Happy Belated Mama Alesya & Mama Mia !



Ampun dan maaf dipinta atas kelewatan entri ni. Hehe. Selamat ulangtahun kepadaaa Kak Izan dan Lela pada 31 Mac lalu. Bestla korang dapat celebrate birthday sesame. Sebenarnya, saya ade sorang lagi teman yang berkongsi tarikh yang same dengan korang. Classmate 3 tahun zaman sekolah menengah dolu². Sekarang pun still keep in touch. :)

Didoakan semoga kalian diberi nikmat kesihatan yang baik untuk menjaga anak dara kalian nan seorang itu. Hee. Jemputlah tengok kek rainbow kat atas tu ehhh. Cuit la sorang sikit. Hahaha. Pape pun, yang paling penting, stay kiut sokmo² lah. (:

Jom jom kite terjah blog dorang berdue ni. Saye punye hutang blogwalking entri dorang pun belum abis ni. Tekan kuat² banner dorang yang comei di bawah ni. ;)

                                


20 comments:

Haruno Hana 하나 said...

hehe.. sila blogwalking la ya :) hee ^^ kek tu nampak yummy sangat!

NinaAz said...

Sedapnyaa kek tu ♥

maria firdz said...

sedapnya kek... :)

Cik Nur™ said...

HBB ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...selamat besday yer...:)

lelamaisara said...

Terima kasih jaa...i lap u..muahhhhh..:)

cweet pinky said...

happy bfdy juger pada mereka ...

terliur tgk kek tuh :P

Chic Na said...

mintak kek sikit boleh? ;)

izan mama mia said...

terima kasih laling..walau agak terlewat ehe..sbb bg kek rainbow kira dimaafkan..ehehehee....

Mrs Velentine said...

Happy belated birthday

Deqla Manjew said...

aiyak... berapa punya lmbt daaa... hahaha... bz bebenor yer cikgu... ;p

aReLaN said...

hepi belated bday buat mereka semua.lama tak jenguk sini kan. busy cari barang baby.hehehe

Kesuma Angsana said...

tak kisahlah belated ke ape yg penting masih ingat kan hehehe

Tihara said...

sedapnya kek pelangi jaa :)

Cik Aini said...

hepi belated besday to both :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. sedapnya tengok kek pelangi nun (^___^)

P#eoniX said...

wah!!!!kek pelangi lagik tuh!!!cantik n sedapnye...heheheh...nak sket!!!

are_lin@yu said...

sdapnya kek tu..nk gak..hihi

BUNDA a.k.a KN said...

amboi kek, bertingkat2..berwarna warni..mcm pelangi..

wan nurul hezrina abd halim said...

Hepi belated juga pd hotmama bdua itew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama