Trimas Kak Niena & Cik Ayu !!



Ehhh? Ni namenye daring to die entry. Hahaha. Rasenye baru semalam kot up entry. Arini ade lagi entry baru. Dah la comment awaiting moderation belum abis di approve & dijejak balas. Tapi takpe lah kan. Ucapan terima kasih ni penting untuk kite deliver pada yang berhak. So, takleh tangguh² dah. Nanti ade orang mareee. ;)

Thanks to Kak Niena, pemilik blog Cinta Itu Misteri untuk Al-Ma'thurat ni. Jauh tu pos dari Johor. Sume GSF dapat kan. Ye takkk? Dannn korang pun dah berkurun wat entri tayang Al-Ma'thurat ni kan. Hehehe. Ni sebenarnya doorgift sempena walimah adek Kak Niena. Teringat pulak doorgift adek saye kawen aritu yang berlonggok atas rak. Plannye nak jugak bagi kat korang sebenarnye. (:

Tapi tu lahhh. Entah bile² nak gi pos. Ni dah nak tambah adek ipar baru lagi due pulak haaa. Hee. Tu yang takmo bagitau tuhhh. Kang ade pulak yang menunggu². Hihihi.


Yang ni pulak dari Cik Ayu. Pun diberinya pada sume GSF. Untung². Hee. Tapi kan, saye tak puas hati betui ar kat Ayu ni. Ade ke patut die bagi saye RM1 ajeeeee. Sampai hati tau. Aritu akak beli masker 2 bijik tau yu. (mengungkit. hahaha.) Orang lain ade yang dapat RM5, yang lagi untung dapat RM10. RM50 ade ke ehhh? Tak aci tak aci. :p

Hihihi. Gurau je yu. Bergurau senda dengan orang sibuk. Same² sibuk la kite. Mekasih bebanyak ye Kak Niena & Ayu. Moge ukhuwah ini terus berkekalan. :)


25 comments:

Haruno Hana 하나 said...

bestnya.. hehe :D hari tu cikgu Hana bg keychain duit gak.. haha.. :D

BaNu Syah said...

samalah dapat gak thanks kak nina dan ayu..

Yumida Huda said...

tahniah kak...alhamdulillah...murah rezeki

eita said...

best tu dapat hadiah..


tak baik mengungkit wooooo

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah....seronok dapat gif...

Cik Nur™ said...

Dari kak Niena , pun de dapat... :)

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki

Chic Na said...

GSF semua hati baik. busy bebenor cikgu ni. ;)

Tihara said...

alhamdulillah bestnya time dapat hadiah macam ni kan happy :)

Deqla Manjew said...

suka la tu dpt hadiah..hihi... singgit je ayu bagi? haha..ok la tu kan..lps kot beli eskem...hihihi...

Cik Aini said...

hehehee simpan buat kenangan ye..ai pnya dh smp ke belum.heheheheehe

N.Aima K said...

saya dpt keychain RM 20 kih3x

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. besnyer (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. besnyer (^___^)

Mrs Velentine said...

hahaha...MV dapat RM 100 kalau tak silap..hehe

NinaAz said...

Bestnyaaa dapat erat sulaturahim antara blogger. Hihihi... brg diberi tanda ingatan y kekal abadi kannn

P#eoniX said...

untung lah dapat...sy cume dapat tengok jer...hakhakhak!!!!

maria firdz said...

salam... terima kasih dtg berkunjung ke blog Ummi Faiqah...

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/04/kenapa-entry-di-blog-saya-tak-boleh.html

are_lin@yu said...

hahah tersenyum baca entry k.jaa..haha..la k.jaa dpt rm1 ja ka?hihi..main ltak ja nma isi tak tau brpa..nk kna kt k.jaa..hihi..xpala buat bli gula2 eh..hihi

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Rajinnya baca entry lama2 is, terharu (^___^)
is pun terbukak balik entri lama2.. sangat terkenang (^__^)

izan mama mia said...

wah dapat hadiah... best laa..ish..niena tak kirim pun kat akak..hahahah.. gurau jer niena....

wan nurul hezrina abd halim said...

Bleh wt tabungan jugak2.haha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Pernah ke sana (^__^) edar risalah program tu la (^___^)

jaakechik said...

woho dapat keychain berduit seringget lagi tu...comel! tahniah! serinngit pun dikira ok, dari yg nan hadoo ni...heee!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

besnyer dpt adiah,,kicin duit tu comel lah,hehehe nk =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama