sy masa skolah rendah dulu pun pernah jadi doktor muda..huhu~ :)

tp xpenah join kuiz, pernah bg ceramah je..hehe :p

Novelgurl said...

tahniah! bestny!

QasehnyaRania said...

Alhamdulillah..rezeki
tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama