Pemenang Teka Teka Kedai Cap Ayam & Mini Flash Mob



Ramai sudahhh yang tak sabar² nak tahu pemenang teka teka kan. Ye takkk? Hee. Maaf sangat² sebab lambat announce. Kesulitan amat dikesali. Okeylah, stret to the point. Kedai ni di Pertama Complex. Peserta² yang beri jawapan nan satu, terpantas dan menepati format sahaja, diangkat sebagai pemenang. Tak aci beri jawapan double tau, Deqla? :)

Pemenang²nya ialahhhhh jeng jeng jenggggg...

Untuk teka teka mini flash mob pulak, saya sedikit skema dan lebih complicated dari bese untuk pilih pemenang² sebabnye jawapan sudah tertera teranggg tang² pada saat 0.51-0.52 di video yang diberi kan kan kannn. Ye dakkk? Hee.

Antara yang bertuah, yang terpantas dan yang terpilih ialah:
1) ieedaz @ mama_isha (die ni lagi, huhu)

Tahniah pada sume pemenang. Hadiah kecik akan menyusul kemudian ye. Masih mood beraya ni. Takpe kan kalau hadiah tu dapat lambat. Hehehe. Ade lagi due teka teka yang belum diumumkan pemenangnya. Sabor ehhhh sume. Tengah kire bajet hadiah ni. Ampun maaf dipinta, zahir dan batin ye. (:


33 comments:

are_lin@yu said...

tahniah pada pemenang..hehe

Masz Sidek said...

tahniah kpd pemenang... :D

Sally Yatiey said...

Tahniah kepada pemenang ;D

Si Matatajam said...

Amboi pantasnya depa teka....Tahniah pada yg bertuah tu...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

behnye.. nak tunggu next punya teka teki la (^___^)

Cik Nur said...

tahniah buat mereka semua.. :)

Arina Shamsul said...

Tahniah kepada mereka :)

izan mama mia said...

heheehh..syukur..menang gak..haha tq

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah kepada pemenang....

maszull said...

assalamualaikum fariza...tahniah pada yg berjaya yer...:)

Cendol said...

yeay yeay sukenye!haha
siap mention name deqla lg tu haha

Wanieys said...

yeayyy dahku jawab betul gak kedai cap ayam tu hihihi...tahniah pd semua yg menang...owh ieda mama isha menang dua kali jeles i muahahahaha

syiela said...

tahniah pada pemenang :)

LelakiSemalam said...

tahniah siapa yg menang

jaakechik said...

jaa terlepas taka teka yg ni dulu..huhu...! btw, slmt hari raya!

Tihara said...

tahniah semua..rajin jaa buat segmen :)

eita said...

tahniah...best wo dapat hadiah

LYAfrina said...

waah..kmenangan bganda buat ieedaz

Khairun Solehah said...

Wah,tahniah semua.. #maaflah,dah lama tak lawat sini..

Cik Aini said...

heheehe
tahniah pd para2 pemenang..chewahh para2 tu,yg x menang len kali boleh cuba lagi ye..
hahaha

selamat hari raya ja..**mood raya masih menebal :)

Deqla manjew said...

eh eh.. tp deqla dah jwb betol kan? haha...

lelamaisara said...

Tahniah pada pemenang..mcm ne saya ,boleh ketinggalan pasal teka teki ni ek...tepuk dada tanye selera.hik hik hik...;)

Miss BaNu said...

wahhh tahniah pada yg menang...

ieedaz @ mama_isha said...

hhaha..dua-dua mama isha teka betul! yeahhh...;p rezki syawal ni..hihi

tq dear!

dyabunga said...

mmg tersasar lah jwpn dya.

Dayana Bahar said...

Tahniah pada semua pemenang... Selamat hari raya... Maaf zahir batin... datanglah beraya di ruma

Cinta Misteri said...

asyikkk dia ... dia... lepas dia... dia lagi..

Tahnia naaaa ieedaz. Chehhhh!!! (CiM jeles lah tueeee...sapa suh tak teka)

Masha Meisters said...

haha....die ni lagi...kehlkehkeh...tahniah pada pemenang :)

N.Aima K said...

TAHNIAAAHH

Michelle Hopell said...

tahniah kpd pemenang ...

shahdiana said...

tahniah kepada semua yang menang....

IntaNBerliaN said...

tahniah pd pemenang..

sal ya said...

tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama