Teka teki Mini Flash Mob



Dekat² nak masuk hujung minggu ni, mesti orang sibuk dan tak sempat nak berblog kan. Ye dakkk? Hee. Sebelum korang sibuk, jemputlah join ye. Saya akan pilih jawapan² terpantas sebab jawapan dah pun ade terang² dalam video youtube ni. Pendek je video ni. Tak sampai 1 minit pun. Insha Allah loading cepat. ;)

Soalan: Ape 2 ayat pendek yang yang tertera pada saat ke 0:51 hingga 0:52 ?

Komen entry ni untuk beri jawapan anda. Saya belum decide berapa orang pemenang yang akan saya pilih. Bergantung pada penyertaan. Teka teka ni akan tutup bila² masa dari sekarang. Saya akan beritahu kemudian. Cepat². Oh ye, pemenang² untuk teka teka kedai cap ayam dan contest ibhas name blog dah pun ada. Tunggu nak announce je ni. (:

MAAF. DAH TUTUP YE!!!

36 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

Take Astro with you.
Wherever you go.

izan mama mia said...

Take Astro with you.
Wherever you go.

Mrs Velentine said...

Take astro with you
wherever you go

Tentang Kita said...

Take Astro with You
Whereever you go

Tihara said...

alamak line akak mmg tersangat2 lah slow..tk dapek nk joing :)

fieda said...

semput line ni..lama betul nk habiskan video tu..

are_lin@yu said...

jawapannya hingga..hehe

~Sweet Honesty~ said...

alamakk..line cni mmg lembab lee cikguu..huuhuhu

O CIKTEDDY said...

Take Astro with you.
Wherever you go.


^^

tirahzairi said...

all da best buat mereka yg berjaya...hihi

sYiRa LoKMaN said...

ni bukan ketuk ketuk ramadhan :P
ni intai intai ramadhan ..hehee..singgah sini !

sYiRa LoKMaN said...

ni bukan ketuk ketuk ramadhan :P
ni intai intai ramadhan ..hehee..singgah sini !

Si Matatajam said...

Take astro with You where ever you go..

Si Matatajam said...

Tak sabaq nak tau sapa yg menang ibhas ngan cap ayam tu.

fiqah hamed said...

Ayat pendek yang tertera itu ialah Take Astro With you. Wherever you go.

betul tak?
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/

Cendol said...

line lambattt.tak boleh tengok pn lagi.. :(

maszull said...

assalamualaikum fariza....jom kekawan kita teka.....

"Take Astro With You Wherever You Go"

cikji said...

teka teki teka tekuk
ular mati dlm mangkuk

Cik Nur said...

Take Astro with you.
Wherever you go.

Cik Farhana said...

Take Astro with you.
Wherever you go.

iEdA said...

nak cuba lah..hehe

Take Astro with you.
Wherever you go.

Wanieys said...

try juga la walaupun dh tau lambat ni hahhaaa

jawapan : Take Astro with you.
Wherever you go.

Chic Na said...

yes nak teka..

Take astro with you.
Wherever you go.

err dua2 cik na tak join kot. tak sempat. :)

Deq's Qienz said...

Ehhh xsmpt nk join ehhh..dah tamat..ermmm

Cik Nur said...

cepatnyer tutuppp...

si kiut lavender said...

alahai..tulisan biru tuh...

etuza said...

dah terlepas lah Fazira...apapun tahniah yang mkantop menjawabnya ya..

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck pada peserta....

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

ala..xsmpt nk join..hihi

Cinta Misteri said...

Ha!! Dh tutup ke? Huhuhu majuk laa

Cinta Misteri said...

Take Astro with you where ever you go
Astro on the go

Tk kira nk jwb gak!

Masha Meisters said...

eik! dah tutup...xsempat teka.....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jaakechik said...

ala..... jaa xsempat nak teka la...dah tutp eh? alamak! menci laaa...........

eita said...

tak dapat nak teka..
dah terlambar rasanyer

IntaNBerliaN said...

xsmpt join..

anisalya said...

tahniah pada yang menang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama