BEN ASHAARI dan WEECLICKS


(klik banner untuk join)

KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Sebabnyaaa saya nak la jugak merasa hasil saya ber online. Saya boleh jadikan pendapatan tu sebagai motivasi dan reward pada diri saya sendiri. Boleh gitu? ;)

Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 tapi contest di bawah ni berterusan hingga 18/6/2013 !!


Bak kate Bro Ben, amatlah mudah untuk menang. Anda hanya perlu ikuti langkah²;

1) Daftarkan diri di www.weeclicks.com.my. Klik butang “Sign Up” yang berada di atas.
2) Pergi layarilah fan page kami di facebook.com/weeclicks dan “Like” fan page kami.
3) Habiskan ayat ini:
Saya suka berkongsi di Internet kerana………................................................…
(tulis apa yang anda suka, tidak had nombor perkataan.)
4) Email penyertaan anda ke win@weeclicks.com.my.

Penting! Tingkatkan peluang anda memenangi hadiah kami dengan berkongsi (share) kempen dalam portal kami!

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila ke SINI. Keputusan, pihak WEECLICKS akan hubungi anda. Cuba jer la. Bukan kena bayar pon. Mana la tau kan? Rezeki..


37 comments:

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

P#eoniX said...

all the best ya sis!!!

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ said...

waaaahhh! cam best jek ! :D

Cik Nur™ said...

woooo..xsempat nur nak join....

jaakechik said...

jaa pon join gak segmen abg ben ni kelmarin :)

Che Rosliza Che Mat said...

GOod luck ya...

Che Rosliza Che Mat said...

good luck ya...

Tihara said...

good luck ja, insha Allah..
best nya kalau menang :)

Fakhruru said...

all the best! done following here too 1507!! ^^

Dalia said...

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Hani Razhani said...

salam, dari segmen yg sama datang membalas kunjungan. Salam perkenalan dan done follow back :)

Elih TBOE said...

Haii..salam...follow u back dear :)

#1515 lucky number jugak ni hehe...

p/s: asal Papar kah?

||aLeaSaRa|| said...

slm sis terjah sini terus he3...all the best n happy blogging,blh nnt tambah income,kan he3....

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

salam..balas kunjungan..done follow back..;p

PakcikLie PCL said...

yes, gud luck for U.

Chic Na said...

semoga bertuah.. ;)

Jemarisuri said...

hepi blogging ...
thanks singgah blog js...
and done follow you...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Semua ceta dari blog is adalah ceta2 benar belaka.. hehe (TERMASUK DARIKU... pengalaman untuk diabadikan dalam ni, leh baca tua2 nanti..kekekeke ) (^__^)

julia jamaludin said...

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Zee Suhaini said...

salam kenal...singgah balas dari segmen yang sama.. ;p

iu-hazirah said...

follow back

http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Penyapu Lidi Sdn Bhd said...

hi, salam perkenalan, thanks follow blog kecik saya...:)

are_lin@yu said...

wahhh gudluck k.jaa!

Deqla Manjew said...

mini ipad ke hadiahnya? wow! good luck k.. ;)

Miss Al said...

Salam kenal. Dari segmen yg sama juga. Done follow :D

http://missqerieyal.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

siti alfakhishah aman said...

SALAM KENAL.. DONE FOLLOW U..

Dkna Abza said...

mencari entry baru :)

cikmisi leen said...

datang balas kunjungan ~ done follow here ~

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

LYAfrina said...

gud luck

Aku Dan Komputer said...

Assalamualaikum. saya dtg balas kunjungan dan follow sini :)

Cik Aini said...

wish u luck Jaa :)

Mrs Velentine said...

good luck jaa

fieda said...

good luck jaa..

Filzah Azzahra said...

Balas kunjungan. Terimakasih akk

zainatul abu bakar said...

salam ziarah & follow ur blog. happy blogging!

http://perempuankampungmoden.blogspot.com

Si Matatajam said...

Gud luck Jaa

Ain Dzaya said...

gudlucK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama