Kad Raya #1 dan #2



Haluuuuu. Selamat hari raya buat sume. Maaf zahir batin. Fuhhh, lame betul rasenya tinggalkan dunia blog ni. Ade yang merindu takkk? Hee. Maaflahhh ye. Seminggu beraya sakan. Tu pun belum habis lagi ziarah rumah sedare². Sekarang ni, saya nak ziarah perlahan² ke teratak korang pulak. :)

Raya tahun ni korang dapat kad raya tak? Saye dapat banyakkkkk. Huhu. Istimewanya kali ni, kebanyakan kad raya yang saya terima adalah dari teman bloggers. Kad raya pertama datangnya dari JAAkechik CORNER. Kad raya nya yang kaler grey berbunga raya tu. Dia pos sekali dengan cenderahati Penang, keychain dan pen kaler hijau tu. Terima kasih Jaa. Tinggalkan alamat di komen entri ni ye. (:

Kad raya kedua ialah dari Wanieys. Kad raya nye kaler ape ehhh? Kuning campur hijau kot. Hee. Kad raya tu basah sikit kat bahagian atas. Terkene air hujan. Tapi masih elok lagi walaupun kembang jadinya. Terima kasih ye Wanieys. Kedue² kad raya ni tak sempat saya balas. Nantilah saya fikir²kan nak balas ape. ;)


37 comments:

kinara kinatara said...

salam..selamat hari raya akak...subahanallah lAmanya rasa x berkunjung ke blog akak dan blog rakan2 gsf yang lain...
blog sendiri un lame x update..harap2 lepas nyh leyh la update blog n blogwalking ke semua blog gsf...hehehe:)

etuza said...

di sana masi kuat hantar kad raya ya, etuza tak ada satupun kad ni tau, macamana cara tu ya ? tukar2 alamat ke dekat komen? hehe..nak juga merasa ada kad raya tahun depan..panjang umurlah ya. tahniah

etuza said...

sunyi tul jika tak ada tegur sapa teman blogger..betul bah

Cik Nur said...

selamat hari raya kak jaa.. :)
nur juga dapat bykkk kad raya.. :)

esok mula kerja..mood masih bercuti..huhuhu

chot ok..! said...

http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

first contest dri chot..feel free to join n support me yar friend..tq..:)

rAIHan said...

kad raya..

rAIHan said...

kad raya..

eita said...

waa..byk tu....

profmie said...

wah..beraya sakan nmpk..same dgn sy jg lah..byk lg umh xabez melawat..hihi
thunni sy xdpt pun kdrye..xmcm zmn sek dlu byk je..hihi

jaakechik said...

hehe..lama myepi since raya ni kan. sama la cam jaa..jenguk kejap2 jer pon, update mmg malas hehe.... btw, cenderahati kecil jer tu..hope cikgu suka...hehe..

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye, kad rya siap key chain dan pen nie....

Yana Libra said...

thun ni sy pun dapat banyak kad raya dr bloggers, terutamanya GSF..hehe~ :)

Cik Farhana said...

Waa untungla dpt kad raya..rasa diri diingati & disayangi gtu kan?? skrg even org wish via sms or fb pon rasa mcm xsama gembira & excited banding dpt kad raya ryte :) i can feel that ~

Masz Sidek said...

kad dr wanieys merupakan kad yg paling awal sy dapat... hehehe :D

thn ni memang seronok sbb dpt kad raya...

lelamaisara said...

selamat hari raya fariza...;)

maszull said...

assalamualaikum fariza...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

Arina Shamsul said...

Bestnya..saya tak cek lagi kad raya dear :)

Cendol said...

selamat hari raya cikgu =)
sooorryyy tak hantar kad raya taun ni.posmen merajuk!haha eh tak sbnonye takde transport nk ke pjbt pos.haha sadisss tak!?

Karukord Jagau's said...

Kita dh byk tawon x penah dpt kad raya huhhuuu

Slmt hari raya :)

dyabunga said...

dpt keychain tu..hihi

Miss BaNu said...

ramai yg buat entry pasal kad raya hehehe

Tihara said...

syoknye raya dapat kad raya..selamat hari raya jaa :)

Rohani Hashim said...

banyak dpt kad raya eh...sronok kan...

Si Matatajam said...

Cantik la kad raya yg ada bunga raya tu...

Cik Aini said...

raya tahun ni meriah kan..
meriah dgn kad2 raya..sonok la plak :)

selamat hari raya Jaa..
baru hari ni berkesempatan buka blog..hari2 lain bz dgn ketupat.hahaha

are_lin@yu said...

wahh siap dapat hadiah lagi tu..hehe

Wanieys said...

lah tekena hujan ke cikgu....nasib ok g kan jgn sampai xnampak isi dalam dh la hihihi

Ayumi Comot said...

hohoh..dapat 1 je kad raye taun ni,hihi....

dpt la jugak kan drp xdpt lngsung,huhu:)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

macam familiar je kad raya kelabu ada lambang aadk tu.. hehe (^___^)

izan mama mia said...

ada kad raya..balas thn depan hihihi...tahun nie..samalah kita,..tak sangka dapat byk kad raya..

Khairun Solehah said...

Taun ni tak dpt banyak sangat kad raya.. sedih tau,haha.. untunglah dpt banyak kad raya terutamannya blogger =)

ZiErWa zAiNaL said...

waa..syoknye dpt kad raya.. zz thn ni x de langsung.. hehe

Dayana Bahar said...

lama dah tak terima kad raya.. sekali terima banyak pulak.. hehe

Cinta Misteri said...

CiM dpt kad raya banyakkkkkkkkk...hahahaha u alls ler yg bagi. Lom buat special N3 utk kad raya lagi

Solehah Shamsuddin said...

wah banyak juga kad raya yg akak dapat ye.hehe solehah pn byk jgk dpt kad raya

IntaNBerliaN said...

sy ada gak dpt dr wanieys :-)

sal ya said...

siap dapat keychain tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama