Keputusan Simple Contest: Ibhas Nama Blog



Firstly, maaf sangat² sebab lambat announce pemenang. Banyak bende yang terjadi lately. Baiklahhh. Rasenye tak perlu cakap banyak kan. Ye takkk? Hee. Korang pun dah lame menahan sabor tunggu keputusan ni kan kannn kannnnn. Ehem². Baiki sikit sore dulu. Sakit gigi belum hilang lagi ni. Huhu. Bismillaahirrahmaanirrahiimmm. ;)

Untuk contest ni, saya mintak si dia yang jadi jurinya. Katenye, nape tak letak nama sendiri aje untuk name blog? Huhu. Kite suh die pilih, last² die pulak yang nak join sekaki untuk beri cadangan nama baru blog. Bertuah betul. Jadiii, saya amek cadangan nama yang ade name saya lah sebagai pemenang contest ni. Surat menyurat tak akan dilayan okeh.  :)
4) MissChocolate (siap buat entry lagi. TQ dear.)

Terima kasih untuk sume yang sudi meluangkan masa, fikirkan nama baru untuk blog ni. Hebat dan unik jugak cadangan² korang. Bolehlah saya pakai buat spare. Hee. Bile saya nak tukar nama blog? Belum tahu lagi. Tahniah pada yang terpilih. Tinggalkan alamat ye. (:


33 comments:

Cik Nur said...

Ramai ahli GSF ni..!
Yeahhhh...!
tahniah kepada semua.. :)

Si Matatajam said...

Tahniah untuk yang bertuah...

profmie said...

thaniah pd yg meng..bertuah sgguh.huuhu

Che Rosliza Che mat said...

tahniah kepada mereka..

~Sweet Honesty~ said...

tahniah kepada pemenang yea...

Wanieys said...

tahniah pd yg menang.....best la tu hihihi

mi$$ch0c0laTe said...
This comment has been removed by the author.
Sally Yatiey said...

Tahniah kepada yang terpilih :D

izan mama mia said...

tahniah pada mereka semua..dok tunggu gak nie...apa nama blog ini nanti...

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah kepada pemenang...

Masha Meisters said...

yippiiiii(sambil lombat2 kodok)....exited la cekgu....1st time menang ni....hihi...(rezeki ramadhan...cheachea ni :)

Masha Meisters said...

tahniah kepada pemenang yang lain :)


Mashaaini Bte Legiman
BP Renalcare yong peng Sdn Bhd
no 25 jalan cahaya baru 1
taman cahaya baru
83700 yong peng johor

etuza said...

tahniah kepada para pemenang ya.

Cendol said...

wawww tahniah sume sume sume !!

Chic Na said...

jaa.. header baru ke? hehe..

oh cik na tak join contest ni sbb serius takde idea. anyway tahniah utk semua pemenang. tak sabar ni nak tau ape nama baru ganti tentang kita. cepat sket jaa. :)

eita said...

bab2 taruk nama ni yang blur sikit ni..
tu pasal lah tak join...

rAIHan said...

alamak typing eror..sori2..nnt esok raihan update balik ya..:)

shar90 said...

untunglaa jd dorng... ahahaa
tahniah xD

Cinta Misteri said...

Haaaa kan. Lbh mudah guna nama sndiri... mcm lagu yg CiM tag kamu tu *Fariza oh Fariza*

Congrats pd pemenang..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah! tahniah!;)

Nyue said...

wahhhh..tahniah kps pemenang..huhuhu

Deqla manjew said...

bagus la tu idea depa... ish cikgu nih.. tu pun susah nk pikir.. haha..

Deqla manjew said...

bagus la tu idea depa... ish cikgu nih.. tu pun susah nk pikir.. haha..

tirahzairi said...

tahniah kpd pemenang...

lelamaisara said...

Eh...menang jugak la...hahahah..bestnye..mekasih..:).eh masha sahabat ku menag jugak la...hehehe...

tahniah2...

Alamat:
NORLELA BINTI AMRAN
BP RENALCARE YONG PENG SDN BHD
NO 25, JALAN CAHAYA BARU 1,
TAMAN CAHAYA BARU
83700 YONG PENG JOHOR.

Cik Aini said...

tahniah2..
rezeki bulan puasa tu :)

maszull said...

assalamualaikum fariza....tahniah2 pada yg berjaya yer...:)

wan nurul hezrina said...

tahniah pd yang menang=)

IntaNBerliaN said...

tahniah pd pmenang..

jaakechik said...

kalo lah jaa sempat join hari tuh1 jaa akan suggest nama ini : cikgufariza.com! hehhehe. btw, apa ada disebalik 9nOL4?

anisalya said...

punya la lama tak bw samapi terlepas banyak benda.

Nadia Elena said...

huhu..tahniah la.. ^^,

dyabunga said...

tahniah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama