Teka Teka Shopping Raya



Korang dah shopping raya ke belum? Huhu. Saya dah 3 tahun kot tak bershopping raya. Tapi untuk tahun ni, ibu mentua saya ade sponsor kasut untuk anak dan menantunya nan due orang ini. ;)

Saya ni malu tapi mahuuu. Hehe. Saya rembat beli dua kasut, untuk raya satu dan kasut formal untuk kerja satu, satu brand Valentino & satu lagi Primavera. Sebabnya ade sale 20% setiap pasang kasut tu. Si dia dapat beli saju aje dengan normal price, brand Primavera. Tamak dakkk saya? :p

Jadi, sekali lagi saya nak ajak main teka teka. Sepi sangat blog sekarang kan. Ye takkk? Hee. Kali ni teka jumlah harga yang ibu mentua saya bayar untuk ketiga² kasut ni. Syaratnya satu je. LIKE fanpage ni. (:

KLU RASMI: 
1) 2 kasut saya itu berharga RM 100++ selepas diskaun. 
2) Jumlah tak lebih RM500.

Beri jawapan anda dengan format:
"Jumlah harga sebanyak ____________ dan saya sudah LIKE fanpage _______________"

DAH TUTUP YE. Pemenang teka² yang lepas akan diumum sedikit masa lagi. Tungguuuuuuu. ;)


27 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

wah..nak main teka-teka lagi lah..best!

"Jumlah harga sebanyak RM380.60 dan saya sudah LIKE fanpage CocaCola"

Tihara said...


nak join lah..saje sonok2 :)

"Jumlah harga sebanyak ___RM 340_______ dan saya sudah LIKE fanpage _CocaCola semangat ramadhan_____________"

Noor said...

Emm..Noor teka ye..

"Jumlah harga sebanyak RM230 dan saya sudah LIKE fanpage Coca-cola Semangat Ramadan Di Facabook"

Wanieys said...

Jumlah harga sebanyak 368 dan saya sudah Like fanpage Coca-cola

hentam ni cikgu hahhaa

Deqla manjew said...

kalo singgah ke blog cikgu mesti nk ada teka2.. haihh.. kalo bab teka2 gini mmg x reti nk mengagak...hukhuk...

Si Matatajam said...

Jumlah harga sebanyak rm350 dan saya sudah LIKE fanpage Cocacola

Si Matatajam said...

Bertuahnya dapat sponsor..best tu...Baiknya hati MIL Jaa..

dyabunga said...

"Jumlah harga sebanyak RM 250 dan saya sudah LIKE fanpage kak fariza..:D

Rahmah Ram Ram said...

alhamdulillah...pasti seronok nak menunggu ketibaan syawal kan...selamat hari raya dik!

fiqah hamed said...

klunya sikit sangat..tak dapat fikir.. ;(

Cik Nur said...

Jumlah harga sebanyak RM345.90 dan saya sudah LIKE fanpage CocacolaRamadhan.

cik kiera said...

hint kedua tu selepas discout ke atau harga betul dea ???

Nazayiena said...

Baiknya ibu mentua Fiza sponsor kasut....

ZiErWa zAiNaL said...

wah. syoknye dpt kasut bru.. zz xde kasut rya pun thn ni..

Chic Na said...

amboi seronok bebenor la kalau mak mertua belanja ni. untung laa.

aiseh, bab teka2 nombor ni cik na memang fail. hehe..

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye mertua sporting abis...maaf xdpt join...xde ac fb....

shar90 said...

huyoo... hahaa
sakan kali nih... qada shopping la ni... hehee xD

profmie said...

nak teka jg.

"Jumlah harga sebanyak ___rm320_________ dan saya sudah LIKE fanpage ___Cola-cola semangat ramadan___"

profmie said...

jwpn td mcm slh pula..teka lg ar..hehe
"Jumlah harga sebanyak RM398 dan saya sudah LIKE fanpage Cola cola__"

profmie said...

nak teka lg..
"Jumlah harga sebanyak ____RM289.50____ dan saya sudah LIKE fanpage ______Cola cola_________"

untglah ade org blanje..

eita said...

alahai..ita bab teka meneka ni kureng sikit...

try lah ye...
"jumlah harga sebanyak 469.90 dan saya sudah LIKE fanpage coca cola semangat ramadhan..

profmie said...

nk teka lg
"Jumlah harga sebanyak ___RM420.30_________ dan saya sudah LIKE fanpage _______COLA COLA________"

profmie said...

nak teka lg ar..mcm slh pula jwpn td.hihi.


"Jumlah harga sebanyak RM266.70 dan saya sudah LIKE fanpage COLA COLA____"

N.Aima K said...

"Jumlah harga sebanyak "RM399.00 dan saya sudah LIKE fanpage "CocaCola"

fiqah hamed said...

Jumlah harga sebanyak RM449 dan saya sudah LIKE fanpage Tentang Kita...
*fiqah suruh kawan fiqah tolong kirakan* tak tahu betul kea tak..

shahdiana said...

369.90 dan dah like page coca cola

Masha Meisters said...

hhehe...berapa lah ni...mungkin dalam RM135 enget kot...heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama